Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bı delı kuyuya tas atmıs kırkakıllı çıkaramamış mısali.
Kac gundur zıyan ettıgım soganlara mı acıyayım,kokuyla gezdıgıme mı,yatagımı kokuya boyadıgıma mı.nerenızden uydurduysanız artık kullıyen yalan.
10 gundur denedım hıc bı halta yaramıyor .leke rengınde dahı acılma yapmıyor.ustelık dısarı cıkarken trıtone spf 50 kullanıyorum.kalıp gıbı gezıyorum suratımda.lekelerın tedavısı profesyonel olmayınca asla bu uyduruk yontemlerle ıse yaramaz yaramıyorda.bılgınıze ugrasmak ısteyen varsa ugrassın denesın oyalansın.faydasız ..

Aynen denemediğimiz kalmadı.. affedersin b..k deseler sürecek pozisyona geliyor bazen insan..
Bu evde hazırlanan şeylerden den önerilen kremlerden de hayır yok..
E lazerdende memnun kalmayan çok var.. E napıcaz bu dudak üstü lekem beni deli ediyor..
İşi gücü bıraktım buna kafayı taktım... Doktora 2 kere gittim krem verdi yallah gönderdi..

Ne kremin adi acaba paylasir misiniz?

ben de sirke ile ve dermoroller ile açtım ama sirke ciltte yanığa ve yaşlanmaya neden oluyor.bu nedenle mutlaka su karıştırılıp seyreltilmeli.

Son 8 senedir lekelerim için denemediğim yol kalmadı 5 ay önce clinique leke tedavi serisi aldım 1500 civarı para verdim ne yazıkki o da bir çare olmadı. Lekeler gözümün üzerine doğru ilerledi. Gittiğim doktorlar ciddiye almadı en sonunda biruni ünv ne gittim şuan bir tedaviye başladık 4. Günümdeyim lekeler açılmaya başladı. İlk defa bir doktor beni ciddiye aldı çok mutlu oldum. Daha önce ben avakado, ozon yağı, fazıl çil kremiyle bu lekelerden tamamen kurtuldum. Tam 3 defa bu mutluluğu yaşadım ancak sadece 1 er hafta sürdü sonra eskisinden beter oldu. 3 defa başarabildiysem yine başabileceğimi ve bu sefer kalıcı olacağını düşünüyorum. Güneş kremi için daha önce clinique kullanıyordum meğerse tırtmış. Bioderma kullanmamı önerdi doktorum. Lekelerim tamamen geçerse ilaçlarımı paylaşırım sizlerle. Soyadını hatırlamıyorum ama adı seher biruni üniversitesinde şiddetle tavsiye ediyrum

Bir gelişme varmı? Lekeleriniz ne durumda?

Bir gelişme varmı? Lekeleriniz ne durumda?
Yanaklarımdaki lekeler açıldı tamamen geçti diyemem ama henüz 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı. Bıyık bölgesi ve burnumdakilerde değişiklik yok. Açıkcası çok beklentim yok tamamen geçmesini beklemiyorum. Yanaklarımdaki kadar açılırsa tüm yüzümdeki ve tekrar koyulaşmazsa bununla yetineceğim

Neredeyse bütün yorumları okudum. İlk başta çok heveslendim ve sevindim, sonunda istedigim formülü buldum diye, ancak sonradan yapılan, bu karisimin bazi ciltlerde kalıcı hasar biraktigi yorumlar, beni bi ikileme sürükledi

Haklısın benim cildimde leke yoktu sadece ton farklılıkları ve sivilce vardı o kadar çok uğraştımki cildim hassaslaştı çillenmeye başladı. Benimde denediğim son tedavi bu olacak artık uğraşmaktan hem yoruldum hem de cildim yoruldu. Her iyileşmeden sonra eskisinden daha beter oluyo

arkadaşlar 2 haftadır internette araştırma yapıyordum. bir yerde hıyar ve limon suyunu karıstırıp cilde surun yazıyordu haftada iki kez denedim. ikinci kez sanırım gunes lekelerinde er,meye neden oluyor ki yillardır bene dönüşmüş sivilcemi eritti hala kanıyor. buyuk ihtimalle işe yarıyor bende acılmalar basladi. ilk hafta iki gun limon ve hıyar suyunu cildime surdum 2*3 gun arayla ve ikinci uygulayisimda inanilmaz yandi.o sırada bıyık lekempütür pütür olmaya basladi. bende baska biyerde hıyar ve yogurt maskesi okumustum onu surdum. ertesi gun o puturlukler kayboldu.bugun yogurt hiyar ve balı karıstırdım sanırım lekeler gecmek uzere. ama mutlaka hergun cildinizi sabun tonik gulsyu ne bulduysaniz iyice temnizlemeniz gerekiyor.

Ayy çok iyi yazmışsnız ama o kokudan gece nasıl uyudunuz ☹ ayrıca bende güneş lekesi de dahil olmak üzere hem sivilce izleri hem de doğum lekesi var bıyık bolgemde. Bunlara iyi gelir mi? Hem de hemen gözle görülür etkisi var mı? Bana kesin çözüm gerekli.

Slm ben şuan sizin verdiğiniz soğan ve sirkeli tarifi denedim hala yüzümde. evet kokuyor. Kokuya duyarlı değilse kullanacak olan arkadaşlar. Kullansınlar. İlk sürdüğümde rahatsız etti beni tabi gözümden yaş bile geldi ağlayarak surdum resmen suyu yuzume benim sormak istediğim evde elma sirkesi yoktu uzum sirkesi vardı onu kullandım. Olur mu? Bi de yuzunuzde bekletin demişsiniz. Ben yüzüme pamuk yardımıyla surdum.pamuğu o sirkeli soğanlı suya batırıp sıktım. Nemli pamukla cildimi sildim. Tam olarak bole mi yapmam gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…