Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
soganla bır kez yapabıldım ama elma sirkesini hergün sürüyorum değisiklik yok gıbı sirkede hangı markayı aldınız baska bır markamı alsam..

soganla bır kez yapabıldım ama elma sirkesini hergün sürüyorum değisiklik yok gıbı sirkede hangı markayı aldınız baska bır markamı alsam..

özel bır marka kullanmıyorum ne bulursam onu alıyorum bulabılırsenız beyaz sırke deneyın.

ben bunu soğan suyu olmadan sadece elma sirkesi su ve limon suyu ile yapıyorum cok işe yarıyor,yüzü beyazlatıyor,sivilce izlerine de birebir

cnm ya bende okudum yorumları. bende bir kaçtane sivilce izi var malesef çok yaramaz ellerm var yüzümde bir sivilce bir siyah nokta görsün hemen yara yapıyo. şu an çenemde bir yara var mesela çok kafama yattı bu kür ama şu soğan olayı beni engelliyordu. dediğin gibi limonla denesem işe yarar mı acaba. sen nasıl uyguluyorsun tam olarak

yaklaşık 2 haftadır elma sırkesı lımon ve gul suyunu karısturıp yapıyorum lekelerım 1 ton acıldı devam edıcem gecene kadar

bunu yapıcam fakat şuan kullandığım bişeyler var onların bitmesini bekliyorum..umarım işe yarar kızlar.

Arkadaşlar size bende sorayım bir soruŞimdi LRP ürünleri kullanmaya başladığımdan beri çok bir etkisini göremedim ciltte canlanma ışık şu bu.Yalnız kahverengi bir leke peydah oldu yüzümde geniş olan nasıl anlatsam kahverengi ama cildim buğday ama bazı bölgeler daha koyu .Acaba bu kremi kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı?Daha önce nivea kullanıyordum yıllardır pırıl pırıl ama lekesizdim.Paraben tırsaklığından bu ürünlere döndüm birde dedim dr tavsiyesi ile ürün alayım o sebeble yani.Paylaşırsanız memnun olurum.

Daha önce bir başlıkta yazmıştım ama tekrar ediyorum. Ve daha kısada sonuç elde etmenizi umuyorum bu tarifle

Cilt lekelerinden ve dudak üstü lekesinden yaklaşık 4 aydır şikayetçiydim. Gitmediğim doktor ve denemediğim krem kalmadı. Daha sonra tesadüf eseri bir yerde okuduğum karışımı denedim, üstelik oldukça basit. Limon ve karbonatı karıştırıp lekeli bölgeye sürüp bekletiyorsunuz. İlk uygulama sonrası bile farkı anlayabiliyorsunuz.

Ben eski bir diş fırçasını bu karışıma batırıp lekelerimi fırçaladım çok bastırmadan. Sonra gerekli gördüğüm bölgelere sürüp kurumasını bekledim daha sonra yıkadım. İlk başta sabah ve akşam yaptım 1 hafta kadar ve inanılmaz etkisini gördüm. Elbette tamamen geçmediler ama hiçbir kapatıcıyla kapatamadığım lekelerim şimdi minicik bir damla fondöten işimi görüyor. Artık cildimi çok yıpratmamak adına 2-3 günde bir kez uyguluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

ne gibi lekelerin var onu söylemedin birde ne kadar bekletiyorsun...karışım krem kıvamına gelene kadar mı

sedelveda sen kaç gün kullandın ve lekelerin geçti

ben yaklasık bır ay kullandım sonra tr ye gıttım orada yapamadım ama tr sıcaklarında bıle yuzumde sılınen lekelerın yerlerınde yenısı cıkmadı en guzel yanı bu oldu benım ıcın.
suan kullanmıyorum rahatsızlıgımdan dolayı ıyılesınce tekrar baslıycamınsaallah.

bunuda denıycem ınsaallah fırcalamak ıyı olur sanırım cunkı derı altındakı kılcar damarları uyarmıs oluyoruz,cıldı parlatır kan akımını hızlandırır dusununce mantıklı geldı fırcalamak.

bir arkadaşım yıllardır ikayetçi olduğu çenesindei leke ve sivilcelerden soğan suyu sürerek kurtulmuş o zamn bir düşünmüştüm şimdi iyice aklma yattı bende denenyim bari şunu

soğan kürünü araştırırken gördüm bunun içileni de varmış oda işe yarıyormuş ama ben hayatta içemem yemklerde bile yiyemiyorum yav sirkesiz yapsak nolur ki daha geç olur o kadr herhalde

Sudelveda ne yaptın lekelerin tamamen geçti mi şuan ne durumda? Benimde 1 yıldır hamilelikten kaynaklanan yanaklarımda ve dudak üstünde lekelerim vardı. Burada gördükten sonra senin karışımı uyguladım lekelerde solma oldu ama eşim sirke ve soğan kokusundan şikayet etmeye başlayınca mecburen bıraktım. 1 ay düzenli kullandım fakat gerisini getiremedim. Eczacı rılastıl diye bi krem önerdi şimdi onu kullanıyorum. Netten çok baktım bu kremi kullanan sonuç alan varmı diye hiç yorum bulamadım. Bu kremde işe yaramazsa sen kesin sonuç aldıysan krem bitince soğan sirke ikilisine geri döneceğim. Sonucu yazarsan sevinirim:)

kusura bakmayın sımdı gordum mesajınızı ben uzun zamandır yapamıyorum saglık sorunlarım vardı sımdı sukur duzelıyorum yenıden baslıycam sogan ve sırkeye :)

ben kullandıgım donemde cok faydasını gordum ve baya azaldı cevremdekılerde farkına vardı ara verdıgım donemden bu yana lekelerımde gerı gelmedı normalde hangı kremı kullanırsam kullanayım bırakınca lekeler gerı gelıyordu ama sogandan sonra gerı gelmedı sukur.

uzun surede etkısını gosterıyor ama faydalı oldugunu dusunuyorum bende ıse yaradı umarım herkes faydasını gorur ve lekelerden kurtulur ..

Geçmiş olsun umarım sağlığına tekrar kavuşmuşsundur. Rilastili kullandım ve sonuç fiyasko:) Soğan sirke ikilisine tekrar başlayacaktım ki bir tanıdığım yüzündeki hamilelik lekelerinden niyaderme adlı kremle kurtulduğunu söyledi son bir şans olarak şimdi onu kullanmaya başladım ama henüz 1 hafta oldu inşallah işe yarar. Krem yalnızca Ankara da bir eczanede satılıyormuş eczacı kendi imal ediyormuş deneyip sonuç alan kişi tanıdık olunca denemekte yarar var diye düşündüm. Soğan ve sirkeyi son çare olarak düşünüyorum çünkü koku olayı çok kötü yüzümü ne kadar temizleyip arındırsam da yine de kokusu kalıyor. Bu kremin işe yarayıp yaramadığını yazarım.

Kızlar bu soğansuyu sirke karışımını hazırladım ama epey bi arttı kalanı kullanabiliyomuyuz sonraki seferde yoksa taze mi hazırlamak lazım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…