Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
La Roche 50+ kullanıyorum, kapatıcı olarak estee lauder double wear concealer kullanıyorum anca kapatıyor hatta kapatmıyor:KK43:

önce lekeni hafifletcek şeyler yap.yüzünde tüy varsa sarart ama kimyasal krem olan tüy sarartıcıyla değil. sonra soğansuyunu dene gün aşırı falan.pirinç suyunu da dene.bu arada doktora mutlaka git.onun yaz için önereceği mutlaka bi krem vardır.doktora bu tretin de söyle..o seninn lekene bakıp ona göre bunun daha etkili olanı da verebilir.yani doktor en iyisini bilir.

Hadi bismillah kızlar ben de şimdi başladım süreli 1-2 dakika oldu yıkamayı bekliyorum. Cildim çok hassas hemen kızarıklıklar oldu tabi ama bunu bile bile göze aldım. Sürerken de çok ağladımm :KK70: İnşallah faydası olur, umutluyum bakalımmm

coookkk sevındım sızın adınıza :KK34:

benım hıc buna benzer sıkayetım olmadı, sogan da nasıl olur bılemıyorum yada yuzunuzun sadece bellı kısmına surun mesela anlınızda leke varsa anlınıza surun. bır gun kucuk bır yere surun nasıl olucak bır bakın umarım zarar vermeden duzelır.

bende azda olsa acılma oldu en azından cok belırgın degıller. ayrıca yuzumde gıden lekelerın tekrarı olmadı bu sıcaklarda bıle sılınen yerlerde leke olmadı :KK76:

teşekkürler :21: ne kadar yol kat ettiniz acaba ve çevrenizdekiler değişimi fark ediyor mu

Son düzenleme:
Uzun süreli kullanan kisilerden yorumlari alabilir miyim? Cok kararsizim ama günes lekelerimle de vedalasmak istiyorum :KK48:

teşekkürler :21: ne kadar yol kat ettiniz acaba ve çevrenizdekiler değişimi fark ediyor mu

baya bir yol kat ettim cevremdekilerde bunun farkinda ama suan tr deyim yapamiyorum :KK34:

Hadi bismillah kızlar ben de şimdi başladım süreli 1-2 dakika oldu yıkamayı bekliyorum. Cildim çok hassas hemen kızarıklıklar oldu tabi ama bunu bile bile göze aldım. Sürerken de çok ağladımm :KK70: İnşallah faydası olur, umutluyum bakalımmm

umarim ise yaramistir

Uzun süreli kullanan kisilerden yorumlari alabilir miyim? Cok kararsizim ama günes lekelerimle de vedalasmak istiyorum :KK48:

vedalasmak cok guzel cok mutluyum ben suan dedigim gibi tr deyim yapamiyorum ama yine basliycam :KK34:

Ne berbat bir şey lekelerle yaşamak en ben bilirim ama artık tamamen kurtuldum kendimi tanıyamadım birkaç gün bu benmiyim mucize gibi bir şey dedim çevremdekiler şaşırdı inşallah sizde kurtulursunuz

ben de dün gece yaptım.sabah heyecanla kızarmış mıyım diye baktım hiç kızarmamışım.nedense kızarınca geçecek gibi bi algı oluştu bende:) gece tekrar yapıcam.offf allahım leş gibi kokuyorum hala:)))

Kİzlar bütün mesajları okudum ve denedim suan yüzümde kurudukca sürüyorum inşallah ise yarar bıktım lekelerden çok hassas bir cildim var öyle fazla yanmıyor şaşırdım yanacak sanıyordum hafif kizariklik oldu ve gözlerimde acayip yanıyor salya sumuk oldum resmen bende güneş lekesi dogum lekesi var ama lekeler gececekse buna deger şimdi yıkamaya gidiyorum inşallah kurtuluruz bu lekelerden neyse herkese hayırlı ramazanlar dilerim kızlar kolay gelsin

Karışımı buz kalıplarına döküp dondurdum 2 gecedir yüzüme sürüyorum bir kalıp eriyene kadar. işkembe çorbası gibi kokuyorum annem benden kaçıyor fellik fellik. İnşallah bu eziyete değerde işe yarar

Karışımı buz kalıplarına döküp dondurdum 2 gecedir yüzüme sürüyorum bir kalıp eriyene kadar. işkembe çorbası gibi kokuyorum annem benden kaçıyor fellik fellik. İnşallah bu eziyete değerde işe yarar

:KK9: :KK9: umarım işe yarar merakla sonuçlarını bekliyoruz.dönmeyi unutma sakın :)

Sabredip uygularsam sonuç yazarım :) 5 gündür uyguluyorum ama koku çok rahatsız edici. Ev halkı tiksinerek kaçıyo benden :)

hahaha cok tatlısınız :KK9:umarım ıse yarar bende yaradı ve sımdı yenıden baslıycam

sivilcelerime sürerdim soğan suyunu eskiye oranla daha çabuk kurulardı.Bildiğim kadarıyla sirke maskeleride yağlı ciltlere uygulanır.ben bi dönem uyguladım ama sonuç vermedi bnmki.bu tarif kuru ciltlerin tahriş olmasına yol açabilir.

X