bu tarifi gözaltlarımda uygulayabilirmiyim?Selam herkese ben daha dun uye oldum sorunum gunes lekeleriarkadasim burada bir yazi okudugunu soyledi bende kendim okumak istedim ama bulamadim yaziyi yinede soyledigi oneriyi denedim ve ilk gunde kesinlikle ise yaradi :)))
Orta boy sogani rendeleyin suzgecten suzun bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatin sulu kalmasin fakat, sirkeli suya batirin 5 dakika kadar yuzunuze yedirin yarim saat yuzunuzde bekletin sonra soguk su ile yikayin sabah aynaya baktiginizda inanamiycaksiniz :)
Sadece sirkede surebilirsiniz ama sirkeyi her gun surmeniz gerekiyor yuzde once kizariklik oluyor korkmayin kizaran bolgeler temizleniyor ama soganli olani tavsiye ederim .
cildinizin hassasiyetine gore bunu iki gunde bir yada haftada uc defa yapabilirsiniz...
ben denedim kesinlikle ise yariyor tabi bu lekelerin derinligine gore degisiyor :)
ayni konu varsa kusuruma bakmayin konumu silebilirsiniz denedigim icin paylasmak istedim tesekkurler ......
bu tarifi gözaltlarımda uygulayabilirmiyim?
soğan kürünü araştırırken gördüm bunun içileni de varmış oda işe yarıyormuş ama ben hayatta içemem yemklerde bile yiyemiyorum yavsirkesiz yapsak nolur ki daha geç olur o kadr herhalde
Sırtımdaki güneş lekelerinede iyi gelirmi acaba ??
Geçmiş olsun umarım sağlığına tekrar kavuşmuşsundur. Rilastili kullandım ve sonuç fiyasko:) Soğan sirke ikilisine tekrar başlayacaktım ki bir tanıdığım yüzündeki hamilelik lekelerinden niyaderme adlı kremle kurtulduğunu söyledi son bir şans olarak şimdi onu kullanmaya başladım ama henüz 1 hafta oldu inşallah işe yarar. Krem yalnızca Ankara da bir eczanede satılıyormuş eczacı kendi imal ediyormuş deneyip sonuç alan kişi tanıdık olunca denemekte yarar var diye düşündüm. Soğan ve sirkeyi son çare olarak düşünüyorum çünkü koku olayı çok kötü yüzümü ne kadar temizleyip arındırsam da yine de kokusu kalıyor. Bu kremin işe yarayıp yaramadığını yazarım.
Kızlar bu soğansuyu sirke karışımını hazırladım ama epey bi arttı kalanı kullanabiliyomuyuz sonraki seferde yoksa taze mi hazırlamak lazım???
cosmelan yaptıran varmı
Selam herkese ben daha dun uye oldum sorunum gunes lekeleriarkadasim burada bir yazi okudugunu soyledi bende kendim okumak istedim ama bulamadim yaziyi yinede soyledigi oneriyi denedim ve ilk gunde kesinlikle ise yaradi :)))
Orta boy sogani rendeleyin suzgecten suzun bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatin sulu kalmasin fakat, sirkeli suya batirin 5 dakika kadar yuzunuze yedirin yarim saat yuzunuzde bekletin sonra soguk su ile yikayin sabah aynaya baktiginizda inanamiycaksiniz :)
Sadece sirkede surebilirsiniz ama sirkeyi her gun surmeniz gerekiyor yuzde once kizariklik oluyor korkmayin kizaran bolgeler temizleniyor ama soganli olani tavsiye ederim .
cildinizin hassasiyetine gore bunu iki gunde bir yada haftada uc defa yapabilirsiniz...
ben denedim kesinlikle ise yariyor tabi bu lekelerin derinligine gore degisiyor :)
ayni konu varsa kusuruma bakmayin konumu silebilirsiniz denedigim icin paylasmak istedim tesekkurler ......
mrb sudelveda. benimde omzumda güneşte fazla kaldığım için su toplaması sonucu kahve lekeler var. etkili olur mu.?
Selam herkese ben daha dun uye oldum sorunum gunes lekeleriarkadasim burada bir yazi okudugunu soyledi bende kendim okumak istedim ama bulamadim yaziyi yinede soyledigi oneriyi denedim ve ilk gunde kesinlikle ise yaradi :)))
eveeeet sonucu yazarım demiştim unutmadan yazayım. bikere soğan ve sirke gözlerimi mahvetti, o kadar kızarmıştı ki kan çanağına döndü. yinede dayandım yarım saat beklettim. biraz kabarmıştı ve kızarmıştı yüzüm, sabah kızarıklık ve kabarıklar geçmişti, ama lekelerimde pek değişme olmamış. sadece cilt rengim hafif açılmıştı. eşime bak yüzüme maske yaptım rengi açılmış mı dedim sanki daha beyaz gibi geldin dedi.
ama yatmadan önce o soğanın kokusunu çıkarabilmek için yüzümü defalarcaa yıkadım, hala kokuyordum üstümdekileri değiştirdim yetmedi geceni bi yarısı duşa girdim, bebe kolanyası sürdüm ama ne fayda ertesi günün akşamına kadar gitmedi burnumdan ve ellerimden o kokubenim soğan çok keskindi daha rendelerken bile gözlerim çok yanmıştı, ondan olabilir
Ben kullanmıyorum yarım sogandan hazırlıyorum sırkede katınca baya cogalıyor gerı kalanı dokuyorum yada ellerımın uzerıne suruyorum leke yok ama hazır su varken suruyorum.