Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bu tarifi gözaltlarımda uygulayabilirmiyim?

ben kullandım kötü kokudan başka hiçbirşeye yaramıyor.

soğan kürünü araştırırken gördüm bunun içileni de varmış oda işe yarıyormuş ama ben hayatta içemem yemklerde bile yiyemiyorum yav sirkesiz yapsak nolur ki daha geç olur o kadr herhalde

sirkesizde olur sadece sogan suyu kullanin..

Sırtımdaki güneş lekelerinede iyi gelirmi acaba ??

denemekte fayda var iyi gelirse bizede haber verin :))

hangi eczane ve nerede bunu bana yazarmisiniz ayrica arkadasiniz sonuc aldimi ?

Kızlar bu soğansuyu sirke karışımını hazırladım ama epey bi arttı kalanı kullanabiliyomuyuz sonraki seferde yoksa taze mi hazırlamak lazım???

taze olsa daha iyi olur ama buzdolabinda birsey olmaz .

cosmelan yaptıran varmı

Merhaba evet bundan 3 yıl once cosmelan
yaptırdım bakırkoyde hiç tavsiye etmem ilk başta süper ama sonra lekeler kusuyor hemde misliyle bide 10 gün tüp patlamış gibi gezdim 10 günde cildim yılan derisi gibi soyuldu sonradan araştırdım cosmelenın yaptığı tek şey üsteki deriyi soymak oysa leke alttan geliyor oysaki insan vucudu zaten her hafta deri yenilemesi yaptığı için bir nevi goz yanılması gibi 1.5 ay bile temiz gezmedim
oysaki 50 fakt

mrb sudelveda. benimde omzumda güneşte fazla kaldığım için su toplaması sonucu kahve lekeler var. etkili olur mu.?

gecen yıl acmıssınız konuyu. su ankı durumunuz nedır acaba ?

1 tatlı kaşığı kadar kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı kadar vazelin ve 1 yumurtanın kabuklarını iyice ezerek un haline getirin ve karıştırın. Elde ettiğiniz bu karışımı cildinize sürün ve ortalama 20 dakika kadar bekledikten sonra ovalayarak çıkarın. Dışarıya çıkarken yüksek faktörlü koruyucu ürünler kullanmaya özen gösterin.

şu sogan suyu ve elma sırkesını denedım arkaadaslar burdan okudugum yorumlar uzerıne yanıyorumm suann meraktayım acaba yarın sabah nasıl olcakk?

selamm ? bende denedım suan elma sırkesını fena yanıyorumm

Benim cildim çok kızarık doktora gittim kılcal damar tedavisi olacaksın dedi bi önerisi olan var mı

bence herkez de farklı etki yapabilir, her kezin cilt yapısı farklı .elma sirkesinin çok faydasını duydum ciltte fakat soğaını ilk kez duyuyorum.

Ben kullanmıyorum yarım sogandan hazırlıyorum sırkede katınca baya cogalıyor gerı kalanı dokuyorum yada ellerımın uzerıne suruyorum leke yok ama hazır su varken suruyorum.

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Ben güneş lekelerim için 6 defa sirke limon uyguladım ama yavaş sonuç alacağımı düşünerek, sizin de yorumlarınızı okuduktan sonra bu akşam ilk kez soğan sirke uyguladım yüzüme. Bi arkadaş yazmıştı. Ben de ondan feyz aldım ve soğanın kabuklarını soymadan ortadan ikiye böldüm ve limon sıkacağında yaklaşık bir yemek kaşığı su elde edecek kadar sıktım (bir kaç saniyenizi alıyor, robotla, rendeyle uğraşmayın) İçine de 1 tatlı kaşığı kadar sirke ve 2-3 damla gül suyu (böylece pamuğu ıslatmak gerekmiyor, hem de gül suyu faydalı) ekledim. Bu miktar tüm cilt için yeterli, artmıyor, kalan soğanı poşetle bağlayıp dolaba koyun, hem de boş yere ziyan olmamış olur.

Bakalım, umarım iyi sonuç alırız. Bir de tüm arkadaşlara naçizane tavsiyem, her türlü maskeyi 2-3 günde bir yapın ki cilt kendini yenileyebilsin, dinlenebilsin. Sonuç alan arkadaşlar, lütfen lekelerde iyileşme varsa paylaşın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…