Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soganla bır kez yapabıldım ama elma sirkesini hergün sürüyorum değisiklik yok gıbı sirkede hangı markayı aldınız baska bır markamı alsam..
ben bunu soğan suyu olmadan sadece elma sirkesi su ve limon suyu ile yapıyorum cok işe yarıyor,yüzü beyazlatıyor,sivilce izlerine de birebir
Daha önce bir başlıkta yazmıştım ama tekrar ediyorum. Ve daha kısada sonuç elde etmenizi umuyorum bu tarifle
Cilt lekelerinden ve dudak üstü lekesinden yaklaşık 4 aydır şikayetçiydim. Gitmediğim doktor ve denemediğim krem kalmadı. Daha sonra tesadüf eseri bir yerde okuduğum karışımı denedim, üstelik oldukça basit. Limon ve karbonatı karıştırıp lekeli bölgeye sürüp bekletiyorsunuz. İlk uygulama sonrası bile farkı anlayabiliyorsunuz.
Ben eski bir diş fırçasını bu karışıma batırıp lekelerimi fırçaladım çok bastırmadan. Sonra gerekli gördüğüm bölgelere sürüp kurumasını bekledim daha sonra yıkadım. İlk başta sabah ve akşam yaptım 1 hafta kadar ve inanılmaz etkisini gördüm. Elbette tamamen geçmediler ama hiçbir kapatıcıyla kapatamadığım lekelerim şimdi minicik bir damla fondöten işimi görüyor. Artık cildimi çok yıpratmamak adına 2-3 günde bir kez uyguluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
sedelveda sen kaç gün kullandın ve lekelerin geçti
Daha önce bir başlıkta yazmıştım ama tekrar ediyorum. Ve daha kısada sonuç elde etmenizi umuyorum bu tarifle
Cilt lekelerinden ve dudak üstü lekesinden yaklaşık 4 aydır şikayetçiydim. Gitmediğim doktor ve denemediğim krem kalmadı. Daha sonra tesadüf eseri bir yerde okuduğum karışımı denedim, üstelik oldukça basit. Limon ve karbonatı karıştırıp lekeli bölgeye sürüp bekletiyorsunuz. İlk uygulama sonrası bile farkı anlayabiliyorsunuz.
Ben eski bir diş fırçasını bu karışıma batırıp lekelerimi fırçaladım çok bastırmadan. Sonra gerekli gördüğüm bölgelere sürüp kurumasını bekledim daha sonra yıkadım. İlk başta sabah ve akşam yaptım 1 hafta kadar ve inanılmaz etkisini gördüm. Elbette tamamen geçmediler ama hiçbir kapatıcıyla kapatamadığım lekelerim şimdi minicik bir damla fondöten işimi görüyor. Artık cildimi çok yıpratmamak adına 2-3 günde bir kez uyguluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sudelveda ne yaptın lekelerin tamamen geçti mi şuan ne durumda? Benimde 1 yıldır hamilelikten kaynaklanan yanaklarımda ve dudak üstünde lekelerim vardı. Burada gördükten sonra senin karışımı uyguladım lekelerde solma oldu ama eşim sirke ve soğan kokusundan şikayet etmeye başlayınca mecburen bıraktım. 1 ay düzenli kullandım fakat gerisini getiremedim. Eczacı rılastıl diye bi krem önerdi şimdi onu kullanıyorum. Netten çok baktım bu kremi kullanan sonuç alan varmı diye hiç yorum bulamadım. Bu kremde işe yaramazsa sen kesin sonuç aldıysan krem bitince soğan sirke ikilisine geri döneceğim. Sonucu yazarsan sevinirim:)