Merhabalar.Sizin kullandığınız sirke ev yapımı mı yoksa marketten aldığınız sirkemi.?Sirkenin doğal olması yada olmaması önemlimi?
sivilcelerime sürerdim soğan suyunu eskiye oranla daha çabuk kurulardı.Bildiğim kadarıyla sirke maskeleride yağlı ciltlere uygulanır.ben bi dönem uyguladım ama sonuç vermedi bnmki.bu tarif kuru ciltlerin tahriş olmasına yol açabilir.
merhaba arkadaş öncelikle paylaşım için çok tşklr :))
yorumların hepsini okudum faydasını gören arkadaşlar adına çok sevindim darısı bizim başımıza :)
ben soğan kürü yapmaya erindiğim için sadece sirkeyi denedim şuan yüzüm yanıyor umarım işe yarar
daha sonra da soğan kürünü deneyeceğim sizi gelişmeler hakkında bilgilendiririm
hepsini okuyamadım sivilce izlerinede iyi geliyormu ? bilgilendirirseniz sevinirim
haklısınız sırke yakıyor soganlı daha cok yakıyor ama sıze tavsıyem sogan suyu ıle bırlıkte yapın
sıvılce ızlerını bılmıyorum ıse yararmı deneyen arkadaslar umarım bılgı verırler
hepsini okuyamadım sivilce izlerinede iyi geliyormu ? bilgilendirirseniz sevinirim
selam kızlar daha çok yeniyim :) önceden okurdum ama üye olmak için hiç vaktim olmamıştı...
dün akşam bunu deneyeyim dedim tatilden yeni gelmiştim ve yüzümde güneş lekelerim var ( az da olsa çil gibi) annemin de kollarında kahverengi birsürü güneş lekesi var... velhasıl yarım soğanı aldım rendeledim içine biraz da elma sirkesi aynı tarifteki gibi ama ben biraz az yaptım :) pamuğu daldırdım veeee yüzüme sürdüm annemin kollarına sürdük kurudukça 1-2 kez tekrarladık bu olayı hafif kızarıklık olduuuu 1 saat sonra filan yıkadıkkkkk hatta dudağımın kenarındaaaa çirkin ağrılı bi sivilcem vardı ona da sürdüm ağrımaya başladı sanırım iltihap topluyodu... herneyse yıkadıktan sonra az buğday yağıyla nemlendirdim uyudummmm :) sabah kalktım az da olsa bi açılma oldu rengimizde hatta inanmayacaksınız sirkeden midir yoksa soğandan mı o sivilceee kocaman olmuştu olmaya da devam etti sonunda patlattımmmmm iğğğğ ve şu anda minicik hafif bi yaraymış gibi duruyo... bugün de sadece sirkeyle yapıcaz aynı olayııııı ertesi gün soğan diye devam edecezzzz işe yarıyo benceeeee :)
bu tarifi paylaşan arkadaştan Allah razı olsunnn :))) teşekkürler
ben koruyucusuz güneşe çıktım bacağımda kahverengi leke oluştu. bunu soğansız yapsam işe yarar mı:?
dün gece bende denedim gözleri feci yakıyor.benim güneşte belirginleşen çillerim var onları açması için deniycem bakalım.dün gece sürüp uyudum.
ay bi gece yüzümde maske bi gece yine kk dan öğrendiğim saç maskesi :) rahat rahat uyumaya hasret kaldım
benimde lekelerim için denemediğim yöntem kalmadı,peeling de dahil buna,sonuç alamadım sirkeyi de denedim bişey olmadı,ama soğan suyu ve sirke ne yapar denemeden bilemem...facede gezinirken leke kremi reklamı gördüm,yorumları okudum fakat insanın inanası gelmiyor bunca denemeden sonra..kızlar bu krem dermycin acaba kullanan var mı? acil cevap bekliyorum,kasımda düğünüm var ve ben yüzümdeki lekelerin gitmesini istiyorum artık