Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kil yüzyıllar boyu hanımların cilt bakımında vazgeçilmez olmuş.bir kase toz halindeki beyaz kilin içine bir tatlı kaşığı zeytin yağı bir yemek kaşığı limon suyu ilave edip parmağınızla macun haline getirin kıvam alması için bir kaç yemek kaşıpı su ilave edin sonra yüzünüze uygulayın,göz çevresi hariç.45 dakika bekletip soğuk suyla yıkayın göreceksiniz çilleriniz azalmış,cildiniz beyazlamış,cilt altındaki siyah noktalar gitmiş olacak.unutmadan mutlaka temiz cilde haftada bir kez uygulayın.hepinize sağlıklı ciltlera.s.
ya ben bir kalıbı bitiremem ki... yüzüm su içinde kalıyor elim de donuyor :)
bu arada direkt yüzüne buzu temas ettirme kılcal damarlara zararlıymış sanırım... bir tülbentle filan sür... :)
Kızlar arap kızı diye bi krem var konuda açılmış bunun için orayı bi inceleyin derim ben aldım kullanıyorum henüz bişi belli olmuyo çünkü dün aldım gelişmeleri sölicem size benim ten rengim çok açık hafif çillerim var bakalım gidicekmi tek korkum var cildimin rengi daha fazla açılırsa diye ama bakalım olumlu sonuç alanlar var . . yerimseniben
kızlar bakın bende bi tarif vereyim 1 çay kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı karnonat soda yani kabartma tozu değil ama sonra birde limon sıkın bu karşıma yüzünüze sürün kurudukça kat kat yapabilirsiniz ben bunu lekeler için okumuştum dergide ama benim sivilcelerimide küçülttü hergün yapabilirsiniz bende hergün yapıyorum birde arap kremi falan almayın ben aldım çok iğrenç ve hiç bi etkisi olmayan dandik bi krem
niçin hiç cevap gelmedimirmirmirmirbenim gerçek ten rengim buğday ama küçüklükten beri güneşte olduğum için yandım ve araplar gibi oldum diyebilirim ben kendi ten rengime dönmek istiyorum bunun için önerileriniz ve çözümleriniz varmı acaba varsa lütfen esirgemeyin
kızlar bakın bende bi tarif vereyim 1 çay kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı karnonat soda yani kabartma tozu değil ama sonra birde limon sıkın bu karşıma yüzünüze sürün kurudukça kat kat yapabilirsiniz ben bunu lekeler için okumuştum dergide ama benim sivilcelerimide küçülttü hergün yapabilirsiniz bende hergün yapıyorum birde arap kremi falan almayın ben aldım çok iğrenç ve hiç bi etkisi olmayan dandik bi krem
ayyyyy cildimizi güzelleştircez diye yüzümüze sürmediğimiz bitki,sebze-meyve kalmadı vallaa..