Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben domatesli olanı da karbonatlı olan tarifi de denedim
yazları korunmama ve güneşlenmeme rağmen yüzüm hemen yanar benim
karbonat limon yoğurt tarifini kullandım hergün ve rengim açıldı ama normal rengime dndüm yani
güneş lekelerim çok azıcık açıldı
bence güneş lekelerine kesin bir çözüm yok
lanonin nereden buluyorsunuz
aktarlarda satılıyor mu?
Bide onu deniyim bakalım
ama bu lanonin kimyasal bi madde değil mi yahu
arkadaşlar pirinçte yüzü çok güzel beyazlatıyor.ben sürekli kullanıyorum.pirinci suda haşlayın o suyu yüznüze sürün harika yapıyor.bir güzellik uzmanından öğrenmiştim.
arkadaşlar pirinçte yüzü çok güzel beyazlatıyor.ben sürekli kullanıyorum.pirinci suda haşlayın o suyu yüznüze sürün harika yapıyor.bir güzellik uzmanından öğrenmiştim.
canım tarifi aldığım yerde üç-dört hafta boyunca, haftada üç kez düzenli uygulayın sonuç almak için yazıyodu..
hala uyguluyorum canım.. ama basladıgım günden beri hiç bir değişiklik olmadı.. en ufak bir fark bile yok...
anladım canım.. peki sen cilt rengini açmak için mi uyguluyosun yoksa lekeler için mi?
bi de güneş kremi kullanıyo musun canım? ne çok soru sordum de mi
tekizcim ; peki bu beyazlatma lekeler için de geçerli mi ? yoksa sadece tenin genel görünümünü mü beyazlatıyor ?
ne sıklıkla yapıyorsun... bir de su soğukken kullanıyorsun değil mi?
teşekkürler :)
yüz kıllarında bi hareketlenme oldumu ? :1ninca:
iyi bişey mi demek istedin fisfisfisumarım yarar canım...bence çillere limon suyu +su karıştır yüzüne kompres yap bide öyle gör suratını
bana iyi geldi canım. ufak çillerim belirmişti güneşte renkleri açıldı gibi.. cilt tonunu da daha güzel yapıyo. ama güneşte korunmadığımdan sanırım henüz bi beyazlaşma yok
bu domates maskesini rendeledikten sonra çıkan suyunu kullansak olmuyomu bisim blenderimiz yok bis fakiriz senağlama