Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende yoğurt tarifini uygulamak ixtiyorum ama nee olduğunu bilmiyorum yapan arkadaşlar içine ne katılıyo kaç günde bi uygulanıyo yazarlarsa sevinirim
bunun için doktorlar expigment adlı bir krem veriyorlar.arkadaşlar ağdadan mı neden bilmiyorum zamanla koltuk altımda ve bikini bölgemde (kasıklarıma doğru) kararmalar oldu.Tüyler alınsa bile karartıdan dolayı alınmamış gibi gözükebiliyor bu beni çok rahatsız ediyor.Özellikle yazın denize girirken çekiniyorum.Acaba renk açıcı maskeler bi işe yarar mı?önerisi olan paylaşırsa sevinirim
kızlar bira mayası nerde satılıyor?bende ebru şallının verdiği maskeyi uygulamak istiyorum ama bira mayasnı bulamadım.marketlerde yaş maya var.acaba onumu kastetmiş?güvenip alamadım açıkçası.yardımcı olursanız sevinirim
bunun için doktorlar expigment adlı bir krem veriyorlar.
1 çay kaşığı yoğurt ; bir çay kaşığı karbonat ve birkaç damla limon suyunu karıştırıyorum ben... yüzüme sürüp 20dk bekletiyorum... sonra da ılık suyla yıkıyorum... haftada 2 kere filan yapıyorum... yalnız ilk denemede biraz daha kısa tut istersen çünkü sonra yüzü kızaranlar da oluyor... gerçi geçiyor ama yine de tedbirli olmak gerek...
ben leke açısından pek fark göremedim çünkü her hafta haftada 2 kere gibi bir düzen oturtamadım henüz... ama yine de yüzümü yıkadıktan sonra hoş görünüyor...