benim düzgün cildimi daha beter bozdularben aveneden çok ama çok menunum
benim cildimi avene düzeltti
rosensein temizleme köpüğü içindeki sodium laureth sulfate en basitinden deterjanın ana maddesidir
o maddenin daha az zararlı türevleri kullanılması gerekirken sizin dediğiniz rosensede bu kullanılıyor
ama avene de yok
ayrıca bir vichy bir de avene kullanmışsınız
siz btn kozmetik dünyasını çöpe atıyorsunuz
siz bilgilisiniz araştırıyosunuz heralde ya ben okadar para harcadım hiçbir işe yaramadı birde bunları tavsiye eden doktordu bana artık ne alacagımı şaşırdım en dogal bildigimiz rosensede bile böyle katkı maddeleri varsa nasıl insan saglıgıyla oynuyolar anlamıyorum sorum olacaktı M.ASAM ürünleri nasıl sizce eczacı tanıdıgımız çok övüyorben aveneden çok ama çok menunum
benim cildimi avene düzeltti
rosensein temizleme köpüğü içindeki sodium laureth sulfate en basitinden deterjanın ana maddesidir
o maddenin daha az zararlı türevleri kullanılması gerekirken sizin dediğiniz rosensede bu kullanılıyor
ama avene de yok
ayrıca bir vichy bir de avene kullanmışsınız
siz btn kozmetik dünyasını çöpe atıyorsunuz
elbetteki öyle her üründen memnun olandan olacak memnun kalmayanda nereye gitsen kendi ürünlerini övüyolar ne yapacagımı şaşırdım bir anönce nemlendirici krem almalıyımkim neyi övüyor bence boşverin
cildinizin tipi nedir onu biliyor musunuz?ona göre ben size kendi fikrimi söylym ki tabi ben uzman değilm sadece bnm fikrm
Ben ama izninizle katılmıyorum.Yani herkeste farklı ola bilir.Ben yıllar boyu dior chanel,clinique,lancome ve b.gibi ünlü ve kaliteli markaları kullandım.Bana uygun olan ürünleri sonunda buldum ve çok memnunum.Genelde clinique sabun+tonik2 temizleyicisini,lancome den maske,sabah ve akşam kremleri,güneş koruyucu,nemlendirici sıvı ve peeling kullanıyorum.Birde dior dan nemlendirici göz çevresi.
Bence önemlisi uygun olanı bulmak.Senin cildine uygun olmayan ve yan etki gösteren ürünler kullanmışsın,canım.Araştırsan bence uygun olanlarını bulursun
elbetteki öyle her üründen memnun olandan olacak memnun kalmayanda nereye gitsen kendi ürünlerini övüyolar ne yapacagımı şaşırdım bir anönce nemlendirici krem almalıyım
aslında benim cildim karma t bölge yeglı diger yerler kuru ama kime gitsem eczanelerde tabiki hep akne tedavisi için olan ürünleri veriyolar arınacak şu bu diye sıkıldım artık yacnm senin cil tipin nedir?sen ttahminimce yanlış ürünler kullandın cildine göre?cildin yaglı mı karma mı kuru mu?yanaklarında hassasiyet var mı kuruluk var mı?
güneş koruyucu ne kullanıyosun cildin kuru mu ?teşekkürlerHaklısın,Nemidacım,yinede bence bu cilt için harcanan para ve muhakkak boşuna gitmez-cildin kalitesi bizi sevindirir.Ben öğrenciyken pek pahalı olmayan garnier ürünlerini kullandım(ama orj taklit olanlar birişe yaramıyor).Fiyatlarıda çok uygundur.Deneye bilirsiniz,canlarım.Belki sizede uygunu olur
selam canım bildigin iyi bir arındırıcı maske varmı krem birde yaglandırmayan nemlendiriciYelizcim,cildim kuru ve hassas.Kendim beyaz tenliyim.Güneş koruyucu yüz için shiseido Ultimate Sun Protection Face Cream SPF 50 kremini kullanıyorum.Bronzlaştırmıyor
Bunun göz çevreside vardır
fakat henüz bulamadım (ismi shiseido eye protection spf 32 gidiyor göz çevresinin)
Göz çevresine şuan dior un hydraction nemlendiricisini kullanıyorum.İçeriği güneş korumalıdır ama fazla değil koruması - spf 20.
teşekkür ederim bilgilendirdigin içinTabi,canım.Cilden cilde fark muhakkak vardır.Ama o dediğim nemlendirici bence tam istediğin gibidir.Üstelik mis gibi kokuyor tüm lancome ürünleri gibi:sm_cool:Yinede burda lüx kozmetik dükkanlarında vardır o ürün deneye bilirsin.Standlarda bile denemek için vardır.Kolay gelsin
hangi sabunu kullandın ve nemlendirici felan toniktemi kullanmıyosunBelki Tedavi Yöntemi Olmayacak Ama Sizinle Kendi Deneyimlerimi Paylaşmak Istiyorum.asla Yüzüme Fondöten,pudra Yada Herhangi Bir Kapatici Kullanmadim.sabun Dişinda Hiç Bir şeyle Yikamadim Ve Asla Makyajla Uyumadim.yogurt Yemeyi Alişkanlik Haline Getirdim Ve Günde En Az 8 Bardak Su Içerim.abur Cubur Yememeye özen Gösterdim.sonuçmu 28 Yaşindayim Ve Herkezin "bebek Gibi Bir Tenin Var" Demesi çok Hoşuma Gidiyor.mümkün Mertebe Cildinizle Uğraşmayin.ergenlik Döneminde Inanilmaz Sivilcelerim Vardi AmA Bir Gün Bile Dokunmadim Ve Yaş 20 Oldugunda Harika Bir Cildim Oldu.unutmadan 2 Haftada Bir Yüzüme Ipek Kese Ile Keseleme Işlemi Yapiyorum.