ben çokta doğru bi msj verdiğinizi düşünmüyorum..doğal tarifler iyi diyosunuz neyin nesi olduğu belli diyosunuz da hangi doğal ürünün sizin cildinize iyi geliceğini biliyormusunuz?
açıkçası doğal olan herşey her cilde iyi gelmiyo..bende biara ev yapımı tarifler manyağı olmuştum araştırıp duruyordum ve bana uygun olduğunu düşündüüm bikaç tarifi uyguladım cildime ne etki yaptı ne de düzeltti hatta birkaçı sivilce bile yaptı..ortalıkta bi sürü doğal tarif var deneme yanılma yöntemiyle cildinizi daha beter edebilirsiniz her doğal da iyi gelir die de bişey yok hatırlatmak istedim..
tabi cildinize gerçekten iyi gelen doğal bi tarif bulduysanız da ne mutlu size..[/QUOT arkadaşım hiç degilse zararı yok ben oturunda evde kremler hazırlayın demiyorum tabiki bildiginiz size iyi gelen kremler temizleyiciler alın o dermokozmetik ürünler cildi daha beter bozuyor alkollü tonikleri sürmekten cildim yaşlandı inanın mahvoldu mesala suna dumankayanın verdigi tarifi verim hiç bir yan etkisi yok kil su krem mısır unu karıştır 15 dakka beklet yavaşyavaş çıkar cildinden ben yapınca cildim nefes alıyor gül suyu çok iyi geliyor maden suyu beypazarı iyi sıkılaşıyor cildin
busecim cvp bekliyorum hala kim o doktor???
ürünlerin içeriklerini ve cildinize iiyi geldiğini bilmeden alınan ürünlerden kullanırsanız sorun olucağını zannetmiyorum bu işin içinde olan biri olarak tabiki öncelik dermakozmetik ürünler olmalı iyi olan ürününde ucuz olmasını beklememelisiniz tabiki belli bi fiyatı olucak evde yapılan ürünlerde tek başına yeterli olmaz öncelikle temizleme tonikleme nemlendirme yapılmalı düzenli olarak haftada 2kezde peeling bunarı yapmadan tek başına evde yaptığınız karışımlardan etki beklemeyin o anlık bi parlaklık pürüzsüzlük olur ama geleceğe yatırım olarak görmeyin bunu ve bişey daha en iyi yatırım kendimze sağlığımıza yapılan yatırımdır bence buraya harcanan parayı gereksiz görmeyin