Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımı ürünleri hakkında tecrübelerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
shiseido Ultimate Sun Protection Face Cream SPF 50
bu ürünü nereden alıyosunuz netten mi ?fiyatları nedir acaba? teşekkürler

iyi geceler.gerçektende kullandığınız lancome kremleriçok güzel,agua fasion-haydre zen bu iki ürünü şu anda bende kullanmaktayım.Çok memnunum.haydra zen diğer bir özelliğide yatıştırıcı,sakinleştirici,24 saat nem özelliklerine de sahip.Tümcilt tipleri için uygundur.Strese karşı oluşan kızarıklıkları azaltır.Mutluluk hormonunun oluşumunu arttırır...Selamlar.........

hydra zen lancome nin kuru ,normal ve yağlı ciltler için olanlara ayrılıyor.Bende kuru ciltler içindir.

hydra zen lancome nin kuru ,normal ve yağlı ciltler için olanlara ayrılıyor.Bende kuru ciltler içindir.shiseido kremini netten alıyorum ,canım.45 ytl civarindaydı ben aldığımda.

merhaba ben yeni üye oldm siteye,bişy sormak istiorum.parafin biçok güzellik salonunda manikür ve pedikürde kullanılıo.madem zararlı niçin kullanıolar?bende avonun el kremini kullanıorm içinde paraffinium liqidum die bişy var budamı parafin acaba?bide bunları neye dayanarak sölüosunuz?bilgi almak amacyla soruorm yanlş anlamayın....:uhm:

avonun urunleri hic guzel degil kimseye tavsiye etmem hele surmesi ve rimeli en berbati

nivea ürünleri kıl köklerini beslediği için bir cilt uzmanı bana önermedi ama ben nivea yı hala kullanıyorum cildim gün geçtikçe güzelleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…