Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımı ürünleri hakkında tecrübelerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
shiseido Ultimate Sun Protection Face Cream SPF 50
bu ürünü nereden alıyosunuz netten mi ?fiyatları nedir acaba? teşekkürler

Busemcim,yağlandırmayan nemlendirici LANCOME aqua fusion kullanıyorum.Sıvı nemlendiricidir ve çok güzeldir.
03793480901.jpg

krem her cilde uygun olması lazım.Benim cildim kuru ve hassas ben Lancome nin hydrazen kremlerini kullanıyorum gece ve gündüz için
05714180901.jpg

yinede cilde göre değişir
cilt tipine göre seçmelisin canım
maske arındırıcı kullanmadım cildim yağlı olmadığı için.Ama dermalogica nın iyi maskeleri vardır.Birde lierac markasının güzel maskeleri vardır.Ben kendim lancome nin neml.,clinique temizleyici ve nina ricci aydınlatıcı maskelerini kullanıyorum

iyi geceler.gerçektende kullandığınız lancome kremleriçok güzel,agua fasion-haydre zen bu iki ürünü şu anda bende kullanmaktayım.Çok memnunum.haydra zen diğer bir özelliğide yatıştırıcı,sakinleştirici,24 saat nem özelliklerine de sahip.Tümcilt tipleri için uygundur.Strese karşı oluşan kızarıklıkları azaltır.Mutluluk hormonunun oluşumunu arttırır...Selamlar.........

hydra zen lancome nin kuru ,normal ve yağlı ciltler için olanlara ayrılıyor.Bende kuru ciltler içindir.

hydra zen lancome nin kuru ,normal ve yağlı ciltler için olanlara ayrılıyor.Bende kuru ciltler içindir.shiseido kremini netten alıyorum ,canım.45 ytl civarindaydı ben aldığımda.

Cok hakli oldugun yönler var. Herkese kötü gelecek diye birsey yok, fakat o pahali ürünlerin iceriginde parafin yani petrol atigi var ayrica cogu silikonlu bu cilde ilk etapta cok güzel bir his veriyor ama yaniltmaca. Cünki silikon ayni zamanda cildin üzerinde tabaka olusturuyor ve nefes aldirmiyor. Uzun kullanimlar sonunda birakildiginda bu tür ürünler gercek su yüzüne cikiyor, beslemeyip cildi sadece beslenmis gibi gösterdigi anlasiliyor. Örnek ben :KK43: . Parrafin ve silikon yani CETYL DIMETHICONE , CYCLOETHOXYMETHICONE yazan icerikleri kullanmayin derim. Dünya dogal icerikli kozmetige dogru gidiyor TR de hangi markalar var bilmiyorum.

merhaba ben yeni üye oldm siteye,bişy sormak istiorum.parafin biçok güzellik salonunda manikür ve pedikürde kullanılıo.madem zararlı niçin kullanıolar?bende avonun el kremini kullanıorm içinde paraffinium liqidum die bişy var budamı parafin acaba?bide bunları neye dayanarak sölüosunuz?bilgi almak amacyla soruorm yanlş anlamayın....:uhm:

avonun urunleri hic guzel degil kimseye tavsiye etmem hele surmesi ve rimeli en berbati

nivea ürünleri kıl köklerini beslediği için bir cilt uzmanı bana önermedi ama ben nivea yı hala kullanıyorum cildim gün geçtikçe güzelleşti.

X