Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Selam kızlar
1. Günlük kullanım için özellikle dermokozmetik ürünler önerebilir misiniz
Temizleyici
Tonik
Serum
Nemlendirici vs.

2.Makyajı nasıl temizliyorsunuz?

3.yaşlanma bakımını nasıl yapıyorsunuz?
Şimdideen Teşekkürler

Bioderma nın micarel suyu makyaj çıkarmada çok etkili. Serum olarak hyalorinic asid, c vitamini ve bha asit kullanıyorum. Arada ısana nun 7 günlük serumlarını kullanıyorum.
GÜneş kremini yaz kış sürmeden evden asla çıkmıyorum

Yarin sabah ve aksam rutini olarak çeker paylaşırım biraz da bilgilerini ekleyerek :)
C Calcifer sende yeni aldigin guzellikleri eklesene seninkiler de cok güzel

Yarin sabah ve aksam rutini olarak çeker paylaşırım biraz da bilgilerini ekleyerek :)
C Calcifer sende yeni aldigin guzellikleri eklesene seninkiler de cok güzel
Eve gelince ekleyeyim ben de
Geçen hafta arkadaş ile görüştük farketti biliyor musun. Cildine ne ypatın dedi

Ben de sabahları yüzümü temizleme köpüğüyle yıkayıp tonikliyorum, sonra güneş kremi sürüp emildiğinde makyaja geçiyorum
Eve gelince makyajımı çıkarıyorum, evde makyajlı gezmekten asla hoşlanmıyorum, garnier çift fazlı mavi renk makyaj temizleyiciyi kullanıyorum ben
Akşamları da yine temizleme köpüğüyle yıkayıp tonikliyorum, c vitamini serum uygulayıp o emilince hyarulonik asit serum uyguluyorum, en son angi aging bi gece kremi ve gözaltı kremi sürüp yatıyorum, haftada 1-2 kere köpük yerine temizleme jeliyle yıkıyorum yüzümü, haftada bir kez de aha bha peeling serum kullanarak peeling yapıyorum yüzüme

C Calcifer
Siz almanyada yaşiyorsunuz galiba?
Isana pflegendes Reinigungsöl yerine Isana Face öl Glow &shine aldim. Fakat aldiğim ürün hic Kokusu yok. Siz hic denediniz mi?

Göz alti maske kullaniyorum cok Memnunum

Yüz bakim için Annemarie Börlind kullaniyorum Set halinde.

X xnobodyx paylaştı onları. Birazdan sorularınıza cevap verir

Bende geldiiiim, 1 yıldır the ordinary balance setini kullanıyorum da artık değişiklik yapayım diyorum. Anti age ürünlerine ne zaman başladınız bu arada? Kaç yaşınızda yani?

Glow&shine serisini hic alip kullanmadim ona bisey diyemem ama reinigungsöl var elimde su an yariladm bitirince tekrar almayacagim cosrx marka jel istedim ondan devam dicem. Simdi sizi etiketlicem çok önceden paylasmistim isana ürünlerini ordan bakarsinz. Fiyat performans urunleri degil ama is goruyor cebi fazla yakmadan.
Ama cildinize onem veriyorsanız kore markalarını kullanin veyahut the ordinary bunlara başladm ve daha önce bosuna obur urunlerle zaman harcadigimi gormus oldum.

nazaarboncukk
isana ürünleri burda bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bunu duydum ya şimdi daha çok gaza geldim
En guzel biz olcaaz ehehheheeh

Güneş kremi her gun duzenli kullanıyorsanız c vitamini sabah kullanmanizi öneririm, gunes kreminjn etkisini arttiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…