- 4 Haziran 2020
- 479
- 427
Çok teşekkür ederim deneyeceğim:)Ben şu anda bunu kullanıyorum. İndirimdeyken uyguna geliyor. Kullanırken ellerinizi hafif nemlendirirseniz yapış yapış his bırakmaz
Eki Görüntüle 2930651
ben merak ettim açıkçası. eğer sorun olmazsa bana yollar mısınız,değişimi görmek isterim :))Kızlar uzman değilim ama önemli tüyolar vermeye geldim
Sabah Rutinim
- La roshe posey Yüz yıkama jeli ( akneli ciltler için ) ( cildimde akne yok ama akneye meyilli )
- La roshe posey cicaplast ( onarıcı bakım kremi )
- La roshe posey XL sivilce karşıtı güneş kremi
Akşam Rutinim
- La roshe posey Yüz yıkama jeli
- La roshe posey tonik yine sivilce karşıtı
- ve ACNELYSE krem ( bu kremi doktordan talep edin mutlaka ilk zamanlar cildi aşırı soyuyor ve tahriş ediyor.) (önceden haftda bir kullanıyordum şuan hergün kullanıyorum içerisindeki vitaminlerden dolayı lekelere ve derin olmayan alın kırışıklıklarına iyi geldiğini söyleyebilirim.) Ama yine söylüyorum doktor tavsiye etmeden almayın cildinizi yakabilir. Ben tavsiyesiz aldım ama inanın 2 ay araştırdıktan sonra aldım.
Suratımın merak edicek olanlara Mart ayından bu yana suratımın resmini yollarım
Hiç bilmiyorum canım ya. Belki başka bilen vardır
Hiç kullanmadım ama loeral'in çıkmış yeni serumu ona da bir bak derim. İçeriği çok iyi diyorlarKizlar bende diadermine serum almayi düşünüyorum bu markadan memnun olan var mi?
Eki Görüntüle 2931469
Ikisi arasinda kalmistim ya bendeHiç kullanmadım ama loeral'in çıkmış yeni serumu ona da bir bak derim. İçeriği çok iyi diyorlar
Dur içeriklerine bakayım biIkisi arasinda kalmistim ya bendekarar veremiyorum
Bakiyim heleHemsirecik ikisinin de yorumları çok iyi. Diadermine daha uygun fiyat olarak üçte bir fiyatı var. İkisinin de içerikleri iyi.
Benim elimde Isana'nın var. O bitince bunu almayı düşünüyorum
Cosrx - Hyaluronic Acid Hydra Power Essence
Asla sivilce falanda çıkarmıyorlarHaklisin vallaa eziyetin binbir turu.. su carp cik..
Biyik sakal da yakışıyor bazısına..Asla sivilce falanda çıkarmıyorlar
Oku okuBen buradan nasıl habersiz olurum
Şimdi 36 sayfayı nasıl okuyacağım