Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Adını da şimdi duydum. Neymıs ne degılmıs hemen arastırayım belki denemişimdir
Calci evet farkında da olmadan fiddy metodu uyguluyormusum. Cosmed yag bazlı temızleyıcı ve cosrx aha bha tonıc kullanıyorum aradakı fark ben ıkısı arasında kil maskesı yapmıyordum. Bunu da ogrenmıs oldu. Yag yağı cözer mantığıyla cift etap temızlemeyı bır kac senedır uyguluyorum ve gercekten cıldım cok daha temız ve pürüzsüz.

Ben de başlayacağım da hala asit korkutuyor beni. Sen ne kadar sürede yapıyorsun. Haftalık vs

Eveet az önce fiddy metodu ile cildimi temizledim. Mis gibi oldu

Doa kozmetik bha asiti sürdüm 15 dk 20 dk bekledim.
Asidi silmeden üzerine Claderm colajenli kil maskesi yaptım. Maske kuruyunca yıkadım.

Son adım olarak cosmed atopia yağ bazlı temizleyici dini yüzüme sürdüm. 15 dk bekledim. Ardından 2 3 dk masaj yapıp yıkadım.
Düzenli olarak yapılırsa çok faydasını göreceğiniz bir temizleme metodu. Haftada en fazla 2 kere yapabilirsiniz

Ben de başlayacağım da hala asit korkutuyor beni. Sen ne kadar sürede yapıyorsun. Haftalık vs
Ben bu msji neden görmemişim?
Asit ürünleri ve c vitamini sadece kasım-mart arası kullanıyırum calci. Güneşin etkisiyle lekelenme yapacagnı düşünüyorum cunku cilt baya nazikleşiyor.Dediğim aralıkta da haftada iki uyguluyorum genellıkle.

Ben şu sıra la roche c vitamini ve avene comedon ürününü kullanıyorum cildim karma siyah nokta ve gözenekler var bide komedonlar inanılmaz gözeneklere etkili avene bence la Roche c vitamini de yumuşacık yapıyor bence . Bide missha nın peeling kremini aldım meriç keskin önerisi ile ondanda çok memnunum he bide haftada 1 yumurta kabuğu maskesi kullanıyorum

Merhaba bende beyaz komedonlar var . Yağ bezesi sanırım. Ara ara çıkıyor. Yağlı şeyler tüketmekten sanırım. Gördüğüm zaman iğneyle çıkarıyorum. Bir kaç ay sonra tekrar çıkıyor. Ben yeni serumlar aldım. Ama güvenemedim sonra. The natural ritualist 3 lü cilt bakım serumları. Sizce doğal mıdır? Içinde hyaluronic asit+c vitamini+ collagen serum var. Yorumlar güzeldi ama bir kaç kişinin yüzünde sivilcelenme yapmış. Tereddüte düştüm. Sizce kullanmalı mıyım? Bu marka ile ilgili bilginiz var mı?

Bu beyaz komedonları kullandığınız ürünler de yapabiliyor. Cildinize uygun olmayabilir kullandığınız ürünler.
Bu ürünlerin bu kadar ucuz olacağını düşünmüyorum ben.

Bu beyaz komedonları kullandığınız ürünler de yapabiliyor. Cildinize uygun olmayabilir kullandığınız ürünler.
Bu ürünlerin bu kadar ucuz olacağını düşünmüyorum ben.
Daha bugün elime ulaştı hyaluronic asidi kullansam sadece çok zarar verir mi bilemedim. Ya da sizin bildiğiniz iyi bir marka var mı serum için ? Memnun kaldığınız bir ürün varsa ben de kullanmak isterim.

Son düzenleme:
Daha bugün elime ulaştı hyaluronic asidi kullansam sadece çok zarar verir mi bilemedim. Ya da sizin bildiğiniz iyi bir marka var mı serum için ? Memnun kaldığınız bir ürün varsa ben de kullanmak isterim.
Ben şu anda bunu kullanıyorum. İndirimdeyken uyguna geliyor. Kullanırken ellerinizi hafif nemlendirirseniz yapış yapış his bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…