Hangi roll on aldın levaiz?Ay evet ben kendime de bakacaktım onu
Ben de meşhur gözaltı roll on aldım Isana çok iyi diyorlar ve fiyatı de baya ucuzdu 30 lira falan.
Şu senin fiddy metodu bana da lazım başlayacağım bakalım:)
Ya bi şey söyleyeyim mi? Ben bundan kullandım göz altımda ve üstünde kabuklanma yaptı. Kullanmıyorum daha. Dikkatli kullan bunu. Sürdüğünde yakıyor biraz da haberin olsunEki Görüntüle 2951914 Bunu aldım canım.
Retinol beni çok korkutuyor cildim çok hassas ve kesin arıza çıkarır gibi:)
Ama sandvich tekniği ile deneyebilirim belki önce bi şu asitlere alıştırayım cildimi birden yüklenmeyim:)
Rutinime Aha Bha , C vitamini ve Niacinamid ekleyeceğim önce sonra retinol olabilir.
Hoydaaa ben de rahatlatsın diye almıştım ya bunuYa bi şey söyleyeyim mi? Ben bundan kullandım göz altımda ve üstünde kabuklanma yaptı. Kullanmıyorum daha. Dikkatli kullan bunu. Sürdüğünde yakıyor biraz da haberin olsun
Belki benim cildime uymadıHoydaaa ben de rahatlatsın diye almıştım ya bunu
Beğenmezsem ablama veririm onun cildi kaya gibi hiçbişi işlemiyor
Bana da kesin uymaz o kadar uyuz bi cildim var kiBelki benim cildime uymadıyeni göz kremi arayışı içindeyim
Ya fiyat bilmiyorum ama heryerde gordugum bi kil maskesi var kullandn mi hic acaba aztec secret kil maskesi ister su ister sirke ile hazirliyosun toz halinde geliyo.Kızlarrr yine bir soru ile geldim:))
Bana kil maskesi önerir misiniz
Daha önce Kielhs kullandım ama şu an ülke durumu malum fiyatlar uçuyor
Ordinary serumları gördükçe iç çekiyoruz
Ayyy o beni çok kötü yaptıYa fiyat bilmiyorum ama heryerde gordugum bi kil maskesi var kullandn mi hic acaba aztec secret kil maskesi ister su ister sirke ile hazirliyosun toz halinde geliyo.
Hassas ciltli isen işin zor zira kil maskesi deriyi baya gerdigi için zor oluyodur senin için.Ayyy o beni çok kötü yaptı
Arkadaşımda denedim ve ağır olmasın diye gülsuyu ile yaptım ama resmen yüzümü zımparaladıBana daha kremsi hafif şeyler lazım:)
Caudalie çok güzeldi mesela:) Ama uygun fiyatlı muadil bulamıyorum
Gidip bi bakayımBana da kesin uymaz o kadar uyuz bi cildim var ki
Göz kremini eğer sadece nem için istiyorsan LRP ultra toleriane çok güzell
Evet çok hassas hem de:)Hassas ciltli isen işin zor zira kil maskesi deriyi baya gerdigi için zor oluyodur senin için.
Sabah rutinimden sonra gunes kremini fazla kacirinca ben
C Calcifer ganyotçu amanita artk ismim ahhahahaha
Eki Görüntüle 2951924
Resmen deri değiştirdinCildim alışana kadar yilan gibim deri döktüm hatrlarsan ahahhahah
Hic kullanmadm yeni duydum senden missha kaliteli urunler cikariyor amaEvet çok hassas hem de:)
Şimdi aklımda missha pembe kil var duydun mu hiç?
Resmen deri değiştirdin
Hayalet casperiz hepimiz hahahaha
Ay ben de bazen böyle oluyorum ahhaahha
İsana vital göz kremi kullanıyorum ben de, benim de cildim çok hassas memnun kalmıştım, buna da bakabilirsinBelki benim cildime uymadıyeni göz kremi arayışı içindeyim
Ben Sirenol kullanıyorum. Şu anlık memnunumBanada tonik önerir misiniz cildim çok kuru. Veya her an yüzümü silebileceğim bişey.
Gül suyu kullanmak istiyorum ama piyasada doğal diye bi sürü ürün var ne önerirsiniz?