Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Sabah rutinim:

Yag bazli bir temizleyici ardindan kopuk temizleyici ile yuzumu yikarim.
Sonra c vitamini serum, gunduz nemlendirici kremi ve ardından bolca gunes kremi.

Gece rutinim:

yag bazli temizleyici ardindan kopuk temizleyici ile yuzumu yikarim.
Ardindan yüzümü tonikler biraz beklerim.
Retinol serumumu sürerim.
Gece kremim olan nemlendiriciyi sürerim.

Haftada 2 defa BHA/AHA peeling yaparim.

dipnot
Tonik kullanimini gunde 1 kez ve gece olarak kullanin.

ürünlerimi paylaşacağım musait zamanda.

X xnobodyx gözenek sıkılaştırıcı ürün öneriniz varsa alırım bir dal

Bende gozenek skntisi yok ama yinede haftada 2 defa bha aha serum basladim siyah noktalarim ve lekelerim icin.
Gozenek sıkıntın varsa fiddy metodunu araştırıp yapabilirsin.
C Calcifer bu konuda iyi belki oneri verir bir kac ürünü.
Ama arastirip yazarim Gozenekler içinde ☺

Çok teşekkür ederim

nazaarboncukk isana ürünleri burda.

Ustte etiket yapmıştım sizi ama cikmiyor etiket tekrar deniyim dedim

En guzel biz olcaaz ehehheheeh

Güneş kremi her gun duzenli kullanıyorsanız c vitamini sabah kullanmanizi öneririm, gunes kreminjn etkisini arttiriyor.
Serumun da emilmesini beklemek hazırlanma süremi uzattığı için sabahları serum kullanamıyorum malesef, elimdeki c vitamini bitsin arbutine geçicem zaten o daha etkili sanırım lekeler için

Serumun da emilmesini beklemek hazırlanma süremi uzattığı için sabahları serum kullanamıyorum malesef, elimdeki c vitamini bitsin arbutine geçicem zaten o daha etkili sanırım lekeler için
Leke sorununuz varsa gece rutininw retinol eklemeniz lazm.
Ben gunes lekeleri ile ugrasiyorum gece rerinol sabah c vitamini kullanıyorum ve tabi bolva gunes kremi. Ilk 6 ay boyle sürdürucem cunku gunes lekeleri kolayca geçmiyor

Leke sorununuz varsa gece rutininw retinol eklemeniz lazm.
Ben gunes lekeleri ile ugrasiyorum gece rerinol sabah c vitamini kullanıyorum ve tabi bolva gunes kremi. Ilk 6 ay boyle sürdürucem cunku gunes lekeleri kolayca geçmiyor
Retinol günlük kullanılmaz, haftada 2-3 gün kullanılmalı diye biliyorum ama şimdiye kadar hiç retinol kullanmadım, siz hangi markayı kullanıyosunuz?

Retinol günlük kullanılmaz, haftada 2-3 gün kullanılmalı diye biliyorum ama şimdiye kadar hiç retinol kullanmadım, siz hangi markayı kullanıyosunuz?
The Ordinary kullaniyorum %1 retinol içeriyor.
Ilk basladiginzda haftada 1 veya 2 gun kullanin cildin irite olmamasi için alissin maksat sonra alisinca her gece kullanmaya devam edin.
Su an retinol icin en iyi zamanlar kis ve sonbahar mevsimi gunes faktörü acisindan.

Ben ilk başladığımda yuzumde pullanma oldu ara vererek kullanmaya basldim cildim alisti ve her gece mutlaka kullaniyorm. İyice arastirip cildinize gore yuzdesini olcusunu öğrenip baslayabilirsiniz.
Cildiniz cok hassas ise ph degeri az olan bir retinole baslayin.

Yeni aldığım ürünler bunlar. %100 orjinal ürünler ben Online-Parfümerie » Parfum & Kosmetik kaufen | DOUGLAS sitesinden aldım.
Burdan yazdigim ürünlere bakip vadettiklerini ve özelliklerini okuyabilirsiniz. Chrome tarayicisinda Çeviri özelliği bulunmakta bu yardimci olabilir.

•Missha Soft Finish Sun Milk SPF 50

•Glycolic Acid 7% Toning Solution

•Retinoids Retinol 1% in Squalane

•AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

•Vitamin C Ascorbyl Glucoside Solution 12%
Anti-Aging

Gündüz ve gece kremlerim oldukça memnunum yapış yapış his birakmadan guzelce nemlendiriyor.

C Calcifer ürünleri paylaştım canm merak edenlere yardimci olur umarım

Kızlarrr yine bir soru ile geldim:))
Bana kil maskesi önerir misiniz
Daha önce Kielhs kullandım ama şu an ülke durumu malum fiyatlar uçuyor
Ordinary serumları gördükçe iç çekiyoruz

Yok değil canım. 20ml olanları var ondan al dene ama 10dk fazla tutma yüzünde. 4 5 TL bir şey
Baktım canım baya uygunmuş fiyatı ve çeşitleri varmış:) Organik ve aloevera olanı aldım bilee:)
Bu arada bugün Rossman'ı kurcaladım indirim vardı ay sen neyi bulamıyordun düşündüm durdum aklıma gelmedi varsa ben sana alayım dicektim:)

Yağ bazlı temizleyicisini. Gerçi ben Cosmed Atopia aldım. Çift aşamalı temizlik için. Baya memnun kaldım tam bir f/p ürünü

Yağ bazlı temizleyicisini. Gerçi ben Cosmed Atopia aldım. Çift aşamalı temizlik için. Baya memnun kaldım tam bir f/p ürünü
Ay evet ben kendime de bakacaktım onu
Ben de meşhur gözaltı roll on aldım Isana çok iyi diyorlar ve fiyatı de baya ucuzdu 30 lira falan.
Şu senin fiddy metodu bana da lazım başlayacağım bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…