Merhaba kızlar. Bu önerdiklerim Rossman'in kendi markasi olan İsana ürünleri. Vegan olmalari ve dermatolojik test onayli olmalari benim icin önemli bi faktör. Şimdi kullanip hic olumsuz sonuc almadiklarimi önericem sizlere. Tabiki güneş kremini de eksik etmiyoruz ben gunes kremi olarak Nivea Sun 50 hassas aninda koruma olanini kullanıyorum. Bugün eksiklerimi alirken sizlere de önermek istedim
Bugün yenilerini aldıklarım vazgeçilmez ikilim
kapagindaki vakumlu pipet sayesinde ugrastirmadan avucunuza istediginz kadar damla sikabiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 2875775 Eki Görüntüle 2875777 Göz altı torbalari cok önemli bilirsiniz. Nem kaybi başlarsa kırışıklıklar artar. Bu silikon göz alti bantlari kullanimi cok rahat ve şirin
(henuz gözaltı sorunum yok krem kullanmiyorum bununla ilgili)
Eki Görüntüle 2875778 Sanirim şişe serumlardan sonra en bereketli olan bunlar. Icinde 7 adet var ve her gun yerine bir gunden bir gune de uygulanabilir kullanimi basit ve yeterli sivi barindiriyor içinde. Anti-age, Q10, gibi islevleri uzerinde yaziyor zaten.
Eki Görüntüle 2875779 Bu 7li serumu kesinlikle öneriyorum içinde fazlaca var yuz boyun dekolte bölgesine fazlaca yetiyor ve 3 ayri vitamin içeriği bence fiyatina değer. Haftalik bir tane kullansaniz dahi sizi cokca götürür. Tabiki yikanmis gozeneklerin acik oldugu bir vakitte daha fazla etki gösterir mesela dus sonrası. (Retinol yazin pek önermiyorum gunes korumasiz ciltte leke yapiyor hatta yakabilirde, kis ve sonbahar aylari tercih ediyorum.)
Eki Görüntüle 2875780 Kağıt maskeleri tercih etmemin en buyuk nedeni soyulma derdi yok yüze uygula vakti dolunca masajla yedir oldu bitti
bunu da haftalik yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2875787 size en büyük önerim makyajinizi pedler ile silmeyin yuzunuzu tahris etmeyin miccelar su kullanmak bana iyi gelmiyor ama bu yağ bazli islaninca rengi beyaza dönen ustteki urun makyaj cikarmada cok başarılı elinizde goz ve yuz bölgenizi ovalamaniz ve islatmaniz yeterli. Bunu da kac ay önce almıştım bereketli ürün, sonrasinda da alttaki köpük temizleyici kullanıyorum. Bugun aldim yenisini
Bu iki ürün yikamadan sonra ciltte kuruluk hissi vermiyor benim gibi karma ciltler kullanabilir her cilde uygun.
Eki Görüntüle 2875792 Glikolik asit fazla hassas ciltlere öneremem sizin tercihiniz. Bu ürün ölü derileri temizlemeyi vadediyor yuz yikamadan sonra sürüp 10 dk bekletip yikiyorsunuz biraz yakiyo ilk basta cok az ama sonra alisiyo deri. Bu tarz asit kullanimi sonrasi nemlendirici çok önemli. Bunu uzun zaman once almıştım bereketli hemen bitmiyor.
Eki Görüntüle 2875794 Bence krem serum ne kullanirsaniz kullanim bir masaj roller veyahut Gua
Sha taşı kullanin deri altina daha iyi nüfuz ediyor tabi dogru yonlere doğru. Ben masaj roller kullaniyorum.
*Gua Sha tasi ile gıdı giderilebilir çene hatta belirginlestirilebilir.
Eki Görüntüle 2875804 Şimdilik onereceklerim bunlar. Ayrica sorulariniz olursa urunler hakkinda cevaplarim seve seve.
C Calcifer