- 23 Aralık 2012
- 7.190
- 47.509
Mını boyu var gratiste. Emın degılım ama 20 lira falan ıkı uc ay goturur eger pehlıvan gıbı yaglanmazsan.Bio oil'i çok duyuyorum ama benim gariban öğrenci bütçeme fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mını boyu var gratiste. Emın degılım ama 20 lira falan ıkı uc ay goturur eger pehlıvan gıbı yaglanmazsan.Bio oil'i çok duyuyorum ama benim gariban öğrenci bütçeme fazla
Calci evet farkında da olmadan fiddy metodu uyguluyormusum. Cosmed yag bazlı temızleyıcı ve cosrx aha bha tonıc kullanıyorum aradakı fark ben ıkısı arasında kil maskesı yapmıyordum. Bunu da ogrenmıs oldu. Yag yağı cözer mantığıyla cift etap temızlemeyı bır kac senedır uyguluyorum ve gercekten cıldım cok daha temız ve pürüzsüz.Adını da şimdi duydum. Neymıs ne degılmıs hemen arastırayım belki denemişimdir
Ben de başlayacağım da hala asit korkutuyor beni. Sen ne kadar sürede yapıyorsun. Haftalık vsCalci evet farkında da olmadan fiddy metodu uyguluyormusum. Cosmed yag bazlı temızleyıcı ve cosrx aha bha tonıc kullanıyorum aradakı fark ben ıkısı arasında kil maskesı yapmıyordum. Bunu da ogrenmıs oldu. Yag yağı cözer mantığıyla cift etap temızlemeyı bır kac senedır uyguluyorum ve gercekten cıldım cok daha temız ve pürüzsüz.
Ha iyiymiş o zamanMını boyu var gratiste. Emın degılım ama 20 lira falan ıkı uc ay goturur eger pehlıvan gıbı yaglanmazsan.
E 60 liraymış o mini boy laylon çorapMını boyu var gratiste. Emın degılım ama 20 lira falan ıkı uc ay goturur eger pehlıvan gıbı yaglanmazsan.
Zaten en fazla 3 4 damla kullanıyorsunE 60 liraymış o mini boy laylon çorap
Du bakim ben deE 60 liraymış o mini boy laylon çorap
E 60 liraymış o mini boy laylon çorap
Hee tamamEki Görüntüle 2907656 bu 60 ml mını dedıgım 30 ml di ama bu uzun gıder
Tamamdır o zaman açıyorumOlur tabi ki
Ben bu msji neden görmemişim?Ben de başlayacağım da hala asit korkutuyor beni. Sen ne kadar sürede yapıyorsun. Haftalık vs
Bu beyaz komedonları kullandığınız ürünler de yapabiliyor. Cildinize uygun olmayabilir kullandığınız ürünler.Merhaba bende beyaz komedonlar var . Yağ bezesi sanırım. Ara ara çıkıyor. Yağlı şeyler tüketmekten sanırım. Gördüğüm zaman iğneyle çıkarıyorum. Bir kaç ay sonra tekrar çıkıyor. Ben yeni serumlar aldım. Ama güvenemedim sonra. The natural ritualist 3 lü cilt bakım serumları. Sizce doğal mıdır? Içinde hyaluronic asit+c vitamini+ collagen serum var. Yorumlar güzeldi ama bir kaç kişinin yüzünde sivilcelenme yapmış. Tereddüte düştüm. Sizce kullanmalı mıyım? Bu marka ile ilgili bilginiz var mı?
Daha bugün elime ulaştı hyaluronic asidi kullansam sadece çok zarar verir mi bilemedim. Ya da sizin bildiğiniz iyi bir marka var mı serum için ? Memnun kaldığınız bir ürün varsa ben de kullanmak isterim.Bu beyaz komedonları kullandığınız ürünler de yapabiliyor. Cildinize uygun olmayabilir kullandığınız ürünler.
Bu ürünlerin bu kadar ucuz olacağını düşünmüyorum ben.
Ben şu anda bunu kullanıyorum. İndirimdeyken uyguna geliyor. Kullanırken ellerinizi hafif nemlendirirseniz yapış yapış his bırakmazDaha bugün elime ulaştı hyaluronic asidi kullansam sadece çok zarar verir mi bilemedim. Ya da sizin bildiğiniz iyi bir marka var mı serum için ? Memnun kaldığınız bir ürün varsa ben de kullanmak isterim.