- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Selam canımSelam kızlar:)
Mia klinika yada doa kozmetik serumlarını kullanan oldu mu?
Mia duydum ama denemedim. Doa kozmetik bha asitini kullanıyorum memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canımSelam kızlar:)
Mia klinika yada doa kozmetik serumlarını kullanan oldu mu?
Bioderma nın micarel suyu makyaj çıkarmada çok etkili. Serum olarak hyalorinic asid, c vitamini ve bha asit kullanıyorum. Arada ısana nun 7 günlük serumlarını kullanıyorum.Selam kızlar
1. Günlük kullanım için özellikle dermokozmetik ürünler önerebilir misiniz
Temizleyici
Tonik
Serum
Nemlendirici vs.
2.Makyajı nasıl temizliyorsunuz?
3.yaşlanma bakımını nasıl yapıyorsunuz?
Şimdideen Teşekkürler
Yapıyorum gizli gizli. En güzel ben olacağımKimsecikler bakim yapmıyor mu neredesinizzzz
Zaten güzelsin heleki süt gibi teninYapıyorum gizli gizli. En güzel ben olacağım
O senin güzelliğin bebeyim. Şu yeni ürünlerini paylaşsanaZaten güzelsin heleki süt gibi tenin
Aman nazar değmesin
TabikiO senin güzelliğin bebeyim. Şu yeni ürünlerini paylaşsana
Farkediliyor canim en sonki fotonda yuzun cok iyiydi maşallahEve gelince ekleyeyim ben de
Geçen hafta arkadaş ile görüştük farketti biliyor musun. Cildine ne ypatın dedi
Bunu duydum ya şimdi daha çok gaza geldimFarkediliyor canim en sonki fotonda yuzun cok iyiydi maşallah
X xnobodyx paylaştı onları. Birazdan sorularınıza cevap verir
Glow&shine serisini hic alip kullanmadim ona bisey diyemem ama reinigungsöl var elimde su an yariladm bitirince tekrar almayacagim cosrx marka jel istedim ondan devam dicem. Simdi sizi etiketlicem çok önceden paylasmistim isana ürünlerini ordan bakarsinz. Fiyat performans urunleri degil ama is goruyor cebi fazla yakmadan.
Siz istediniz ben açtım. e açtıysam o zaman hep beraber bir rutin oluşturalım ne dersiniz. O zaman çıkın çıkın gelin
DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ. MUTLAKA YAZ KIŞ GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSAK BİLE GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. CİLDİ LEKELENDİREN IŞINLARDIR
Benim cildim yazın yağlıya dönük karma, kışın kuruya dönük karma olduğu için yaz kış farklı ürünler kullanıyorum.
Günlük rutinimi yazıyorum lütfen korkup kaçmayın hahahahaha
Sabah
Köpük temizleyici ile yüz yıkama
tonikleme
hyaluronik asit
Güneş Kremi
Akşam
Köpük temizleyici ile yüz yıkama
tonikleme
hyaluronik asit
Nemlendirici
X xnobodyx nın aldıkları
Merhaba kızlar. Bu önerdiklerim Rossman'in kendi markasi olan İsana ürünleri. Vegan olmalari ve dermatolojik test onayli olmalari benim icin önemli bi faktör. Şimdi kullanip hic olumsuz sonuc almadiklarimi önericem sizlere. Tabiki güneş kremini de eksik etmiyoruz ben gunes kremi olarak Nivea Sun 50 hassas aninda koruma olanini kullanıyorum. Bugün eksiklerimi alirken sizlere de önermek istedim
Bugün yenilerini aldıklarım vazgeçilmez ikilim kapagindaki vakumlu pipet sayesinde ugrastirmadan avucunuza istediginz kadar damla sikabiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 2875827 Eki Görüntüle 2875828
Göz altı torbalari cok önemli bilirsiniz. Nem kaybi başlarsa kırışıklıklar artar. Bu silikon göz alti bantlari kullanimi cok rahat ve şirin (henuz gözaltı sorunum yok krem kullanmiyorum bununla ilgili)
Eki Görüntüle 2875830
Sanirim şişe serumlardan sonra en bereketli olan bunlar. Icinde 7 adet var ve her gun yerine bir gunden bir gune de uygulanabilir kullanimi basit ve yeterli sivi barindiriyor içinde. Anti-age, Q10, gibi islevleri uzerinde yaziyor zaten.
Eki Görüntüle 2875832
Bu 7li serumu kesinlikle öneriyorum içinde fazlaca var yuz boyun dekolte bölgesine fazlaca yetiyor ve 3 ayri vitamin içeriği bence fiyatina değer. Haftalik bir tane kullansaniz dahi sizi cokca götürür. Tabiki yikanmis gozeneklerin acik oldugu bir vakitte daha fazla etki gösterir mesela dus sonrası. (Retinol yazin pek önermiyorum gunes korumasiz ciltte leke yapiyor hatta yakabilirde, kis ve sonbahar aylari tercih ediyorum.)
Eki Görüntüle 2875833
Kağıt maskeleri tercih etmemin en buyuk nedeni soyulma derdi yok yüze uygula vakti dolunca masajla yedir oldu bitti bunu da haftalik yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2875836
size en büyük önerim makyajinizi pedler ile silmeyin yuzunuzu tahris etmeyin miccelar su kullanmak bana iyi gelmiyor ama bu yağ bazli islaninca rengi beyaza dönen ustteki urun makyaj cikarmada cok başarılı elinizde goz ve yuz bölgenizi ovalamaniz ve islatmaniz yeterli. Bunu da kac ay önce almıştım bereketli ürün, sonrasinda da alttaki köpük temizleyici kullanıyorum. Bugun aldim yenisini
Bu iki ürün yikamadan sonra ciltte kuruluk hissi vermiyor benim gibi karma ciltler kullanabilir her cilde uygun.
Eki Görüntüle 2875838
Glikolik asit fazla hassas ciltlere öneremem sizin tercihiniz. Bu ürün ölü derileri temizlemeyi vadediyor yuz yikamadan sonra sürüp 10 dk bekletip yikiyorsunuz biraz yakiyo ilk basta cok az ama sonra alisiyo deri. Bu tarz asit kullanimi sonrasi nemlendirici çok önemli. Bunu uzun zaman once almıştım bereketli hemen bitmiyor.
Eki Görüntüle 2875842
Bence krem serum ne kullanirsaniz kullanim bir masaj roller veyahut Gua
Sha taşı kullanin deri altina daha iyi nüfuz ediyor tabi dogru yonlere doğru. Ben masaj roller kullaniyorum.
*Gua Sha tasi ile gıdı giderilebilir çene hatta belirginlestirilebilir.
Eki Görüntüle 2875844
Şimdilik onereceklerim bunlar. Ayrica sorulariniz olursa urunler hakkinda cevaplarim seve seve.
En guzel biz olcaaz ehehheheehBunu duydum ya şimdi daha çok gaza geldim
Ben de sabahları yüzümü temizleme köpüğüyle yıkayıp tonikliyorum, sonra güneş kremi sürüp emildiğinde makyaja geçiyorum
Eve gelince makyajımı çıkarıyorum, evde makyajlı gezmekten asla hoşlanmıyorum, garnier çift fazlı mavi renk makyaj temizleyiciyi kullanıyorum ben
Akşamları da yine temizleme köpüğüyle yıkayıp tonikliyorum, c vitamini serum uygulayıp o emilince hyarulonik asit serum uyguluyorum, en son angi aging bi gece kremi ve gözaltı kremi sürüp yatıyorum, haftada 1-2 kere köpük yerine temizleme jeliyle yıkıyorum yüzümü, haftada bir kez de aha bha peeling serum kullanarak peeling yapıyorum yüzüme