- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
pişik kremi değil mi o?bizlerde mi kullanalım?Ürünler çook güzel özellikle mustela aşktır
Boyun ve gögus bolgesı için cok uygun buluyorum neticede en hassas bölgeler. Aslında retinol ve c vit de kullanıyorum ama asit bazlı urunlere yaz mevsiminde ara veriyorum.Payşasımları dikkatle incelicem püf noktaları yakalayalımÜrünler çook güzel özellikle mustela aşktır
Ceycey sen profıl fotonu mu degıstınpişik kremi değil mi o?bizlerde mi kullanalım?
çok oldu değiştireli.sen siteye gelmeyeli 6 ay olacak neredeyseCeycey sen profıl fotonu mu degıstın
Mustelanın bebek ve cocuklar için olan güneş kremi bebeimpişik kremi değil mi o?bizlerde mi kullanalım?
Haklısın kv geldı sonra cok şeyler oldu. Yeni yeni gırmeye basladım.çok oldu değiştireli.sen siteye gelmeyeli 6 ay olacak neredeyse
Mustelanın güneş koruyucu kremleri sadece bebekler için var diye biliyorum okadar güzelki, ama yetişkinlerde kullanabiliyor hatta benim göz çevrem hassas ve hemen pıt pıt çil oluşur. Doktor mustelanın güneş kremini göz çevrenede sürebilirsin demiştipişik kremi değil mi o?bizlerde mi kullanalım?
Ben hep başka bir ceycey etiketlerdim.Tanımadım seni. C Cey cey 1011çok oldu değiştireli.sen siteye gelmeyeli 6 ay olacak neredeyse
aa buda kim?nikimi çalmışşş.en meşhur ceycey benim amaaaBen hep başka bir ceycey etiketlerdim.Tanımadım seni. C Cey cey 1011
Enn eski ceyceyyaa buda kim?nikimi çalmışşş.en meşhur ceycey benim amaaa
Canım markası ne okuyamadımEki Görüntüle 2907507 Bu nasil bi urun kizlar.. iyi mi
RitualsCanım markası ne okuyamadım
İnan Bu markayı hiç bilmiyorum canım belki bilen olursaRituals
çok teşekkür ederimRenk eşitsizliğinin ne durumda oldugunu bilmiyorum canım ama en hızlı gözle görülür bi değişim için medikal cilt bakımı tek geçerim. 1 ay kadar daha bekle karbon peeling yaptır. Kışında çok deri altına inmeden dermapen önerebilirim çünkü cilt yenileniyor ve üstteki deri yeninlenince renk eşitleniyor. Sana önerebiliceğim serumlarla yavaş yavaş verim alırsın. Cilt tonunu eşitleyecek kremlere bakabilirsin
Niacinemide %5lik serumda kullanabilirsin.
Rica ederim canım birde Özellikle senin için hocama sordum İçeriğinde probiyotik olan kremler önerebilirsin fayda sağlar.dedi.çok teşekkür ederim
dediğine bakıcam
jilet yapma diyorlardı bi gğüzellik merkezinde yakınımaTeşekkür ederim bebek yağı hiç aklıma gelmemişti jilet yaparken kullanayım özellikle
Bio oil kullanmanızı tavsiye ederım.tüm vucut kullanabılırsınız. Cok guzel nemlendırıyor ve kokusu cok güzel.Benim de bacaklarım gerçekten çok kuru. Önerebileceğiniz yoğun bir nemlendirici var mı?
yaaa çok teşekkür ederim mükemmel birisin çok sağol yaRica ederim canım birde Özellikle senin için hocama sordum İçeriğinde probiyotik olan kremler önerebilirsin fayda sağlar.dedi.