Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

bi de benim yüzümde gözenek şeklinde minik minik delikler var sivilcelerden sonra onu ne yapabilirim Monica Bellucci Monica Bellucci
Skarmı gözenekmi anlamadım canım ama kimyasal peelingler tonikler iyi gelir ama şimdi değil bu işlemleri kışın yaptır yada yap. Asit içerikli ürünler olduğu için yazın yüzün yanar ve lekelenir oyüzden sonbahar yada kışın uygulamak ideal olacaktır

1.Sabah soguk su ile yüz yıkarım şok etkisi için.
2. Ardından clinique yaglı cilt temizleme jeli ile yüzümü yıkarım.
3.La roche posay effaclar micro tonic uygularım
4.seba-med anti ageing göz kremimi sürerim.
5.en önemli basamak la roche posay anthelios anti imperfections günes kremini masaj yaparak yüzüme uygularım.
6.mustela bebe enfant (bebek ve cocuklar ıcın) güneş kremini boyun ve gogus üstüne sürerim.
Akşam
1.mutlaka miceller su ile tum yüzümü arındırırım
2.effeclar tonik uygularım
3.yine göz kremimi sürerim.
4.effeclar duo bazen effeclar k nemlendrıcı sürerim masaj yaparak.
Gün içinde ve uyku arasında muhakkak bol bol su içerim♥️Eki Görüntüle 2907498
Ürünlerin çok iyi. La roshe en sevdiğim markalardan. Doğru ürünü kullanınca inanılmaz faydası var 😍

Boyun ve gögus bolgesı için cok uygun buluyorum neticede en hassas bölgeler. Aslında retinol ve c vit de kullanıyorum ama asit bazlı urunlere yaz mevsiminde ara veriyorum.Payşasımları dikkatle incelicem püf noktaları yakalayalım :KK53:
Fiddy metodu bu denedin mi hiç?

Konuyu yeni gördüm günün yorgunluğunu dayanamayip kapanacak olan gözlerim faltasi gibi acildi..
Benimde rutinim sooyle..
Sabah;

La roshe posay effaclar yüz yıkama jeli
Sebamed tonik
The purest niacinamide serum
The purest arbutin serum
Furidia nemlendirici
La roshe günes kremi
Göz cevresi serumu

Aksam;
Cift asamali temizlik
Once yag sonra su bazlı temizleyici ile
Niacinamide
Arbutin
Furidia
Göz cevresine fib in retinollu göz cevresi kremi
+
İncia Kaş ve kirpik serumu
Huh:d

Konuyu yeni gördüm günün yorgunluğunu dayanamayip kapanacak olan gözlerim faltasi gibi acildi..
Benimde rutinim sooyle..
Sabah;

La roshe posay effaclar yüz yıkama jeli
Sebamed tonik
The purest niacinamide serum
The purest arbutin serum
Furidia nemlendirici
La roshe günes kremi
Göz cevresi serumu

Aksam;
Cift asamali temizlik
Once yag sonra su bazlı temizleyici ile
Niacinamide
Arbutin
Furidia
Göz cevresine fib in retinollu göz cevresi kremi
+
İncia Kaş ve kirpik serumu
Huh:d
Akşamları ben de çift aşamalı temizlık yapıyorum. Güneş kremi kalıntıları için ve derinleme temizlik için birebir

Akşamları ben de çift aşamalı temizlık yapıyorum. Güneş kremi kalıntıları için ve derinleme temizlik için birebir
Sonbaharda Aha-Bha asit katacağim bir de peptit istiyorum.
Bakım isini seviyorum ama beni bayan bu serumlari üst üste sürememek.10 dk bekleyip sürüyorum aksamlari zor oluyor:s

Sonbaharda Aha-Bha asit katacağim bir de peptit istiyorum.
Bakım isini seviyorum ama beni bayan bu serumlari üst üste sürememek.10 dk bekleyip sürüyorum aksamlari zor oluyor:s
Ah evet ya. Bir başladığımda en az yarım saat 😁Benim de kullandığım ve rutinime katmak istediklerim var ama bazen cildimi yoruyor muyum diye düşünüyorum. C vitamini kullanmayı çok istiyorum ama çok pahalı 🤦
Doa kozmetikten bha tonik asit aldım. Bakalım faydasını görebilecek miyim?

Skarmı gözenekmi anlamadım canım ama kimyasal peelingler tonikler iyi gelir ama şimdi değil bu işlemleri kışın yaptır yada yap. Asit içerikli ürünler olduğu için yazın yüzün yanar ve lekelenir oyüzden sonbahar yada kışın uygulamak ideal olacaktır
ikiside var

Yaaa aradığım topigi buldum sanırım.
İlk sayfalardan başladım, fırsat buldukça okuya okuya geleceğim son sayfayaEn Büyük KK
Benim kendimi bildim bileli tek bakimim sabah gözümün capağini silmek ve dişimi fırçalamakti. Ara sıra evde yoğurt limon maskesi yapardım, bazen esip de gratisten aldıysam kil maskesi-soyulan maskeden falan surerdim. Bir de son iki sene gece kremi ve gündüz nemlendirici sürmeye başladım... Makyaj da yapmam zaten, rimel sürerim sadece,o da bir yere gideceksem.
Ama 30 yaşıma girdigim bu sene kendimi 30bin bakımına alma kararı aldım.
Bu yuzden yaptığım şeyleri sayayım;
Sabah yüzümü yıkayıp kolojen serumumu masaj yapa yapa sürüyorum.
IMG_20210828_031344.jpg

Yaklaşık 8 saat sonra, işteyken de hyalüronik asitli serumumu sürüyorum.
Akşam eve geldiğimde makyajım varsa çıkartıp gece de gözaltı kremi ve gece nemlendiricisi sürüp yatıyorum.
Ha , bir de şöyle bir şey almıştım, aklıma geldikçe bu serumu da sürüyorum. Biraz yağlı ve gülsuyu gibi kokuyor ama sıkıntı değil benim için:p
IMG_20210828_031923.jpg

Sanırım günlük bakimim bu kadar. Eğer cilt bakımının içine giriyorsa , otuzumda manikür yapmayı öğrendim ve şu yağdan aldım .
IMG_20210828_032440.jpg
İki günde bir tirnaklarima sürüp etleri iteliyorum, bazı akşamlar da topuklarima sürüp çorap giyip yatıyorum (evet aylardan Ağustos) :) yumuş yumuş oluyor ayaklarım.
Bir de ben krem sürmekten nefret ederim ,dokunamam daha doğrusu. O yüzden evde Braun Face Spa var, onun titreşimli masaj ucuyla sürüyorum kremlerimi. Sırf kreme dokunmaktan nefret ettiğim için vücudumu nemlendiremezdim , ona da çare olarak şunu aldım. İnternette 40 TL ama tshop'tan 20ye buldum. Gercekten çok memnunum. Her banyodan sonra tüm vücuduma sıkıyorum, elimin tersiyle de yayıyorum.
IMG_20210828_033011.jpg

Günlük cilt bakimim bu kadar ...
Bir de doğumgünümden beri her ay bir kere güzellik salonuna gidiyorum , grupanya'dan- fırsat.me'den çok detaylı bakım yapan guzellik paketleri var. çeşit çeşit, ilçe ilçe onlari deneyeceğim bakayim...
Hemen hemen hepsinin içeriği aynı, bir saat sürüyor. Temizleme,tonik,peeling,ozon buharı,komedon temizligi,radyofrekans,lifting,bol ışık yayan bir makine, vitamin,maske,masaj falan filan var. Çıkınca gerçekten de cildinin isildadigini hissediyorsun.
Bitti:))
Bu kadar cilt bakım rutinim. Daha yolun başındayım, şimdilik şunları alışkanlık haline getirsem yeter.
İlerisi için bu topikten faydalanacagim bol bol. Otuz yaşlar için her türlü öneriye de açığım.
Cilt tipim normal, ergenken bile sivilce üretmeyen, az baksan küsmeyen,çok baksan şımarmayan cinsten bir cilt tipi. Henuz kırışık emaresi başlamadı ama çok güleç bir insanım, ve gözlerim biraz çekik, gülünce tüm gözü kapanan insanlar var ya, onlardanim. Yani dudak ve goz çevremin bunca mimikten kirismasi çok olası:)

En buyuk kk En buyuk kk , bacım - hadi sen de gel. Günlük rutine başlamıştın, belki devam etmene yardımı dokunur topigin, çünkü En Büyük KK

Ben epilatör ve jileti dönüşümlü kullanıyordum. Dün batıklarım için dermatoloğa danıştığımda epilatörün batık şikayetini artırdığını, yalnızca jilet kullanmamı söyledi. Veya lazer epilasyon.
Lazer yaptirirsin
Bi de ısık teknigi mi ne varmis

Evet ben de temizledikce yaglaniyor diye düşünüyorum ama temizlemesem de yaglaniyor yani kendi haline bırakmayı da denedim, bir insanın yüzündeki yağ gözüne girer mi? Giriyor, bir süre sonra gözlerim yanmaya başlıyor. Çok iğrenç bir durum. :KK43:
Kışa doğru tekrar bir doktora gideceğim. Gozeneklerim çok genişledi artık yağlanma yüzünden. Soyacak bir şeyler lazım bana yine.
Bu arada kil maskesi güzelce alıyor yağı, bir süre iyi geliyor. Yaparsanız sadece yağlanma olan kısma uygulayın.
Cildim karma hatta bazen çok kuru diyebilirim t bölgesi yaglaniyor. . Gün içinde yediklerim vs cildimin yaglanmasini aşırı etkiliyor . Sabun kullandığınızı okudum . Bunun için yazıyorum bende sabun delisi biriyim :KK53: yüzümde yarattığı o kuruluk hissi gerginlik hissine bayılıyorum . :KK51: değişigim biraz :KK53:2 3 ay önce yine sabumu kullanıyordum güzelce , t bölgem kısa süre içerisinde yaglaniyordu. Sans eseri yüz yıkama jeli ve köpüğü aldım sabun kullanmadım birkaç gün. Inanır mısınız bilemiyorum ama cildim sabun kullanmama alışmış artık kuruluk hissi vs olmuyordu . Jel köpük kuru hiS yaratmıyor nemli gayet güzel yumuşacık bir his kalıyor. Demem o ki Belki kullandığınız sabun işe yaramıyor olabilir cildinizde . Cildim alışmış fayda etmiyor köpük vs kullanıyorum halen arada sabun kullansamba boş . Çok sorunlu derecede falan değil cildim kuruluğu sevdiğim için kullanıyorum. :dondurma:

X