- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
çil ben de var.çok seviyorum onları.kraliyet ailesi bile hep çilli gelin alıyor artık28 şöyle çil değilde hanı bır yerın morarır sonra sararır ya onu gibi çizgi gıbı bır hat var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çil ben de var.çok seviyorum onları.kraliyet ailesi bile hep çilli gelin alıyor artık28 şöyle çil değilde hanı bır yerın morarır sonra sararır ya onu gibi çizgi gıbı bır hat var
Ayy bu ne utandım tesekkurler canım yüzümden bi dudak dolgusu bide kaslarimda botox var onlarda yeni asma germe için erken galiba dahaYaa sen harikasın ablayaa vallahi bak böğün açtım seni inceledim maşallah nasıl güzel kadın dedim hele o yüz hatların muhteşem botox bana göre devamlılık istiyor kısa zamanda sonuç veriyor ama cilt alışınca hep istiyor Ama gerçekten çok güzelsin abla botox neki çok masum
yüz nakli gibi astırma gerdirme olmadan böyle güzelsen biz ölelim
seni takip edince burayı buldumm.Ayy bu ne utandım tesekkurler canım yüzümden bi dudak dolgusu bide kaslarimda botox var onlarda yeni asma germe için erken galiba daha
Memnun kaldıysanız bence devam edin yani cilt herhangi bir reaksiyon göstermediyse kullanın en azından verim almış olursunuz. Ben acıkcası the ordinary markasını çokda beğenmiyorum fazlaca reklamı yapılmış şişirilmiş bi marka oldugunu düşünüyorum. Ona verilen parayla doa kozmetik sayfasında içeriği güçlü çok güzel asitler serumlar var. Kendimde kullanıyorum fiyatlarıda inanılmaz uygun içerikleride çok güçlü. Ahaları yazın bha olan asitleride kışın kullanmak gerek küçük bi not olsunben gratiste satılan dermaderm in leke serumunu ve aha peeling ini kullanıyorum 2 şer şişe bitirdim.devam edeyim mi bırakayım mı bilemedim.the ordinary markası daha mı iyi?ona mı geçeyim yoksa?
Ay çil aşıgiyım ben ya gecen filtreyle yaptım kendime aşik oldum dur atimçil ben de var.çok seviyorum onları.kraliyet ailesi bile hep çilli gelin alıyor artık
Takibe takipseni takip edince burayı buldumm.
nasıl kadınsın senn?ne yapsan yakışıyorr.vereyim sana çillerimiiiAy çil aşıgiyım ben ya gecen filtreyle yaptım kendime aşik oldum dur atim
nasıl kadınsın senn?ne yapsan yakışıyorr.vereyim sana çillerimiii
Seda sayan utansın abla sen utanmaAyy bu ne utandım tesekkurler canım yüzümden bi dudak dolgusu bide kaslarimda botox var onlarda yeni asma germe için erken galiba daha
Teşekkür ederim bebek yağı hiç aklıma gelmemişti jilet yaparken kullanayım özellikleYves Rocher vücut sütünü tavsiye ederim, indirimleri takip edersen uygun fiyata alabilirsin :) Bazen duştan sonra bebek yağı sürüyorum, çok iyi nemlendiriyor
Evet yaralara sürünce hızlı iyileşiyor ve iz kalmıyor bendeBen sacma bir soru sorcam
Sudocrem kullandinizmi
Ay deneyim o zaman cok tesekkur ederim Peki eski yaralari geciriyormuEvet yaralara sürünce hızlı iyileşiyor ve iz kalmıyor bende
Yararini gordun mukolajen şase ya da hap kullanan var mı?ben 30 günlük şase kullandım bıraktım.3 ay kullanılmalıymış asıl etkisi için
Sudocrem genel olarak guze cok kullaniyorlarSudoccrem ne icin kullanılıyor.. bnmde var neye yaradığını bilmiyrm
evet gördüm ama tam yararı için 3 aylık kür yapılmalıymış.bir kutusu 300 tl üstüydü 2. kutuyu alamadım daYararini gordun mu
evet gördüm ama tam yararı için 3 aylık kür yapılmalıymış.bir kutusu 300 tl üstüydü 2. kutuyu alamadım da
Ürünler çook güzel özellikle mustela aşktır1.Sabah soguk su ile yüz yıkarım şok etkisi için.
2. Ardından clinique yaglı cilt temizleme jeli ile yüzümü yıkarım.
3.La roche posay effaclar micro tonic uygularım
4.seba-med anti ageing göz kremimi sürerim.
5.en önemli basamak la roche posay anthelios anti imperfections günes kremini masaj yaparak yüzüme uygularım.
6.mustela bebe enfant (bebek ve cocuklar ıcın) güneş kremini boyun ve gogus üstüne sürerim.
Akşam
1.mutlaka miceller su ile tum yüzümü arındırırım
2.effeclar tonik uygularım
3.yine göz kremimi sürerim.
4.effeclar duo bazen effeclar k nemlendrıcı sürerim masaj yaparak.
Gün içinde ve uyku arasında muhakkak bol bol su içerimEki Görüntüle 2907498