Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Ayy bu ne utandım tesekkurler canım yüzümden bi dudak dolgusu bide kaslarimda botox var onlarda yeni asma germe için erken galiba daha

ben gratiste satılan dermaderm in leke serumunu ve aha peeling ini kullanıyorum 2 şer şişe bitirdim.devam edeyim mi bırakayım mı bilemedim.the ordinary markası daha mı iyi?ona mı geçeyim yoksa?
Memnun kaldıysanız bence devam edin yani cilt herhangi bir reaksiyon göstermediyse kullanın en azından verim almış olursunuz. Ben acıkcası the ordinary markasını çokda beğenmiyorum fazlaca reklamı yapılmış şişirilmiş bi marka oldugunu düşünüyorum. Ona verilen parayla doa kozmetik sayfasında içeriği güçlü çok güzel asitler serumlar var. Kendimde kullanıyorum fiyatlarıda inanılmaz uygun içerikleride çok güçlü. Ahaları yazın bha olan asitleride kışın kullanmak gerek küçük bi not olsun

Ayy bu ne utandım tesekkurler canım yüzümden bi dudak dolgusu bide kaslarimda botox var onlarda yeni asma germe için erken galiba daha
Seda sayan utansın abla sen utanma
Dudak dolgusu çok yakışmış bende yaptırıcam çook hoş duruyor. Asma germe çok erken bencede, Yüze ne verirsen ister asarsan germe ister, gerersen başka şeyler ister
Dozunda gitmek en güzeli

1.Sabah soguk su ile yüz yıkarım şok etkisi için.
2. Ardından clinique yaglı cilt temizleme jeli ile yüzümü yıkarım.
3.La roche posay effaclar micro tonic uygularım
4.seba-med anti ageing göz kremimi sürerim.
5.en önemli basamak la roche posay anthelios anti imperfections günes kremini masaj yaparak yüzüme uygularım.
6.mustela bebe enfant (bebek ve cocuklar ıcın) güneş kremini boyun ve gogus üstüne sürerim.
Akşam
1.mutlaka miceller su ile tum yüzümü arındırırım
2.effeclar tonik uygularım
3.yine göz kremimi sürerim.
4.effeclar duo bazen effeclar k nemlendrıcı sürerim masaj yaparak.
Gün içinde ve uyku arasında muhakkak bol bol su içerim

Ürünler çook güzel özellikle mustela aşktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…