Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Ben sacma bir soru sorcam
Sudocrem kullandinizmi
Kızımın ilk bakım kremi bi müddet sürdüm çok güzel krem aslında tecrübesizlikle biraz fazla kaçırmışım kızımın poposunda sivilcemsi şeyler olmuştu doktora danıştığımda çinko içerikli olduğundan ve kullanımı abarttığımdan olduğunu söyledi günde bir veya iki kere sürmem yeterli imiş ben her alt açmada sürüyordum

Öncelikle şunu diyeyim canım evet eski nick zeynos kazaynan lolin oldum yine eski nickime döneceğim inşallah
Cilt problemine gelecek olursam o 3 tane kremi karıştırıp karıştırıp bilinçsizce insanlara verip hatta utanmadan YouTube de videolar çekip bakın ben yüzüme sürdüm bebek poposu gibi oldu diyenlerin kafasınıda duvara sürtesim geliyor. Böyle bir cahillik olamaz o kremler çok ağır içerikli kremler sebum dengesinin anasını ağlatan asit örtüsünün belasını veren o kremleri kullanmayın bildiğiniz deriyi yüzüyor. Hele birde yazın kullandıysan vah haline.Uzak durun birdaha kullanma canım. Yüzünde sivilcelerden dolayı izler varsa cildin muhtemelen yağlıdır. Sivilce izlerine dermapeni öneririm ama kışın yaptırıcaksın güneşe asla çıkma yok bol bol güneş kremi sürüp evde oturucaksın. Yazın asla bu işlemleri tavsiye etmiyorum asit içerikli ürünler ve işlemler gerekli oyüzden şimdi bekle 1 yada 2 ay sonra dermapen yaptır kuzum rutininide aksatma ben lekeler için Niacinemide serum çok seviyorum hatta bende kullanıyorum. Biraz Uzun oldu ama tam anlamıyla açıklamak istedim.
Görümcen yaptırdığı işlemden sonra Evet malesef cilt bariyeri zayıflayabiliyor. Oyüzden bol bol nemlendirici ve koruyucu kullanması gerek.Niacinamide serumda ciltteki serbest yağ asidi ve seramid oranını artırıyor. Cildin nemi tutması, kızarıklık tarzı lekelerden korunması ve sağlıklı bir bariyer oluşturmasına büyük katkısı var.

Benim cilt bakımım botox olmamı
Yaa sen harikasın ablayaa vallahi bak böğün açtım seni inceledim maşallah nasıl güzel kadın dedim hele o yüz hatların muhteşem botox bana göre devamlılık istiyor kısa zamanda sonuç veriyor ama cilt alışınca hep istiyor Ama gerçekten çok güzelsin abla botox neki çok masum
yüz nakli gibi astırma gerdirme olmadan böyle güzelsen biz ölelim

Goz alti bezecikleri neden oluşur. Doğal ne yapmalıyım
Milialar en sevmediğimm bendede var kum gibi beyaz tanecikli yağ bezeleri
Fazla Yag tüketimi uykusuzluk neden olabiliyormuş. Ben yaklaşık 1 ay oldu bi krem kullanıyorum azalma oldu göz çevrem aydınlandı gibi çekip atayım canım içeriği kuvvetli ve çok uygun fiyatlı.

Eklentiler

• 16300885236118745417238072787481.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 74
Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim canım bahsettiğim kremi doktor vermişti bana dediğin işlem nasıl bir şey araştırayım hamileyim sonra emzirme süreci olacak nasipse bu süreçler için uygun bi tedavi mi diye Erzurum’da yaşıyorum kışın güneş zaten zor nimet burada

Rica ederim canım faydam olursa ne mutlu banao kremleri karıştırmayı dermatologlar tavsiye etmiyor.Dermapen cilt yenileme işlemidir. Lekeli gözenekleri açık Kırışıklığı olan ve renk eşitsizliği olan ciltlere tavsiye edilir. işlemin kışın yapılması daha uygun. erzurumda yaşiyorsann ohhh mis vallahi Emzirme süreci olursada hiç bir problem olmaz.Ama uzman birine yaptır canım güneşe de çıkmaki leke oluşmasın.evde dahi olsan güneş kremi kullanmayı ihmal etme

Ya kuzum benim göz altımda sarı çizgi gibi lekeler oluşmuştu bazen sanki orada hat var gıbı duruyor ona iyi gelicek bir ürün önerin var mı

Ay harikasın canım çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…