Niveanın mavi olanları mı?C Calcifer Nivea nin mineralli olan gunes kreminde almistim. Alma velakin Oda beni ve cocuklari bembeyaz etti.
Elimi Normal sabun ile yikayim dedim cikmadi. Yag bazli urun ile anca cikti. 3tane gunes kremi bosuna aldim.. Birde k beauty box dan jumiso nun kucuk boy günes kremi gelmisti.noda ayni etki etti. Elimde Nivea mineral olmadan olan ve tocobo stick günes kremi var.. bitince Mary may e donecegim
Bununda aldim.memnunum bundanBen bunu ilk defa gördüm. Türkiye'de yok bundan. Benim kullandığım bu. Krem gibi anında emiliyor yapışkanlık hissi de bırakmıyor
Eki Görüntüle 3114100
Değişim olmuyor mu ya değiştirsen keşke. Her şeyi merak etme yawBununda aldim.memnunum bundan
Sirf merakdan aldlmkasiyer ayni pek fark yok dedi guvendim daha dogrusu
Dahada etmicem merakDeğişim olmuyor mu ya değiştirsen keşke. Her şeyi merak etme yaw
Boyle dedim. Kolajen ariyordum. Gozume du carptiDahada etmicem merak
ahaha kör bir kuyu bu bakım işi bacım sdfjkd,Boyle dedim. Kolajen ariyordum. Gozume du carpti
Deneyim
bi kutu bitirdim bi tane de q10 lu olanı yedekledim. ben de cook sevdimBen bunu ilk defa gördüm. Türkiye'de yok bundan. Benim kullandığım bu. Krem gibi anında emiliyor yapışkanlık hissi de bırakmıyor
Eki Görüntüle 3114100
Yok hissi çok güzelbi kutu bitirdim bi tane de q10 lu olanı yedekledim. ben de cook sevdim
Merhaba acaba siteleri paylaşmanız mümkün mü özelden dönüş yapmaya çalıştım ama mesaj gönderemiyorum size...ben internetten alıyorum. güvenilir ve orjinal olduğuna emin olduğum sitelerden. dilerseniz özelden atayım alışveriş yaptığım siteleri :) eczaneler de olur ama ciddi fiyat farkı oluyor, internet daha uyguna geliyor :)
Ben 2. Kutuya geçtim. Koku hassasiyetim yok ama o ürün atopik ciltler için zaten. Kızarık önlerken yüzünü mü kızarttı
Ay bilemedim memnun olan da var amaKizlaar celenes gunes kremi kullanan varmi? Karma ciltliyim ve bu marka indirime girmis alsammi
Peki sence frudia nasil? Yuz yikama jelini aldim cok guzeldi, sebun kontrol gunes kremi yari fiyatina inmis iyiyse hemen gidicem almayaAy bilemedim memnun olan da var ama
Arkadaş aldı yapısını çok beğendim ben denedim. Alabilirim yaniPeki sence frudia nasil? Yuz yikama jelini aldim cok guzeldi, sebun kontrol gunes kremi yari fiyatina inmis iyiyse hemen gidicem almaya
Sagol canim, yarin cikip aliyim kaldıysa bende. Güzeldir diye düşünüyorum suanArkadaş aldı yapısını çok beğendim ben denedim. Alabilirim yani
Yağ bazlı olarak cosmed kullanıyorum. Yüz yıkama jelim de cosrx. İkisinden de memnunumSelam çift aşamalı temizlik ürünlerim bitti ve bugün sipariş vericem. Cerave köpüren temizleyici ve Experalta temizleme yağı kullanıyordum ama siyah nokta sorunum devam ediyor Cerave iyiydi ve rahat 6 ay kullandım. Şu an aklım La Roshe Posay'e gidiyor. T bölgesi yağlı geri kalan kısım kuru cildimin ve gözenek belirgin olabiliyor zaman zaman. Öneriniz olurmu? Cerave mi La Roche Posay'mi? Veya araştırın dediğiniz bir ürün varmıdır? Yağ bazlı temizleyici konusunda da öneri alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?