Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Niveanın mavi olanları mı?

Merhaba acaba siteleri paylaşmanız mümkün mü özelden dönüş yapmaya çalıştım ama mesaj gönderemiyorum size...

Banilo co yag bazli temizleme urunum bitti. Dun aksam cosmed kullandim. Yuzum kizardi gibime geldi bu aksam yine dikkat edeyim kizaracak mi diye. Birde parfumlu gibi geldi bana C Calcifer sende kullaniyorsun. Sanada koku geliyor mu
Ben 2. Kutuya geçtim. Koku hassasiyetim yok ama o ürün atopik ciltler için zaten. Kızarık önlerken yüzünü mü kızarttı

Selam çift aşamalı temizlik ürünlerim bitti ve bugün sipariş vericem. Cerave köpüren temizleyici ve Experalta temizleme yağı kullanıyordum ama siyah nokta sorunum devam ediyor Cerave iyiydi ve rahat 6 ay kullandım. Şu an aklım La Roshe Posay'e gidiyor. T bölgesi yağlı geri kalan kısım kuru cildimin ve gözenek belirgin olabiliyor zaman zaman. Öneriniz olurmu? Cerave mi La Roche Posay'mi? Veya araştırın dediğiniz bir ürün varmıdır? Yağ bazlı temizleyici konusunda da öneri alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Yağ bazlı olarak cosmed kullanıyorum. Yüz yıkama jelim de cosrx. İkisinden de memnunum
Çift aşamalı temizliği teke indiren ürünler var cream Co ve So Fly ürünleri var. Araştırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…