- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.978
- 68
Araştırayımm Cosmed güzeldi gerçekten Cerave'yi denemek için bırakmıştım. La Poshe Rosay nasıl acaba?Yağ bazlı olarak cosmed kullanıyorum. Yüz yıkama jelim de cosrx. İkisinden de memnunum
Çift aşamalı temizliği teke indiren ürünler var cream Co ve So Fly ürünleri var. Araştırabilirsin
La rosche güneş kremini kullandım sadece. Cildi anlaşan ile çok güzel bir ürün benceAraştırayımm Cosmed güzeldi gerçekten Cerave'yi denemek için bırakmıştım. La Poshe Rosay nasıl acaba?
Çok sağolunLa rosche güneş kremini kullandım sadece. Cildi anlaşan ile çok güzel bir ürün bence
Nemlendirici sürebilirsin altınaBnde frudianin yeşilini aldım bnm cildim karma kurutuyor cildimi pek anlaşamadım vücuduma kullanıyorum celenese geçtim
Yves Rocher hydra vegetal kullanıyorum canimHangi nemlendiriciyi kullanıyorsun bn simple kullanıyorum yetersiz nemlendiriyor ondan öyle olabilir diyorum
Üstune sürüyordum nemlendiriciyiNemlendirici sürebilirsin altına
Normal ve kuru ciltler için degilmi cnm o faydasını görüyorsan sıkıntı yok cnmYves Rocher hydra vegetal kullanıyorum canim
Evet ama cildimi canlı ve sağlıklı gösteriyor, yazin biraz parlama yapiyor ama kış için cok iyiNormal ve kuru ciltler için degilmi cnm o faydasını görüyorsan sıkıntı yok cnm
Süpermiş sivilce yapmaması da güzel ama bn almaya cesaret edemem açıkçasiEvet ama cildimi canlı ve sağlıklı gösteriyor, yazin biraz parlama yapiyor ama kış için cok iyi
Sebo vegetal alınSüpermiş sivilce yapmaması da güzel ama bn almaya cesaret edemem açıkçasi
Öyle düşünüyorum bnm cildime uygun olanı o çünkü cnm tşklerSebo vegetal alın
Ban yemisim yazamadimBen 2. Kutuya geçtim. Koku hassasiyetim yok ama o ürün atopik ciltler için zaten. Kızarık önlerken yüzünü mü kızarttı
En iyisini almışsın ama. Memnun kalacaksın eminimHiçbir yerde güneş kremi kalmamis bende nivea parlama karşıtı bulup aldim
Bende 3 kutu kullandim ondan cok iyidir,rica ederimÖyle düşünüyorum bnm cildime uygun olanı o çünkü cnm tşkler
Zamanla alışıyorsun kokuyaBan yemisim yazamadim
Tekrar kullandim sorun yoktu. Kokusu rahatsiz ediyor Ama
Yaa inşallahEn iyisini almışsın ama. Memnun kalacaksın eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?