- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Nivea parlama karıştını ben de çok seviyorum. Sadece gözlerimi yaktı ama kimyasal güneş kremlerinin neredeyse hepsi yakıyor beni. Kurutmadı da ama yağlandırmadı da güzel de korudu beni.Nivea denemelisin. Parlama karşıtı olanı ben çok beğendim. İrritasyon ya da sivilce yapmadı.
The Purest'in sana uymayacağını biliyordum ama almıştınGörümcem de aldı ve sivilce yaptı bir de yapısını beğenmedim ben çok beyazlık bırakıyor eski nesil filtreli olduğu için
Tm cnm aklımda olsun elimdeki bitince denerim karma yağlı ciltlere uyuyorsaNivea ürünleri değil güneş kreminden bahsediyoruz. Bu yeni çıktı ve içerik olarak çok güzel. Yeni nesil filtreler var içinde. Gayet güzel bir güneş kremi
Leke için arbutin + jeuvenille leke kremi akşam rutinine ekleyebilirsin.Aradığım topiği buldum
Doğumdan sonra lekem oluştu ama büyük bir leke değil.
Leke kremi önericek var mı acaba
Tamamdır bir bakayım araştırayım teşekkür ederimLeke için arbutin + jeuvenille leke kremi akşam rutinine ekleyebilirsin.
İlk önce haftada 2.gün işe başla
Hiç kullanmadım bu markayı. İçeripine bakmak lazımAramızda bu ürünleri kullanan varmi karma yağlı ciltliler yorumlarınıza göre alacağım canlar
Eki Görüntüle 3113917
Sizin tavsiye edebileceginiz varmı pekiHiç kullanmadım bu markayı. İçeripine bakmak lazım
Yüze vazelin sürme cnm tuylendiriyormus önermiyorlar onun yerine cildine uygun nemlendirici güneş kremi temizleyici al yeter cnmGeçen gün konunuzu okurken gaza geldim,yüzüme pek krem sürmem arada güneş kremi,yazıları okudum bir hışımla evdeki tek krem vazelini buldum:)))aldım biraz yüzüme sürdüm yagli yağlı:)))yüzüm baya yumuşadı yağlı parlak pamuk gibi oldu:))
Vazelini yüzünüze sürmeyin. Gözeneklerinizi tıkarGeçen gün konunuzu okurken gaza geldim,yüzüme pek krem sürmem arada güneş kremi,yazıları okudum bir hışımla evdeki tek krem vazelini buldum:)))aldım biraz yüzüme sürdüm yagli yağlı:)))yüzüm baya yumuşadı yağlı parlak pamuk gibi oldu:))
@Cemoos leke istemiyorsan yaz kış güneş kremi kullanmalısın ve 2 3 saatte bir tazelemelisin
Akşamları çift aşamalı temizliği mutlaka yapmalısın. yağ bazlı ve su bazlı temizleyici ile.
Güvendiğim markalar
Cosrx
The Purest
She Vec
Jeuvenillie
Doa Kozmetik
Maruderm
Cyrene
skinmaster
Babe
La Roche
Bioderme
Sizin tavsiye edebileceginiz varmı peki
Bunu bilmiyordumYüze vazelin sürme cnm tuylendiriyormus önermiyorlar onun yerine cildine uygun nemlendirici güneş kremi temizleyici al yeter cnm
güneş kremi babe,nin yazın kullanıyordum artık yaz kış kullanırım,annem hiç krem kullmamis yüzü pürüzsüz genetik pek tercih etmiyordum,vazelin kullanmam bundan sonra teşekkürler:)Vazelini yüzünüze sürmeyin. Gözeneklerinizi tıkar
Güneş kremi kullandığınızda akşamlaı mutlaka çift aşamalı temizlik yaparak cildinizi iyice arındırın. Bir de güneş kreminizi mutlaka 2 3 saatte bir yenileyingüneş kremi babe,nin kullanıyorum,yazın kullanıyordum artık yaz kış kullanırım,annem hiç krem kullmamis yüzü pürüzsüz genetik pek tercih etmiyordum,vazelin kullanmam bundan sonra teşekkürler:)
Gunde bir kere kullanıyorum,2 3 saate yenilmesi gerektiğini bilmiyordum cild bakımı konusunda baya gerilerdeyim:))galiba,alerjim olduğu için baba,nin yüzüme uygun, fiyatlar çok artmış söylediğinizi dikkate alacağım teşekkürler:)Güneş kremi kullandığınızda akşamlaı mutlaka çift aşamalı temizlik yaparak cildinizi iyice arındırın. Bir de güneş kreminizi mutlaka 2 3 saatte bir yenileyin
Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?