- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
Kız Hepsiburada da 134₺ ye falan gördüm ben. Bir de oraya bak istersen.Niveanin gunes kremide kalmamis, trendyolda 220tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız Hepsiburada da 134₺ ye falan gördüm ben. Bir de oraya bak istersen.Niveanin gunes kremide kalmamis, trendyolda 220tl
Lekeler öyle bir ayda geçmez uzunca sabırlı bir süreç. Kiminde 6 ay kiminde2 yıl sürer. Ben bir kutu bitirdim ama leke için başka şeylerde kullanıyorum faydasını gördüm. En azından sivilce izlerim hızlı geçiyor55₺ diyor çok uygun ya. Ben eczaneden acnelyse krem alacaktım lekeler ve gözenekler için bu da iş görür mü ? Yorumlarına baktım ama çok beğenilmemiş.
Grts den alacaksın canım. Mağazalarda 78 internet sitesinde 65tlçi. Sitede stok bitmiş ama takip et geliyor gelince hemen alNiveanin gunes kremide kalmamis, trendyolda 220tl
Hepsi çok iyi markalar. Faydasını görürsünKızlar slm yağlı karma sivilceli cildim var yeni ürünler aldım umarım faydası olur benim rutinim bunlar olacak eğer memnun kalırsam serumlarda eklerim
Tşk ederim inşallah çok uzun zamandır araştırıyorum ne alsam ne etsem diye elimdekiler çok zarar verdi bnde yenilendim baştan iyi gelir inşallahHepsi çok iyi markalar. Faydasını görürsün
Cilt bariyerini bozmuşundurTşk ederim inşallah çok uzun zamandır araştırıyorum ne alsam ne etsem diye elimdekiler çok zarar verdi bnde yenilendim baştan iyi gelir inşallah
Evt öyle oldu umarım düzelir bu ürünler leCilt bariyerini bozmuşundur
Günes kremi mi ?Niveadan uzak dur derim bni çok sıkıntıya soktu cnm
Nivea denemelisin. Parlama karşıtı olanı ben çok beğendim. İrritasyon ya da sivilce yapmadı.
Nivea ürünleri değil güneş kreminden bahsediyoruz. Bu yeni çıktı ve içerik olarak çok güzel. Yeni nesil filtreler var içinde. Gayet güzel bir güneş kremiNiveadan uzak dur derim bni çok sıkıntıya soktu cnm
Aynen. Parmagima surerken dedim,ay kesin kotu. Cok cok kati.surmem ile sinirden filmen tuttu yeminle yazik cöp olcakNivea denemelisin. Parlama karşıtı olanı ben çok beğendim. İrritasyon ya da sivilce yapmadı.
The Purest'in sana uymayacağını biliyordum ama almıştın Görümcem de aldı ve sivilce yaptı bir de yapısını beğenmedim ben çok beyazlık bırakıyor eski nesil filtreli olduğu için
Ya suan az urun kullanma faslina gectim. Türkiyeden dönünce manyadi yuzum
Denize falan gittiğinde vücuduna kullanırsınAynen. Parmagima surerken dedim,ay kesin kotu. Cok cok kati.surmem ile sinirden filmen tuttu yeminle yazik cöp olcak
Seneye artikDenize falan gittiğinde vücuduna kullanırsın