Umarim. Astimimdan dolayi oldum olasi cok takigim kokulara.Zamanla alışıyorsun kokuya
Ben hissetmiyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim. Astimimdan dolayi oldum olasi cok takigim kokulara.Zamanla alışıyorsun kokuya
Ben hissetmiyorum artık
rutinin çok sade ve güzelHello kızlar
Ben de cilt bakımına cook geç başlayan biri olarak geldim araniza
Sabah rutinim
Celenes şu bazlı temizleyici
La roche posay güneş kremi
Akşam rutinim
COSMED yağ bazlı temizleyici
Celenes su bazlı temizleyici
Purest solutions niacinamide
Anlık böyle
Gelecek ay eklemek iatediklerim
C vitamini ve hylonarik asıt olabilir
Svr yeşil serum olabilir
Ya da başka kombinasyonlar olabilir
Bilemedim valla
rutinin çok sade ve güzel
C vitamin ve ha eklemelisin cilde çok iyi geliyor
Olur. Ben de c vitamini ile ha sabah kullanıyorum. Cildi güzel parlatıyorO.zaman purest solutions c vitamini ve yine aynı marka ha alsam
Sabah
Şu bazlı temizleyici
C vitamini sanırım 10 dk bekleyeceğim
Sonra ha sanırım yine 10 15 dk bekleyeceğim
Ve güneş kremi yapsam
Akşam aynı kalsa
Olur demi
Merhaba leke kremi olarak ne kullanıyorsunuz acabaOlur. Ben de c vitamini ile ha sabah kullanıyorum. Cildi güzel parlatıyor
Benim rutinimde şöyle
Sabah
su bazlı temizleyici
c vitamini
Ha
Göz altı serumu
Güneş kremi
Akşam
Yağ bazlı temizleyici
Su bazlı temizleyici
Arbutin
Niaceminde
Leke kremi
akşam rutinindeki serumlaru haftada üç gün kullanıyorum. Diğer kalan günlerde Mandelik asit ve ginseng serum kullanıyorum
10 günde bir fiddy metodu
haftada bir kil maskesi
haftada 2 kere cica kremi
Jeuvenile'nin leke kremini kullanıyorum. Genelde 2. 1tl kampanyası oluyor bu ürünlerdeMerhaba leke kremi olarak ne kullanıyorsunuz acaba
Şuan kullandım serumu çok zor damlatiliyor baya uğraştım sürdükten sonrada nemli his bırakmıyor yapış yapış oluyor umarım iyi gelir cildime bakalımHello kızlar
Ben de cilt bakımına cook geç başlayan biri olarak geldim araniza
Sabah rutinim
Celenes şu bazlı temizleyici
La roche posay güneş kremi
Akşam rutinim
COSMED yağ bazlı temizleyici
Celenes su bazlı temizleyici
Purest solutions niacinamide
Anlık böyle
Gelecek ay eklemek iatediklerim
C vitamini ve hylonarik asıt olabilir
Svr yeşil serum olabilir
Ya da başka kombinasyonlar olabilir
Bilemedim valla
Bu the purest serumunu bn anlayamadım bugün ilk kez kullandım sikiyorum yüzüme değdirmeden akmıyor valla tüm bölgeye surene kadar cnm cikti şurup gibi bişi zaten üstüne nemlendirici istiyor ama sürmedim tabiMerhaba leke kremi olarak ne kullanıyorsunuz acaba
Olur. Ben de c vitamini ile ha sabah kullanıyorum. Cildi güzel parlatıyor
Benim rutinimde şöyle
Sabah
su bazlı temizleyici
c vitamini
Ha
Göz altı serumu
Güneş kremi
Akşam
Yağ bazlı temizleyici
Su bazlı temizleyici
Arbutin
Niaceminde
Leke kremi
akşam rutinindeki serumlaru haftada üç gün kullanıyorum. Diğer kalan günlerde Mandelik asit ve ginseng serum kullanıyorum
haftada bir kil maskesi
Olur. Ben de c vitamini ile ha sabah kullanıyorum. Cildi güzel parlatıyor
Benim rutinimde şöyle
Sabah
su bazlı temizleyici
c vitamini
Ha
Göz altı serumu
Güneş kremi
Akşam
Yağ bazlı temizleyici
Su bazlı temizleyici
Arbutin
Niaceminde
Leke kremi
haftada bir kil maskesi
Ben kuruyunca yapıyorum zamanım yok çünkü. En fazla 2 3 dk. Tonikliyorum nemliyken ha sürüyorum. Peşinden c vitamini en son evden çıkmadan güneş kremi sürüyorumBi de zahmet olmazsa sabahki rutinde aralarda kaç dk bekliyorsun yazabilir mısınız
Teşekkür ederim bakacağım bu ürüne deJeuvenile'nin leke kremini kullanıyorum. Genelde 2. 1tl kampanyası oluyor bu ürünlerde
Eki Görüntüle 3123764
Ben kuruyunca yapıyorum zamanım yok çünkü. En fazla 2 3 dk. Tonikliyorum nemliyken ha sürüyorum. Peşinden c vitamini en son evden çıkmadan güneş kremi sürüyorum
Aslında bu bence kişinin tercihiBen bi yerde önce c vitamini sonra ha diye okumustum ama
Ama aslında düşününce c vitamininden sonra yüzümüzü mu ıslanacağız ha ıslak cilde uygulandığı için demi saçma olur gibi
Ekran görüntüsü ala ala gidiyorum vallaAslında bu bence kişinin tercihi
tonik kullanmıyorsan yüzünü yıkadıktan sonra nemliyken ha sürebilir peşinden c vitamini sürebilirsin. Bir süre böyle devam ettim. Şimdi yüzümü yıkıyorum kurulayıp c vitamini sürüyorum ardından asitsiz tonik o nemliyken ha sürüyorum. Fark olacak mı bakacağım