• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

C Calcifer Nivea nin mineralli olan gunes kreminde almistim. Alma velakin Oda beni ve cocuklari bembeyaz etti.
Elimi Normal sabun ile yikayim dedim cikmadi. Yag bazli urun ile anca cikti. 3tane gunes kremi bosuna aldim.. Birde k beauty box dan jumiso nun kucuk boy günes kremi gelmisti.noda ayni etki etti. Elimde Nivea mineral olmadan olan ve tocobo stick günes kremi var.. bitince Mary may e donecegim
Niveanın mavi olanları mı?
1660630381892.png

ben internetten alıyorum. güvenilir ve orjinal olduğuna emin olduğum sitelerden. dilerseniz özelden atayım alışveriş yaptığım siteleri :) eczaneler de olur ama ciddi fiyat farkı oluyor, internet daha uyguna geliyor :)
Merhaba acaba siteleri paylaşmanız mümkün mü özelden dönüş yapmaya çalıştım ama mesaj gönderemiyorum size...

Banilo co yag bazli temizleme urunum bitti. Dun aksam cosmed kullandim. Yuzum kizardi gibime geldi 🙄 bu aksam yine dikkat edeyim kizaracak mi diye. Birde parfumlu gibi geldi bana C Calcifer sende kullaniyorsun. Sanada koku geliyor mu
Ben 2. Kutuya geçtim. Koku hassasiyetim yok ama o ürün atopik ciltler için zaten. Kızarık önlerken yüzünü mü kızarttı

Selam çift aşamalı temizlik ürünlerim bitti ve bugün sipariş vericem. Cerave köpüren temizleyici ve Experalta temizleme yağı kullanıyordum ama siyah nokta sorunum devam ediyor Cerave iyiydi ve rahat 6 ay kullandım. Şu an aklım La Roshe Posay'e gidiyor. T bölgesi yağlı geri kalan kısım kuru cildimin ve gözenek belirgin olabiliyor zaman zaman. Öneriniz olurmu? Cerave mi La Roche Posay'mi? Veya araştırın dediğiniz bir ürün varmıdır? Yağ bazlı temizleyici konusunda da öneri alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Selam çift aşamalı temizlik ürünlerim bitti ve bugün sipariş vericem. Cerave köpüren temizleyici ve Experalta temizleme yağı kullanıyordum ama siyah nokta sorunum devam ediyor Cerave iyiydi ve rahat 6 ay kullandım. Şu an aklım La Roshe Posay'e gidiyor. T bölgesi yağlı geri kalan kısım kuru cildimin ve gözenek belirgin olabiliyor zaman zaman. Öneriniz olurmu? Cerave mi La Roche Posay'mi? Veya araştırın dediğiniz bir ürün varmıdır? Yağ bazlı temizleyici konusunda da öneri alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Yağ bazlı olarak cosmed kullanıyorum. Yüz yıkama jelim de cosrx. İkisinden de memnunum
Çift aşamalı temizliği teke indiren ürünler var cream Co ve So Fly ürünleri var. Araştırabilirsin

Back