• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Nivea denemelisin. Parlama karşıtı olanı ben çok beğendim. İrritasyon ya da sivilce yapmadı.
The Purest'in sana uymayacağını biliyordum ama almıştın :KK70: Görümcem de aldı ve sivilce yaptı bir de yapısını beğenmedim ben çok beyazlık bırakıyor eski nesil filtreli olduğu için
Nivea parlama karıştını ben de çok seviyorum. Sadece gözlerimi yaktı ama kimyasal güneş kremlerinin neredeyse hepsi yakıyor beni. Kurutmadı da ama yağlandırmadı da güzel de korudu beni.

Aradığım topiği buldum 😍
Doğumdan sonra lekem oluştu ama büyük bir leke değil.
Leke kremi önericek var mı acaba 🥰
Leke için arbutin + jeuvenille leke kremi akşam rutinine ekleyebilirsin.
İlk önce haftada 2.gün işe başla

Aramızda bu ürünleri kullanan varmi karma yağlı ciltliler yorumlarınıza göre alacağım canlar

Screenshot_2022-08-15-19-20-03-523_trendyol.com.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-15-19-23-13-396_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-08-15-19-23-13-396_trendyol.com.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 57
Ben onu bunu bıraktım,tee Mart ayında cildiye doktorunun yazdığı acnelyse kremi aldım 2 gün önce. 🤣🤣 Hem de 127ye😢. Neyseehh. Akşam yatmadan önce yüzümü jel ile yıkayıp kremi sürdüm ve sadece 2 gün sürdüm. Yüzüm kızardı.😒 Regl döneminde olduğum için aktif olarak dört tane koca koca ağrılı sivilcelerim var onları kurutur diye ümit ediyorum. Onun haricinde yüzümde benim varlığından haberdar olmadığım siyah noktaları kurutup kendiliğinden çıkardı ,şoke oldum resmen. Gündüzleri güneş kremimi sürüyorum . Bu acnelyse kremi yaklaşık 6 hafta falan kullanmak gerekiyormuş ben o kadar kullanabilir miyim bilmiyorum. Haftada en fazla 3 kez kullanmayı düşünüyorum. Sonuç güzel olur inşallah buraya gelir yazarım 'izlerimden kurtuldum,cildim bebek gibi oldu' falan diye.

Geçen gün konunuzu okurken gaza geldim,yüzüme pek krem sürmem arada güneş kremi,yazıları okudum bir hışımla evdeki tek krem vazelini buldum:)))aldım biraz yüzüme sürdüm yagli yağlı:)))yüzüm baya yumuşadı yağlı parlak pamuk gibi oldu:))

Geçen gün konunuzu okurken gaza geldim,yüzüme pek krem sürmem arada güneş kremi,yazıları okudum bir hışımla evdeki tek krem vazelini buldum:)))aldım biraz yüzüme sürdüm yagli yağlı:)))yüzüm baya yumuşadı yağlı parlak pamuk gibi oldu:))
Yüze vazelin sürme cnm tuylendiriyormus önermiyorlar onun yerine cildine uygun nemlendirici güneş kremi temizleyici al yeter cnm🤗

Vazelini yüzünüze sürmeyin. Gözeneklerinizi tıkar

@Cemoos leke istemiyorsan yaz kış güneş kremi kullanmalısın ve 2 3 saatte bir tazelemelisin
Akşamları çift aşamalı temizliği mutlaka yapmalısın. yağ bazlı ve su bazlı temizleyici ile.

Güvendiğim markalar
Cosrx
The Purest
She Vec
Jeuvenillie
Doa Kozmetik
Maruderm
Cyrene
skinmaster
Babe
La Roche
Bioderme

Sizin tavsiye edebileceginiz varmı peki

güneş kremi babe,nin kullanıyorum,yazın kullanıyordum artık yaz kış kullanırım,annem hiç krem kullmamis yüzü pürüzsüz genetik pek tercih etmiyordum,vazelin kullanmam bundan sonra teşekkürler:)
Güneş kremi kullandığınızda akşamlaı mutlaka çift aşamalı temizlik yaparak cildinizi iyice arındırın. Bir de güneş kreminizi mutlaka 2 3 saatte bir yenileyin ❤️
Rica ederim

C Calcifer Nivea nin mineralli olan gunes kreminde almistim. Alma velakin Oda beni ve cocuklari bembeyaz etti.
Elimi Normal sabun ile yikayim dedim cikmadi. Yag bazli urun ile anca cikti. 3tane gunes kremi bosuna aldim.. Birde k beauty box dan jumiso nun kucuk boy günes kremi gelmisti.noda ayni etki etti. Elimde Nivea mineral olmadan olan ve tocobo stick günes kremi var.. bitince Mary may e donecegim

Güneş kremi kullandığınızda akşamlaı mutlaka çift aşamalı temizlik yaparak cildinizi iyice arındırın. Bir de güneş kreminizi mutlaka 2 3 saatte bir yenileyin ❤️
Rica ederim
Gunde bir kere kullanıyorum,2 3 saate yenilmesi gerektiğini bilmiyordum cild bakımı konusunda baya gerilerdeyim:))galiba,alerjim olduğu için baba,nin yüzüme uygun, fiyatlar çok artmış söylediğinizi dikkate alacağım teşekkürler:)

Back