Güneş kreminin yanında Arbutin c vitamini ve leke kremi de kullanırsam mükemmel olurÇok teşekkürler calci hemen bakıyorum
Düzenli temizliği mutlaka yapıyorum ama yeni markalar almak istedim artık.
Sadece güneş kremi kullanmıyorum onu da alışkanlık hâline getirmeye baslicam
Nerden Aldi be mariCelenes yüz yıkama jeli 40 tl . Nivea Parlama karşıtı güneş Kremi 65tl gr..s
Sonunda yazdım ya. Şifreli yazdım reklama girmesin diyeNerden Aldi be mari
Ben kapadim alisveris dönemini
Simdi farkina vardimSonunda yazdım ya. Şifreli yazdım reklama girmesin diye
Yakınlarında varsa uğra baya iyi indirimleri varSimdi farkina vardim
Bunlar hep sicakdan
Var olmaz mi. Heryer yakin burdaYakınlarında varsa uğra baya iyi indirimleri var
Var olmaz mi. Heryer yakin burda
Ne alayim calcigunes kremine mi yukleneyim 2tane the purest in aldim yedek. Birde kullandigim Mary may in cica li günes kremi . Harika birsey o yagli cildime Gore tam
Askimsu celenes iyi gelirse benj etiketlermisin uzun suredir bende ona bakıyorum ama güvenemedimNivea parlama karşıtından al bir tane bayılacaksın yedek yapmak isteyeceksin. Yüz yıkama Celenes iyi diyorlar aldım bir tane. Purest görümcem almış beyazlık bırakıyor ya sinir oldum.
Ay güvenebilirsin bence görümcem kullanıyor yüzü sivilceye meyilli ama olumsuz hiç bir etki görmediAskimsu celenes iyi gelirse benj etiketlermisin uzun suredir bende ona bakıyorum ama güvenemedim
Benim cildimde sivilceye meyilli, kullandigim markadan memnunum ama 200tl yi aştı fiyatiAy güvenebilirsin bence görümcem kullanıyor yüzü sivilceye meyilli ama olumsuz hiç bir etki görmedi
Benimki de 200e dayandıBenim cildimde sivilceye meyilli, kullandigim markadan memnunum ama 200tl yi aştı fiyaticelenes deneyeyim o zaman
Rutinimi otutturdum artık güzelleşiyorumGüzellestiniz mi bakim
Benimde cildim dahada iyi oldu. Enzim peeling sonrasi o yagli gorunum yokRutinimi otutturdum artık güzelleşiyorum
Aaaa! Alındım gücendim valla. Ben de kullanıyorum celenes beni etiket yapsaydın ya.Ay güvenebilirsin bence görümcem kullanıyor yüzü sivilceye meyilli ama olumsuz hiç bir etki görmedi
Azelik asit rozalı ciltlere iyi gelen ürünlerden biriymişBenimde cildim dahada iyi oldu. Enzim peeling sonrasi o yagli gorunum yok
Cildin gerçekten kötüyse ilk önce dermatologa görünmeni tavsiye ederim çünkü yaşın küçük. Eğer bir şey yoksa sana yardımcı olurum. Çünkü bir şey kullanmıyorum diyorsun ters etki yapabilir benim söylediklerim. Dikkatli kullanılması vs gerekli.Selam benim cildim yağlı, ve sivilceye bayaaaa meyilli. Son zamanlarda baya kötü oldu yüzüm, alnımda küçük küçük fazla fazla sivilceler çıktı, cildim leke doldu, gerçi ben üşengecim pek bir şey kullanmıyorum yüzüm için. Ama güneş kremi dahil kullanabileceğim ürünleri ve markalarını yazabilir misiniz?
C Calcifer
Ben rahatsız oluyorum ama çok kötü değil tabi. Sadece son 2 aydır kötüleşti biraz, dermatologa görüneyim o zaman, ona göre yazarım yardımcı olabilirsin belki. Teşekkür ederimCildin gerçekten kötüyse ilk önce dermatologa görünmeni tavsiye ederim çünkü yaşın küçük. Eğer bir şey yoksa sana yardımcı olurum. Çünkü bir şey kullanmıyorum diyorsun ters etki yapabilir benim söylediklerim. Dikkatli kullanılması vs gerekli.
Tek tavsiyem Güneş kremini asla ihmal etme 2 saatte bir yenile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?