• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Tespit gibi tespitler devam ediyor😂
Gerçekten de bazı ürünlere para verirken acımayalım diyoruz ama yüreğimiz kan ağlıyor🤷🏻‍♀️😂
Dediğin gibi temizleme, tonik vs f/p gözeterek alıyorum ama serumlar daha fazla gözyaşı gerektiriyor😀
Tespit bunu seri beğendi 😀😀 yürek kan ağlasa da seviyor be usta.. çünkü sevgi emekti , uslanmaz bi çocugum ben her gördüğü şeye bananeeegg benim olacak diye ağlayan 😄

Aynen öyle serumlar tam 10/10 dram filmi 😐

Şu anda she vec ürünlerinin bir çığu 89.90 clikmelive de
She vec iki ürün aldım daha kullanmadim o yüzden bi deneyip fikir sahibi olmak istiyorum. Gelen boom boom hdro hyalarunik asidini beğendim ama

Arkadaşlar belki konuşmuşsunuzdur kendi Aranızda ama ben konuyu yeni gördüm. Hamilelikte de günlük yaptığım rutinleri yapmaya devam etsem sorun olmaz diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 16544373861206960955322595032752.jpg
    16544373861206960955322595032752.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar belki konuşmuşsunuzdur kendi Aranızda ama ben konuyu yeni gördüm. Hamilelikte de günlük yaptığım rutinleri yapmaya devam etsem sorun olmaz diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Devam edebilirsiniz ancak size uygun içeriklerle

Merhaba arkadaşlar, 28 yaşındayım Beyaz tenliyim ve kuru ciltliyim. Son 1 -2 haftadır falan gözümde ince çizgiler görüyorum. Gözümün altında ve kaz ayağı denilen çizgilerden böyle çok ince ince. Şöyle ki korktum ve doadan c vitamini serumu ve hy... ile başlayan bir serum aldım (Unuttum şimdi yazılışını). Ben asla yüzüme krem bile sürmedim makyaj filan neredeyse hiç yapmam ve yapmadım. Ama yaşlanmış gibi hissediyorumve yaşım çok genç :( . Sizce doğru mu yapıyorum bu c vitaminleri için çok mu erken 35 yaşımda mı başlamalıydım? Yoksa geç mi kaldım daha fazla şeyler de mi yapmam lazım. Açıkçası yüzüm de yıpranacak diye korkuyorum. Çünkü yüz temizleme jeli krem güneş kremi yüz de çok fazla kimyasala maruz kalıyor gibi böyle . Sanki buradaki herkes 35 40 yaşından fazla gibi geldi okumaya çalıştığımda konuyu öyle anladım

Merhaba arkadaşlar, 28 yaşındayım Beyaz tenliyim ve kuru ciltliyim. Son 1 -2 haftadır falan gözümde ince çizgiler görüyorum. Gözümün altında ve kaz ayağı denilen çizgilerden böyle çok ince ince. Şöyle ki korktum ve doadan c vitamini serumu ve hy... ile başlayan bir serum aldım (Unuttum şimdi yazılışını). Ben asla yüzüme krem bile sürmedim makyaj filan neredeyse hiç yapmam ve yapmadım. Ama yaşlanmış gibi hissediyorumve yaşım çok genç :KK43: . Sizce doğru mu yapıyorum bu c vitaminleri için çok mu erken 35 yaşımda mı başlamalıydım? Yoksa geç mi kaldım daha fazla şeyler de mi yapmam lazım. Açıkçası yüzüm de yıpranacak diye korkuyorum. Çünkü yüz temizleme jeli krem güneş kremi yüz de çok fazla kimyasala maruz kalıyor gibi böyle . Sanki buradaki herkes 35 40 yaşından fazla gibi geldi okumaya çalıştığımda konuyu öyle anladım
Geç kalmadınız ancak cildinize hiç bir şey sürmediyseniz kullandığınız serumlara dikkat etmelisiniz. İlk önce ne ile ne kullanılır, yazın ne kullanılır kullanılmaz bunları araştırmalısınız.
Normal rutininizi oluşturduktan sonra probleme yönelik ürünleri yavaş yavaş rutininize eklemelisiniz

Geri Don baskanim 🥹

Uzun zamandir bir siyah noktam vardi tam dudagimin sol tarafinda. Gitmiyorda,kuculmuyorda. Artik gozume iyice batti. Dun sktim :skandal: tabii kanadi. Suan yara. Gitti mi siyah nokta bilmiyorum.

Onun yuzunden cilt bakimim minimumda.

Temizle, Tonic sur,nemlendir diye gidiyor dun aksamdan bu aksama

Geri Don baskanim 🥹

Uzun zamandir bir siyah noktam vardi tam dudagimin sol tarafinda. Gitmiyorda,kuculmuyorda. Artik gozume iyice batti. Dun sktim :skandal: tabii kanadi. Suan yara. Gitti mi siyah nokta bilmiyorum.

Onun yuzunden cilt bakimim minimumda.

Temizle, Tonic sur,nemlendir diye gidiyor dun aksamdan bu aksama
a calci banlanmış hiç farkında değildim.

Back