Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

C Calcifer sen en son güneş kremi arayışındaydın. Bulabildin mi dişine göre bir şey ?
Aa görmedin mi A Arrietty_ bana iki tane gönderdi
Onun haricinde Nivea parlama karşıtı güneş kremi efsane. Şu anda da fiyatı çok uygun gr.s de internette 65 mağazada 78 TL satılıyor. Bulursam stoklarım

Nivea bu muydu

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-01-20-19-55-842_com.android.chrome.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 45
Sen daha geçen nıveayı gömmüyor muydun?
Aaaa dur ben de bakayım ucuzmuş en sevdiğim

Sen daha geçen nıveayı gömmüyor muydun?
Aaaa dur ben de bakayım ucuzmuş en sevdiğim
Düşüncelerim değişmedi nivea ürünlerini kullanmam
Bu yeni nesil güneş kremi içeriği güzel. İçeriğine bakarak alıyorum çoğunlukla.

Bir de ben the purest leke serumu almak istiyorum ama çok riskli bir ürün diyollaa. Niye ki ola?

Güneş kremin yoksa deneyebilirsin. Yapısı güzel yağlı his bırakmıyor. Kadifemsi bir yapısı var beyazlık bırakmıyor. Bir kutu bitirdim ben
Mary&may bitmek uzere
2 tane the purest almistim
1 tane tocobo stick günes kremim var

60% varmis Nivea da. Temiz icerik diyorsan alayim. Fazla gunes kremi goz cikarmaz

Kiz gecen almaya gittim 100tl idi indirimi kacirmisim herhal bidahaki indirimi beklicem

Bir de ben the purest leke serumu almak istiyorum ama çok riskli bir ürün diyollaa. Niye ki ola?
Arbutin mi? Riskli falan değil akşam kullansabaj Güneş kremini süt. Arbutin yaz kış kullanılır

Doa kozmetikten al uygun fiyatlı. Kendi sitesinden alırsan daha da indirimli oluyor
55₺ diyor çok uygun ya. Ben eczaneden acnelyse krem alacaktım lekeler ve gözenekler için bu da iş görür mü ? Yorumlarına baktım ama çok beğenilmemiş.

Eklentiler

• Screenshot_20220801-233055.png
    133 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…