• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Çok teşekkürler calci hemen bakıyorum 😍
Düzenli temizliği mutlaka yapıyorum ama yeni markalar almak istedim artık.
Sadece güneş kremi kullanmıyorum onu da alışkanlık hâline getirmeye baslicam 🌸
Güneş kreminin yanında Arbutin c vitamini ve leke kremi de kullanırsam mükemmel olur 👌
düşük oranlarla başla mutlaka asitlere
Rica ederim ❤️

Var olmaz mi. Heryer yakin burda 😂
Ne alayim calci 😛 gunes kremine mi yukleneyim 😁 2tane the purest in aldim yedek. Birde kullandigim Mary may in cica li günes kremi . Harika birsey o 😍 yagli cildime Gore tam

Nivea parlama karşıtından al bir tane bayılacaksın yedek yapmak isteyeceksin. Yüz yıkama Celenes iyi diyorlar aldım bir tane. Purest görümcem almış beyazlık bırakıyor ya sinir oldum.

Nivea parlama karşıtından al bir tane bayılacaksın yedek yapmak isteyeceksin. Yüz yıkama Celenes iyi diyorlar aldım bir tane. Purest görümcem almış beyazlık bırakıyor ya sinir oldum.
Askimsu celenes iyi gelirse benj etiketlermisin uzun suredir bende ona bakıyorum ama güvenemedim

Ay güvenebilirsin bence görümcem kullanıyor yüzü sivilceye meyilli ama olumsuz hiç bir etki görmedi
Aaaa! Alındım gücendim valla. Ben de kullanıyorum celenes beni etiket yapsaydın ya.
Hemsirecik Hemsirecik bence gönül rahatlığıyla alabilir ve kullana bilirsin. Yarın 3 ay olacak ben kullanmaya başlayalı. Hiçbir şikayetim yok . Hem de çok ucuz.😍

Selam benim cildim yağlı, ve sivilceye bayaaaa meyilli. Son zamanlarda baya kötü oldu yüzüm, alnımda küçük küçük fazla fazla sivilceler çıktı, cildim leke doldu, gerçi ben üşengecim pek bir şey kullanmıyorum yüzüm için. Ama güneş kremi dahil kullanabileceğim ürünleri ve markalarını yazabilir misiniz? 🤔

C Calcifer

Selam benim cildim yağlı, ve sivilceye bayaaaa meyilli. Son zamanlarda baya kötü oldu yüzüm, alnımda küçük küçük fazla fazla sivilceler çıktı, cildim leke doldu, gerçi ben üşengecim pek bir şey kullanmıyorum yüzüm için. Ama güneş kremi dahil kullanabileceğim ürünleri ve markalarını yazabilir misiniz? 🤔

C Calcifer
Cildin gerçekten kötüyse ilk önce dermatologa görünmeni tavsiye ederim çünkü yaşın küçük. Eğer bir şey yoksa sana yardımcı olurum. Çünkü bir şey kullanmıyorum diyorsun ters etki yapabilir benim söylediklerim. Dikkatli kullanılması vs gerekli.

Tek tavsiyem Güneş kremini asla ihmal etme 2 saatte bir yenile

Cildin gerçekten kötüyse ilk önce dermatologa görünmeni tavsiye ederim çünkü yaşın küçük. Eğer bir şey yoksa sana yardımcı olurum. Çünkü bir şey kullanmıyorum diyorsun ters etki yapabilir benim söylediklerim. Dikkatli kullanılması vs gerekli.

Tek tavsiyem Güneş kremini asla ihmal etme 2 saatte bir yenile
Ben rahatsız oluyorum ama çok kötü değil tabi. Sadece son 2 aydır kötüleşti biraz, dermatologa görüneyim o zaman, ona göre yazarım yardımcı olabilirsin belki. Teşekkür ederim 😍

Back