- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
aynı benUslu duramiyor
Hakli sebepleriniz varaynı ben
gelir umarım yakında.calcifer i severim ben.Hakli sebepleriniz var
Cilt bakımı dipsiz bir kuyuGünes kremimi degistirdim.
Thank you farmer in gunes kreminden memnun kaldim aslinda. Fakat stokda kalmamis
Beauty of joseon da gonlum var iken son anda Mary &may in cica li günes kremini aldim.
Onu almisken Benton; Snail Bee Ultimate Serum+ de aldim.
Gelir gelmez maske almaya gittimCilt bakımı dipsiz bir kuyu
Ben de rutinimi otutturdum artıkGelir gelmez maske almaya gittim
canım selamlar bu konuda ben yardımcı olabilirim çünkü piyasada ne varsa kullandım kolajen konusunda usta öğretici sayılırım :)) doktora danışmadan kullanabilirsin ama çok özel ayrı bir durumun hastalığın vardır onda tabi sorabilirsin ben en son day2day kullanıyordum fiyat uygun geldiği için ondan önce voonka da denedim ama eh yani pekte memnun değildim biraz hafif kalıyordu, sonradan vitaliva collagen'e başladım ve haa-rii-kaa abartmıyorum şimdiye kadar kullandığım en iyisi. etkisini daha ilk aydan hissettim şuan ikinci kutudayım ve keşke daha önce keşfetseydim daha öncekiler zaman ve para kaybıymışMerhaba arkadaşlar kollajen olarak önerdiğiniz bir marka var mı? Doktora danışmadan kullansak sıkıntı olur mu
Gule gule kullan
Minşler ancak beni almaya sevk ederGule gule kullan
Minislerde umarim isine yarar
Allahim ben burda costum biliyormusunMinşler ancak beni almaya sevk eder
Tahmin edebiliyorumAllahim ben burda costum biliyormusun
Neler aldim bir bilsen
Çok teşekkürler calci hemen bakıyorumCemoos leke istemiyorsan yaz kış güneş kremi kullanmalısın ve 2 3 saatte bir tazelemelisin
Akşamları çift aşamalı temizliği mutlaka yapmalısın. yağ bazlı ve su bazlı temizleyici ile.
Güvendiğim markalar
Cosrx
The Purest
She Vec
Jeuvenillie
Doa Kozmetik
Maruderm
Cyrene
skinmaster
Babe
La Roche
Bioderme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?