• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

C Calcifer sen en son güneş kremi arayışındaydın. Bulabildin mi dişine göre bir şey ?
Aa görmedin mi A Arrietty_ bana iki tane gönderdi 🙈
Onun haricinde Nivea parlama karşıtı güneş kremi efsane. Şu anda da fiyatı çok uygun gr.s de internette 65 mağazada 78 TL satılıyor. Bulursam stoklarım

Onun haricinde Nivea parlama karşıtı güneş kremi efsane. Şu anda da fiyatı çok uygun gr.s de internette 65 mağazada 78 TL satılıyor. Bulursam stoklarım
Nivea bu muydu 🤔

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-01-20-19-55-842_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-01-20-19-55-842_com.android.chrome.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 45
Sen daha geçen nıveayı gömmüyor muydun?😂
Aaaa dur ben de bakayım ucuzmuş en sevdiğim 😂😂

Sen daha geçen nıveayı gömmüyor muydun?😂
Aaaa dur ben de bakayım ucuzmuş en sevdiğim 😂😂
Düşüncelerim değişmedi nivea ürünlerini kullanmam 😁
Bu yeni nesil güneş kremi içeriği güzel. İçeriğine bakarak alıyorum çoğunlukla.

Bir de ben the purest leke serumu almak istiyorum ama çok riskli bir ürün diyollaa. Niye ki ola?

Güneş kremin yoksa deneyebilirsin. Yapısı güzel yağlı his bırakmıyor. Kadifemsi bir yapısı var beyazlık bırakmıyor. Bir kutu bitirdim ben
Mary&may bitmek uzere
2 tane the purest almistim
1 tane tocobo stick günes kremim var 🤔

60% varmis Nivea da. Temiz icerik diyorsan alayim. Fazla gunes kremi goz cikarmaz 🫣

Aaaa! Alındım gücendim valla. Ben de kullanıyorum celenes beni etiket yapsaydın ya.
Hemsirecik Hemsirecik bence gönül rahatlığıyla alabilir ve kullana bilirsin. Yarın 3 ay olacak ben kullanmaya başlayalı. Hiçbir şikayetim yok . Hem de çok ucuz.😍
Kiz gecen almaya gittim 100tl idi😶 indirimi kacirmisim herhal bidahaki indirimi beklicem

Doa kozmetikten al uygun fiyatlı. Kendi sitesinden alırsan daha da indirimli oluyor
55₺ diyor 😳 çok uygun ya. Ben eczaneden acnelyse krem alacaktım lekeler ve gözenekler için bu da iş görür mü ? Yorumlarına baktım ama çok beğenilmemiş.😕

Eklentiler

• Screenshot_20220801-233055.png
    Screenshot_20220801-233055.png
    133 KB · Görüntüleme: 38
Back