Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet buNivea bu muydu
Burda da indirimseymis. Alayim mi gidemedim gratis e. Oglanin hastane isi vardi son iki gunEvet bu
Düşüncelerim değişmedi nivea ürünlerini kullanmamSen daha geçen nıveayı gömmüyor muydun?
Aaaa dur ben de bakayım ucuzmuş en sevdiğim
Güneş kremin yoksa deneyebilirsin. Yapısı güzel yağlı his bırakmıyor. Kadifemsi bir yapısı var beyazlık bırakmıyor. Bir kutu bitirdim benBurda da indirimseymis. Alayim mi gidemedim gratis e. Oglanin hastane isi vardi son iki gun
Bizim burada Gratis yokInter etten baktım hep 100ün üstünde fiyatlar.Düşüncelerim değişmedi nivea ürünlerini kullanmam
Bu yeni nesil güneş kremi içeriği güzel. İçeriğine bakarak alıyorum çoğunlukla.
Mary&may bitmek uzereGüneş kremin yoksa deneyebilirsin. Yapısı güzel yağlı his bırakmıyor. Kadifemsi bir yapısı var beyazlık bırakmıyor. Bir kutu bitirdim ben
Kiz gecen almaya gittim 100tl idi indirimi kacirmisim herhal bidahaki indirimi beklicemAaaa! Alındım gücendim valla. Ben de kullanıyorum celenes beni etiket yapsaydın ya.
Hemsirecik bence gönül rahatlığıyla alabilir ve kullana bilirsin. Yarın 3 ay olacak ben kullanmaya başlayalı. Hiçbir şikayetim yok . Hem de çok ucuz.
Aaaaa! Ben 64e aldıydım. Trendyola filan baksana orada uygun oluyordu .Kiz gecen almaya gittim 100tl idi indirimi kacirmisim herhal bidahaki indirimi beklicem
Arbutin mi? Riskli falan değil akşam kullansabaj Güneş kremini süt. Arbutin yaz kış kullanılırBir de ben the purest leke serumu almak istiyorum ama çok riskli bir ürün diyollaa. Niye ki ola?
Al ama kullan sonra da söyle banaMary&may bitmek uzere
2 tane the purest almistim
1 tane tocobo stick günes kremim var
60% varmis Nivea da. Temiz icerik diyorsan alayim. Fazla gunes kremi goz cikarmaz
Amazondan 44tl ye aldımKiz gecen almaya gittim 100tl idi indirimi kacirmisim herhal bidahaki indirimi beklicem
Evet o. Dur bir indirimde yakalayabilirsem alayım.Arbutin mi? Riskli falan değil akşam kullansabaj Güneş kremini süt. Arbutin yaz kış kullanılır
Doa kozmetikten al uygun fiyatlı. Kendi sitesinden alırsan daha da indirimli oluyorEvet o. Dur bir indirimde yakalayabilirsem alayım.
Niveanin gunes kremide kalmamis, trendyolda 220tlAmazondan 44tl ye aldım
55₺ diyor çok uygun ya. Ben eczaneden acnelyse krem alacaktım lekeler ve gözenekler için bu da iş görür mü ? Yorumlarına baktım ama çok beğenilmemiş.Doa kozmetikten al uygun fiyatlı. Kendi sitesinden alırsan daha da indirimli oluyor