Tespit bunu seri beğendiTespit gibi tespitler devam ediyor
Gerçekten de bazı ürünlere para verirken acımayalım diyoruz ama yüreğimiz kan ağlıyor
Dediğin gibi temizleme, tonik vs f/p gözeterek alıyorum ama serumlar daha fazla gözyaşı gerektiriyor
She vec iki ürün aldım daha kullanmadim o yüzden bi deneyip fikir sahibi olmak istiyorum. Gelen boom boom hdro hyalarunik asidini beğendim amaŞu anda she vec ürünlerinin bir çığu 89.90 clikmelive de
Evet evet daha dermokozmetik bi ürün ama çok yerde gördüm fiyatı nedirYapısı çok güzel. Dermatologlar veriyormuş genelde bunu. Sevdim ama etkisini daha anlayamadım 4 5 kere kullandım
93 ile 105 arasında gidip geliyorEvet evet daha dermokozmetik bi ürün ama çok yerde gördüm fiyatı nedir
Yap tabiDun aksam yatmadan temizlemedim yuzunuuyuya kalmisim. Bugün fiddy mi yapsam. Cok uzun zaman oldu
Sorun su ki bha biseyim kalmamis. Yoksa aha ile miydiYap tabi
Hiç riske girme benceSorun su ki bha biseyim kalmamis. Yoksa aha ile miydi
Bha peeling pad var. Olur mu kii calcim
Ne alsamHiç riske girme bence
Devam edebilirsiniz ancak size uygun içeriklerleArkadaşlar belki konuşmuşsunuzdur kendi Aranızda ama ben konuyu yeni gördüm. Hamilelikte de günlük yaptığım rutinleri yapmaya devam etsem sorun olmaz diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Bha serumNe alsam
Icerigi ingilizce. Bakabilir misinBha serum
Kesinlikle siberian wellness cleansing oil derim wellness danışmanı olarak sürekli cildime uyguladığım yağ ve çok memnunum.sipariş vermek isterseniz özelden ulaşabilirsinizCosmed Atopia. F/P ürünü kesinlikle.
Eki Görüntüle 3073164
Rosmann da bulunan Isana Temizleme yağı
Eki Görüntüle 3073167
siberian wellness cleansing oil
Geç kalmadınız ancak cildinize hiç bir şey sürmediyseniz kullandığınız serumlara dikkat etmelisiniz. İlk önce ne ile ne kullanılır, yazın ne kullanılır kullanılmaz bunları araştırmalısınız.Merhaba arkadaşlar, 28 yaşındayım Beyaz tenliyim ve kuru ciltliyim. Son 1 -2 haftadır falan gözümde ince çizgiler görüyorum. Gözümün altında ve kaz ayağı denilen çizgilerden böyle çok ince ince. Şöyle ki korktum ve doadan c vitamini serumu ve hy... ile başlayan bir serum aldım (Unuttum şimdi yazılışını). Ben asla yüzüme krem bile sürmedim makyaj filan neredeyse hiç yapmam ve yapmadım. Ama yaşlanmış gibi hissediyorumve yaşım çok genç. Sizce doğru mu yapıyorum bu c vitaminleri için çok mu erken 35 yaşımda mı başlamalıydım? Yoksa geç mi kaldım daha fazla şeyler de mi yapmam lazım. Açıkçası yüzüm de yıpranacak diye korkuyorum. Çünkü yüz temizleme jeli krem güneş kremi yüz de çok fazla kimyasala maruz kalıyor gibi böyle . Sanki buradaki herkes 35 40 yaşından fazla gibi geldi okumaya çalıştığımda konuyu öyle anladım
a calci banlanmış hiç farkında değildim.Geri Don baskanim
Uzun zamandir bir siyah noktam vardi tam dudagimin sol tarafinda. Gitmiyorda,kuculmuyorda. Artik gozume iyice batti. Dun sktimtabii kanadi. Suan yara. Gitti mi siyah nokta bilmiyorum.
Onun yuzunden cilt bakimim minimumda.
Temizle, Tonic sur,nemlendir diye gidiyor dun aksamdan bu aksama
Uslu duramiyora calci banlanmış hiç farkında değildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?