• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Ayni sayiliriz. Bana gore 156 im baskasi boyumu ölcunce 157 😂 bende dubayim 🥹
Tek ogune gectim birkac gündür.
Sporum yok istesemde.

C Calcifer cica sleeping mask olur dimi bugun 🤭

Yag bazli temizleme urunu
Su bazli temizleme urunu
Tonic
Nemlendirici
Ve cica sleeping mask kullanip tembel cilt bakimi yapayim bugün.

Cok yorgunum 🤦 sporum yok Ama 20bin adimim var
Olur olur 🤭
Cica maske olarak mı var sende?

Gecen deneme urunu olarak geldi . Onu denicem.
2 adet bundan yollamis

Cilt bariyerini güçlendirmek için bir tane al. Bundan vardır büyük ihtimalle buna bak bi
1654199233561.png

La roshe posey cicaplast yağlı bir kremdir ne sıklıkla kullanıyorsunuz.sivilce tedavisi sonrası genelde tavsiye edilir
Evet çok yağlı bir krem ama acnely ile kullanılabilir çünkü ilaç cildi çok fazla kurutuyor geceleri bolca sürüyordum şimdi hamilelik döneminden dolayı ilaç kullanamıyorum ama cicaplast hala kullanıyorum üstelik sabah akşam artık sivilcelerim çıkmıyor çok şükür ama hamilelikten sonra acnely kreme mutlaka tekrar başlayacağım cilde aşırı renk veriyor veriyor ama acnely kremi kullanırken iyi araştırın ve bir hekime danışın mutlaka uygun olmayan kullanımda cilde aşırı zarar verebilirsiniz ve istemediğiniz geri dönüşü olmayan lekeler oluşur
Bu arada sivilcelerimin olduğu ve ilaç kullanmadıgım dönemde nemlendirici kullanmaz hatta yüzümü günde 5-6 kere yıkayıp yağdan arindirdigimi düşünürdüm ancak cildin katmanları nemle onarılır onu anlamış oldum

İçinde seramid olan kremler cica diye geçiyor. La Roche varsa onun cica kremi de iyi
Madesoside ve cicali olanlar cok iyi ben missha nin kullandım madesoside krem ve jelini şuan laroche baum bitmek üzere, avene ve chamos cica kremler aklımda sonrasi için

Madesoside ve cicali olanlar cok iyi ben missha nin kullandım madesoside krem ve jelini şuan laroche baum bitmek üzere, avene ve chamos cica kremler aklımda sonrasi için
Ben de bunu aldım cica kremi olarak. İçinde seramidler var

1654279834813.png

Ben de bunu aldım cica kremi olarak. İçinde seramidler var

Eki Görüntüle 3078338
Eveeet bunu da görmüştüm memnun kalırsan aklımda olsun. Retinol başlarsam güzel bi peptit ve seramid krem alicam çünkü ikisi retinole cok yakısiyormus..

Dr.jart vardı bi de ünlü seramit ürünü ama son fiyatını bilmiyorum dr.jart jaaartt diye yırtabilir 😄

Evet artık tam olarak onu yapıyor🤣
Gözümüzün çiçekleri gözümüzde çıban çıkarıyor artık desene 😂 valla her marka her ürün için geçerli olmasa da bazı markalar ve içerikler yüksek fiyatının cidden hakkını veriyor. Bol reklamı olan şişirme markalar dışında benim cok ürün bitirip kullandığım için kiyas yapıyorum ve tam f/P ürünü olan var, fiyatı performansının altında kalan da var. Performansı fiyatın üstünde olan da...

Bunca yillik deneyimimde şunu kendi adıma öğrendim. Demirbaş ve cilt üzerinde etkisi cok olan ürünlere parayı verirken ağlasan da acımayacaksin.

Bknz. Retinol, cvit, peptit, güneş kremi.. ( bunlar extra özen istiyor

Gözümüzün çiçekleri gözümüzde çıban çıkarıyor artık desene 😂 valla her marka her ürün için geçerli olmasa da bazı markalar ve içerikler yüksek fiyatının cidden hakkını veriyor. Bol reklamı olan şişirme markalar dışında benim cok ürün bitirip kullandığım için kiyas yapıyorum ve tam f/P ürünü olan var, fiyatı performansının altında kalan da var. Performansı fiyatın üstünde olan da...

Bunca yillik deneyimimde şunu kendi adıma öğrendim. Demirbaş ve cilt üzerinde etkisi cok olan ürünlere parayı verirken ağlasan da acımayacaksin.

Tespit gibi tespitler devam ediyor😂
Gerçekten de bazı ürünlere para verirken acımayalım diyoruz ama yüreğimiz kan ağlıyor🤷🏻‍♀️😂
Dediğin gibi temizleme, tonik vs f/p gözeterek alıyorum ama serumlar daha fazla gözyaşı gerektiriyor😀

Eveeet bunu da görmüştüm memnun kalırsan aklımda olsun. Retinol başlarsam güzel bi peptit ve seramid krem alicam çünkü ikisi retinole cok yakısiyormus..

Dr.jart vardı bi de ünlü seramit ürünü ama son fiyatını bilmiyorum dr.jart jaaartt diye yırtabilir 😄
Yapısı çok güzel. Dermatologlar veriyormuş genelde bunu. Sevdim ama etkisini daha anlayamadım 4 5 kere kullandım 🤔🙈

Şu anda she vec ürünlerinin bir çığu 89.90 clikmelive de

Back