• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt bakimi icin hangi markayi tavsiye edersiniz?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.247
1.181
83
Merhaba herkese. Kuru ve hassas bir cildim var. 1.000 - 1.500 TL aralığında ürünleri olan iyi bir marka önerebilir misiniz? İçeriği temiz olursa daha iyi olur

Bloved kendisi dermatolog ürünleri yeni çıktı henüz denemedim ama
farmasi de güzel benim de cildim kuru çayağacı özlü nemlendiricisi f/p

Merhaba herkese. Kuru ve hassas bir cildim var. 1.000 - 1.500 TL aralığında ürünleri olan iyi bir marka önerebilir misiniz? İçeriği temiz olursa daha iyi olur
Merhaba özellikle bebekler için üretilen ürünlere bakın derim ben kızıma aldığım ürünleri kendim de deniyorum hem daha uygun hem de içerikleri çok daha temiz . Mesela en son klinikid diye bir egzema kremi aldım pamuk gibi yapıyor

Bence her ürünü iyi olan tek bir markadan söz etmek mümkün değil gibi. Çünkü kozmetik ve bakım ürünleri içerik ve içerik oranları nedeniyle bazı ciltlere iyi gelirken bazılarına gelmeyebiliyor. Biraz deneme-yanılma işi diye düşünüyorum ciltle uyumlu çalışan şeyleri bulmak. Nasıl ürünler arıyorsunuz? Krem mi serum mu vs. Benim içerikler hakkında çok bilgim yok ama sevdiğim bazı şeyleri önerebilirim. İçeriklerini kontrol edersiniz size uyuyor mu diye

Back