Ayyy Yeşil serumu da merak ettim bu markanın bütün ürünlerine zaafım var zatenB3 ünü çok sevdim bende ve a serumu da başlangıç için gayet idealmisyeşil şişede bı serumu var onu da kızkardeşime aldırdım
Firm Baby Firm nasıl memnun musunuzErken kalkacağım derken daha da geç kalkmaya başladığım için bu artık sabah değil öğlen rutini oldu ama olsun
Göz solüsyonu ile hem gözümü hem yüzümü yıkadım
Tonik
C vitmini
Göz serumu
Peptit krem
Göz kremi (fotoğrafa eklemeyi unuttum)
Güneş kremi
Eki Görüntüle 3188844
Çok uzun zaman olmadı kullanmaya başlayalı vaatlerini görmek için erken ama cildimde bıraktığı hissi seviyorumFirm Baby Firm nasıl memnun musunuz
Benim cildim de genelde Kore kremleri ile anlaşıyor özellikle Mizon en sevdiğimÇok uzun zaman olmadı kullanmaya başlayalı vaatlerini görmek için erken ama cildimde bıraktığı hissi seviyorum
Ayrıca benim cildim her kremle anlaşamaz hiç sivilce yapmadı sorunsuz kullanıyorum
Cildim karma ve kışın nem veren tonikler serumlar da tercih ettiğim için kremin verdiği nem bana yetiyor ama kuru ciltlere yetmeyebilir böyle yüzü nem içinde bırakan bir krem değil çünkü hemen emilip matlaşıyor.
Üzerine sürülen güneş kremi, bb krem gibi ürünlerin de yapısını duruşunu bozmuyor
Güneş kremi yenileme vakti
bence shangpree yi denemelisin.Benim cildim de genelde Kore kremleri ile anlaşıyor özellikle Mizon en sevdiğim
Sabah güzelce Makyaj yaptım akşam geldim cikardim cift aşamalı temizlik yaptım iki tane yeni sivilce türedi deli oldum güneş kremini döktüm çöpe celenes temizleme jelini biraz daha denicem olmadı onuda çöpe aticam deli oldum ya
Ben kullanmıyorum canımKızlar buna evde eczanede de baktım karma ve yağlı ciltler için diyor kullanan varmı aramizdaKova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa selennn F Fadime Gunes noegthy
Bunlar arasında kaldım kararsızım sinirle celenesi çöpe döktüm acil bişi almam lazımBen kullanmıyorum canım
Ben bilmediğim bir markanın bir ürününü almadan önce altındaki yorumları okuyorum mutlaka canım sende bence öyle yap..şimdiden güle güle kullan