Öyle yapcam cnmBen bilmediğim bir markanın bir ürününü almadan önce altındaki yorumları okuyorum mutlaka canım sende bence öyle yap..şimdiden güle güle kullan
Aaa bende de dolgular kanal tedavideleri var. Ben de foreo kullanamam o zaman. Neyse pek ısınamamıştım zaten kendilerineEvet benim de eşim sirlamaya çalıştı ama üzgünüm dostum senin de diş dolgun var olmuyormuş dedimya bı botoks etkisini verir mı bilmem ama çene hattını jawline i toplayacagina inanıyorum. Zaten uyguladığımsa kıpkırmızı oluyor yüzüm ki bı derecede yapıyorum henüz. Kan dolaşımını hızlandırıyor hemen. Kardeşin de az uyanık değil al ki kendisine kalsın ablasiii
Sen neler kullanıyorsun guncelde
Sen celenes yüz yıkama jelini daha önce kullanmıştın diye hatırlıyorum sorun olmamıştıSabah güzelce Makyaj yaptım akşam geldim cikardim cift aşamalı temizlik yaptım iki tane yeni sivilce türedi deli oldum güneş kremini döktüm çöpe celenes temizleme jelini biraz daha denicem olmadı onuda çöpe aticam deli oldum ya
Ben kullanmadımKızlar buna evde eczanede de baktım karma ve yağlı ciltler için diyor kullanan varmı aramizdaKova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa selennn @Fadime Gunes noegthy
Cosmedi bilmiyorum ama helio care güzel diyorlar
İyi yapmışsın güzel buBunu sipariş ettim son kararımi verdim kızlarKova hatunu Kirmizi krizantem B bensimo Beyondparadise S Skinkeyrlover Atart selennn
Hangi tür lazer yapıyorsun?Sabah cilt bakım rutini yapıldı, bugün lazer epilasyonumun 2. seansıydı yeni eve geldim kolajenimi içer cilt bakımına başlarım
Makyaj çok yapmıyorum bu hafta iki kere fondöten kullandım sadece yapınca da sadece göz makyajı yapıyorum
Buz lazer diye geçiyor ama Ice Soprano falan değildi cihazıHangi tür lazer yapıyorsun?
AnladımBuz lazer diye geçiyor ama Ice Soprano falan değildi cihazı
Ama yıllardır gittiğim bir kuaför eğitim aldı önce kendisinde denedi. 5 yıl olmuş onun ki yılda bir tek seans yapıyormuş hiç bişey çıkmıyormuş, başka tanıdıklarda aynı şekilde memnun kalınca güvenip bende başladım. Şuan iyi gidiyor bacaklarım tek seansta %80 azaldı, koltuk altı aynı şekilde, bikini bölgesi %30 azaldı sanırım en zor orası bitecekAnladım
Makyaj çok yapmıyorum bu hafta iki kere fondöten kullandım sadece yapınca da sadece göz makyajı yapıyorumKirmizi krizantem
Ben burdan alıyorum EvdeeczaneKızlar dermoskin göz kremini çarşıda bulamadım netten orijinal ürün satan güvendiğiniz satıcı varmı?
Elle uygula benceGeldi canımın canı bakalım anlasabilecekmiyiz pamukla mi uygulayayim elle mi kızlarKova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem Beyondparadise selennn yesa