Ben elle uyguluyorum pamukta çok emiyorGeldi canımın canı bakalım anlasabilecekmiyiz pamukla mi uygulayayim elle mi kızlarKova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem Beyondparadise selennn yesa
Avucuma döktüm iki elimle isittim yüzümun her tarafına gezdirdim doğru mu cnm bnm aldığım toniği hiç kullandinmi hergun kullansam sıkıntı olurmu acabaBen elle uyguluyorum pamukta çok emiyor
Bende tonikleri bu şekilde kullanırım canım..doğru..bu markanın hiçbir ürününü kullanmadımAvucuma döktüm iki elimle isittim yüzümun her tarafına gezdirdim doğru mu cnm bnm aldığım toniği hiç kullandinmi hergun kullansam sıkıntı olurmu acabaselennn Kirmizi krizantem
Bu yüzden dermotoloğuma sorduğum da johnsons baby kullanabilirsin demişti bana..pH 5.5..başka hiçbir temizleme jeli ve yağı iyi gelmediKızlar celenes temizleme jeli de bana zarar veriyor kaşimin kızarıklığa bakarmisiniz bunuda değişmem gerekiyor sanki ne alsam ki marudermn düşünüyorum ama tereddütlerim var onla da alakalı bilemedim fikir verirmisiniz ilk şişemde böyle şeyler olmuyordu ikinciye sapıttıKova hatunu B bensimo selennn Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa Atart Beyondparadise noegthy
Maruderm veya Bioderma pembe olan temizleme jeliKızlar celenes temizleme jeli de bana zarar veriyor kaşimin kızarıklığa bakarmisiniz bunuda değişmem gerekiyor sanki ne alsam ki marudermn düşünüyorum ama tereddütlerim var onla da alakalı bilemedim fikir verirmisiniz ilk şişemde böyle şeyler olmuyordu ikinciye sapıttıKova hatunu B bensimo selennn Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa Atart Beyondparadise noegthy
Aslında en iyisi bir dermotoloğa görünmenizKızlar celenes temizleme jeli de bana zarar veriyor kaşimin kızarıklığa bakarmisiniz bunuda değişmem gerekiyor sanki ne alsam ki marudermn düşünüyorum ama tereddütlerim var onla da alakalı bilemedim fikir verirmisiniz ilk şişemde böyle şeyler olmuyordu ikinciye sapıttıKova hatunu B bensimo selennn Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa Atart Beyondparadise noegthy
Dermatolog sivilce ilacı verip gönderiyor cnm birşey yaptıkları yokAslında en iyisi bir dermotoloğa görünmeniz
Bumu marudermn temizleme jelini bulamazsam bunu alayim ozaman Watsonsdan tşk ederim yada evde eczanedenMaruderm veya Bioderma pembe olan temizleme jeli
Yağ bazlı temizleyici olarak geçiyor int baktım bn bu bazlı arıyorum şansımı bilindik markalar da denicem bakalım olmazsa son Çare denerim
Siz bilirsiniz ama belki de bir dönem rutini çok sade tutup sadece doktorun verdiği ürünleri kullanmanız gerekiyordur.
Şuan ki rutinim de nemlendiricilerim var güneş kremi bile kullanamıyorum onarıcı krem kullanıyorum sadece akşamları arbutin sürüyorum haftada iki gün olmak üzere göz serumu ile okadarSiz bilirsiniz ama belki de bir dönem rutini çok sade tutup sadece doktorun verdiği ürünleri kullanmanız gerekiyordur.
Benim cildim kızarıp pul pul dökülmeye başladığında doktor sadece temizleme jeli ve kendisinin önerdiği kremleri kullanmamı önerdi. Serum, tonik vs hepsini yasakladıŞuan ki rutinim de nemlendiricilerim var güneş kremi bile kullanamıyorum onarıcı krem kullanıyorum sadece akşamları arbutin sürüyorum haftada iki gün olmak üzere göz serumu ile okadarnoegthy
Randevu alabilirsem gideyim olmadı cildime uygun ürün ne önerecek merak ettimBenim cildim kızarıp pul pul dökülmeye başladığında doktor sadece temizleme jeli ve kendisinin önerdiği kremleri kullanmamı önerdi. Serum, tonik vs hepsini yasakladı
Randevu alana kadar daha önce de yazmıştım asitli ürünleri bir süre kullanmayın, peeling, fiddy yapmayın bir dinlendirin cildinizi
Yapmıyorum bu dediklerinizi zaten enzim peeling de bıraktım bir süre su bazlı temizleyici değişince düzelecek cildim daha öncede öyle olmuştu çünküRandevu alana kadar daha önce de yazmıştım asitli ürünleri bir süre kullanmayın, peeling, fiddy yapmayın bir dinlendirin cildinizi