- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.701
MoonfacedMom benim döngüm dengesiz ama 22 kasım yaz banada hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon canım benim bat işi biraz karışık adetlerim düzensiz olduğu için daha henüz yumurtlama görmedim yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum sen benim bata 25 Kasım yazKuzu hamişlere sat bizlere bat ları yazmaya başladm daha iyi takip edelim diye bat ını yaz olur mu
21 Kasım kuzum@Amine23 @SekerPortakaliMMM C Cikilop1 @Gonulmeyvesi M meltemm34 Papatia61 @kartalice28 @oblomowka1 @balbocegi35 @Drestinee EsrDG @Vizeci06 @Gamzeliyy E ecrin2455 @Tubisakkay @Kertemeyenkelebek @Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Ekledim kuzumPardon canım benim bat işi biraz karışık adetlerim düzensiz olduğu için daha henüz yumurtlama görmedim yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum sen benim bata 25 Kasım yaz
Ekledim kuzum21 Kasım kuzum
Ekliyorum hemen kuzumBat 17 kasim canim
Doğdu bebişim 2kasımda Aminn rabbim herkese nasip etsinnS Seda2012Emre grubumuzun ilk bebişi doğmuş. Gözün aydın bacım rabbim size bağışlasn evladımızı
Amin canmDoğdu bebişim 2kasımda Aminn rabbim herkese nasip etsinn
İyiyim kuzum adetimin 5.günü bitsin bekliyorum alışınca rahatlığa çok sıkıcı geldi bu adet dönemi allahtan 1.5 ayda bir geliyo kendileri gelmiyor gelsin diye bekliyorum geliyo bitsin diye bekliyorum yani hep beklemekle geçiyo. Sende durumlar nasıl toparladınmı tahlil yaptırdın mı denemeler başladı mı bata kÇ gün kaldı ne çok soru sordmKızlar nasılsınız
Canım daha bata var şuan belli bişey yok olunca yazacağım bakalım@Amine23 @SekerPortakaliMMM C Cikilop1 @Gonulmeyvesi M meltemm34 Papatia61 @kartalice28 @oblomowka1 @balbocegi35 @Drestinee EsrDG @Vizeci06 @Gamzeliyy E ecrin2455 @Tubisakkay @Kertemeyenkelebek @Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Bat ne zaman canmCanım daha bata var şuan belli bişey yok olunca yazacağım bakalım
Hoşbuldum kuzucummmmmmelikli23 canm topiğime hoşgeldin ☺
Canım genelde bir kaç gün şaşar günü gününe hiç olmaz o yüzden 15 Kasım diyelimBat ne zaman canm
İlk defa duydum böyle bir şeyi hiç zannetmiyorum öyle olduğunu canım benimde genelde 5 gün sürer hatta 3 gün adet olanlar bile varKızlar benim adetim 4 gün sürdü bitti dünden beri hiç gelmedi bu ay parçalı da gelmedi koyu kahve şeklinde geldi bitti çokta değildi. Kafamda deli sorular acaba Yumurta tam olgunlaşamadı da ondan mı böyle az ve kısa sürdü gibi
Ben kendi kendime teşhis koydum canm,İlk defa duydum böyle bir şeyi hiç zannetmiyorum öyle olduğunu canım benimde genelde 5 gün sürer hatta 3 gün adet olanlar bile var