- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
canım boyum 165 kilo 52
teşekkür ederim. Geçen hafta oldu düğünüm. aynen dediğin gibi duvaksız devam ettim :))
oo düğün olduysa foto isteriz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım boyum 165 kilo 52
teşekkür ederim. Geçen hafta oldu düğünüm. aynen dediğin gibi duvaksız devam ettim :))
oo düğün olduysa foto isteriz :))
Kızlar gelinliğim bitmek üzere. fermuarın olduğu yere sıra inciler dizilerek fermuar gizlenecek. Nasıl sizce :)
Bursa'da hangi moda evinde diktirdin canım. çok güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim canım. Seninki de sana çok yakışmıştır. göğüs dekoltesinden ziyade sırtta ayarında bir açıklık çok yakışıyor gelinliğe bence :))Benim gelinliğin kuşaksız hali gibi :) bir de benimkinin sırtında o açıklığın yeri düğmeli tüldü. Ama seninki daha güzel 😍 mutlulukla giy.
Evet sırtı çok güzeldi ama duvağım maalesef biraz kapattı kısa olmasına rağmen pek gözükmedi. :) olsun yine de güzel model :))Çok teşekkür ederim canım. Seninki de sana çok yakışmıştır. göğüs dekoltesinden ziyade sırtta ayarında bir açıklık çok yakışıyor gelinliğe bence :))
Evet sırtı çok güzeldi ama duvağım maalesef biraz kapattı kısa olmasına rağmen pek gözükmedi. :) olsun yine de güzel model :))
Canım moda evi nasıldı yani ilgi alaka iyi miydi isteklerini kaprissiz karsiladilar mi ? Bir de yeni evlenmiş biri olarak kuaför düğün salonu balayı vs...biraz bilgi verir misin benim düğünum eylül de fikir alma aşamasındayim da zor bir dönem olsa gerek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.