• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Cilerim gelinlik son provadan bir kare :)

Benim gelinliğin kuşaksız hali gibi :) bir de benimkinin sırtında o açıklığın yeri düğmeli tüldü. Ama seninki daha güzel 😍 mutlulukla giy.

Benim gelinliğin kuşaksız hali gibi :) bir de benimkinin sırtında o açıklığın yeri düğmeli tüldü. Ama seninki daha güzel 😍 mutlulukla giy.
Çok teşekkür ederim canım. Seninki de sana çok yakışmıştır. göğüs dekoltesinden ziyade sırtta ayarında bir açıklık çok yakışıyor gelinliğe bence :))

Çok teşekkür ederim canım. Seninki de sana çok yakışmıştır. göğüs dekoltesinden ziyade sırtta ayarında bir açıklık çok yakışıyor gelinliğe bence :))
Evet sırtı çok güzeldi ama duvağım maalesef biraz kapattı kısa olmasına rağmen pek gözükmedi. :) olsun yine de güzel model :))

Evet sırtı çok güzeldi ama duvağım maalesef biraz kapattı kısa olmasına rağmen pek gözükmedi. :) olsun yine de güzel model :))

ben de kısa duvak tercih ettim ama yine de kapatıyor malesef :( ben de nikah ve ilk dans sonrası çıkarttım duvağımı :) çok ta rahat ettim valla tüm gece pistten inmedim :)):21::21:

Canım moda evi nasıldı yani ilgi alaka iyi miydi isteklerini kaprissiz karsiladilar mi ? Bir de yeni evlenmiş biri olarak kuaför düğün salonu balayı vs...biraz bilgi verir misin benim düğünum eylül de fikir alma aşamasındayim da zor bir dönem olsa gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım moda evi nasıldı yani ilgi alaka iyi miydi isteklerini kaprissiz karsiladilar mi ? Bir de yeni evlenmiş biri olarak kuaför düğün salonu balayı vs...biraz bilgi verir misin benim düğünum eylül de fikir alma aşamasındayim da zor bir dönem olsa gerek

Canım öncelikle hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur, modaevini tavsiye ederim çok ilgililer. kararları tamamen sana bırakıyorlar, kararsız kaldığında fikir veriyorlar ve benim gibi herşeyi ince eleyerek bunaltan birine bile gülümseme ile tahammül gösterdikleri için hakikaten sabırlılar diyebilirim :))

Kuaför olarak Sheraton otelin kuaförüne gittim ve kesinlikle kimselere tavsiye etmem. Düğün günü benimle gelen arkadaşlarımın saçlarını ve makyajlarını hiç becemedi. Ben doğallık istiyorum dedikçe parlattılar :)) Ben kendi saçıma ve makyajıma belki on kez müdahale ederek ortalama bir saç ve makyajla çıktım. Adam müdahalelerimden strese girdi ve trip attı ama napalım geliniz ve en güzeli olmalı değilmi yanii :))

son olarak balayından bahsedeyim, eşimin iş değişikliği nedeniyle uzun bir balayına çıkamadık. biz de yakınlarda bir termal spa otelde üç gün tembellik yaparak vakit geçirdik. ön balayı gibi oldu yani :) asıl balayı eylülde inşallah :))

Kuaforler gelin olunca abartı da sınır tanımıyor zaten. Sağol canım gerekirse yine sana başvurabilirim ;) çünkü zevklerimiz aynı gibi geldi ;) sana da mutluluklar diliyorum

Back