- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gelinliğim bitmek üzere. fermuarın olduğu yere sıra inciler dizilerek fermuar gizlenecek. Nasıl sizce :)
Kızlar gelinliğim bitmek üzere. fermuarın olduğu yere sıra inciler dizilerek fermuar gizlenecek. Nasıl sizce :)
Super canim mutluluklar
teşekkür ederimm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım boyum 165 kilo 52çok beğendim gelinliğinizi güle güle giyin
çok teşekkürler canım :)
çok özel olmazsa boy ve kilonuz ne acaba fiziklerimiz benziyor gibi ben de böyle bi gelinlik istiyorum
teşekkür ederim. önden görüntü çok yakında yayınlanacak :)çok beğendim valla çok güzel ağzı tadıyla giyersiniz inşallah.yanlız önden de görüntü eklesen iyi olurdu
teşekkürler canım :)Kod:Zarif ve kibar bir gelin olacaksın gelinliğin güzel canım maşallah..
teşekkür ederim. Geçen hafta oldu düğünüm. aynen dediğin gibi duvaksız devam ettim :))önünü göremedim tabi ama arkadan çok güzel :)
kendim giymesem de sırt dekoltesi çok güzel hele gelinlikte böyle ölçülü olunca çok şık buluyorum :)
duvak takacak mısınız bilmiyorum ama bir süre sonra mutlaka duvaksız devam edin :)
Bursada bir modaevi dikti canım.MErhaba gelinliğinizi nerden aldınız acaba?
teşekkürler :))Çok güzel bir gelinlik gerçekten çok beğendim mutluluklar dilerim
teşekkür ederimm :) canım ön kısmı yakında yayınlayacağımÇok çok güzel , keşke gelinliğin ön kısmını da ekleseydin , merak ettim
Mutluluklar
Bayildim gelinligine cok guzel :)) mutluluklar dilerim
çok çok teşekkür ederim. kendim tasarladım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım satışta benzerini görmüş olabilirsin. tamamen kendi tasarımım çünkü :))Ya ben sanki bu gelinliği satışta görmüştüm.
Hangi moda evi hazırladı canım
teşekkür ederim canım .BursadayımÇok zarif bir gelinlik tatlım, nerden aldın istanbulda mısın ?
Walla bayıldımmmmmm güle güle giy canım
Cok güzel olmuş güle güleeeee kullanınnnnn inş
Canım benim Güle güle giy ama nereden aldın ne kadar ödedin bilgilendirir misin?
ayy rengine modeline bayıldım...mutlu gecende mutlu mutlu giymen dileğiyle :)
Harika bir model..