• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan CiLekLinin Nişan BohCasi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
fazla abartiya kacmak istemedim,zaten iki tarafli cok masraf oldu o yüzden bohca konusunda azi karar fazlasi zarar diyerek bi cok seyi aldirmadim Makyaj takimi, kiyafet gibi. icime sinmeyen bi sürü gereksiz sey almak yerine, az ama icime sinen kullanisli seyleri almayi tercih ettim.
Neyse umarim begenirsiniz :)

Nisan sandigim. süslüydü bu tabi geldiginde ama süsünü cikarmadan foto cekmeyi unutmusum
1551.jpg

Havlularim
1556.jpg

1558.jpg

1564.jpg

1567.jpg

Geceligim
1575.jpg

Terliklerim ve Ic Camasirim
1580.jpg

Yazmalar
1584.jpg

Patiklerim ve $alim
1588.jpg

Seccade
1594.jpg

Buda Gecelik/Sabahlik Takimim. Normalde ipek aliniyormus ama bu benim daha cok hosuma gitti o yüzden böyle aldirdim

Sabahlik
1596.jpg

etekli gecelik
1600.jpg

Sort gecelik ve Normal gecelik Ve ic camasiri
1603.jpg

1606.jpg

Bu Kadarr...:kedi:

Hayırlı olsun tatlım her şey çok güzel olmuş kıyafetin de çok güzel.. inşallah mutlu olursun

hepsi çok qüzel tatlım
Rabbim hayırlı qünlerde kullanmanı nasip etsin

bence az diğil ki çok bile bu kadar mı oluyomuş nişan bohçası valla hiç bir bilgim yok ha napıcaz ilerde:Dama annem düşünsün ya :Dbirde şu dantel havlulara sinir oluyorum kullanılmıcak işte boşa yapılıo:umursamaz:

ben o havlulari kullanmaya kiyamam ki zaten :)hatira kalirlar anca.
benim kayinvalidecigim el islerini biraz fazla koymus hevesinden.
bende karsiligini dügün bohcasinda vericem insallah.

bende kıyamam da bide şu var zaten nasıl kullanıcaz yüzünü silsen yüzünü çizer allah muhafaza:Dbenim annemde yapıo öyle kalıcaklar işte yani

Canım valla bana da çok geldi
ama doğru söylüyorsun düşününce kıyafet makyaj seti falan da oluyor
En güzeli yapmışsın, az öz olmuş
Güle güle kullan hepsini

Cileklim tatlım hayırlı olsun öncelikle. Herşey cok güzel, daha çok çamaşır aldırmışsın iyi yapmışsın, bende öyle yapcam walla zaten hastasıyım dantelli dantelli çamaşırlar aldırcam daha çok bohçamakaydirigubbakcemile3

ay bende dantele bayiliyorum.bu dantelli seyler bi takimdi zaten komple, gördügüm an cok hosuma gitti.hatta bohcamda en cok hosuma giden sey gecelik takimim diyebilirim.
saten,her tarafi acik ve kullanissiz seyler almak yerine kullanabilecegin hem rahat hem $ik seyler almak daha dogru bence.

herşey çok güzel ama ben en çok sandığı beğendim boshayallersmile

güle güle kullan çileklim. iyi yaptırdın valla bende fazla bişey aldırmadım. adet yerini bulsun diye çok gereklilerini aldırmıştım.

Back