Çilek mobilya çocuk odası ürünleri kullanan var mı memnun musunuz?

Baktım şimdi 70 cm miş 80 cm olan da var dar mı sizce ? Evet 3-4 yaşa kadar kullanılıyo ama ayaklanmaya başladıgında tırmanmaya içinden çıkmaya çalışıyorlar yürümeye başladıgında kendi inip çıkabilsin diye düşündüm

Satış yapmaya çalışıyorlar çünkü satışlar muhtemelen durdu bu pahalılıkta alacak olan da alamıyor maalesef

Biz çocukken şuan 33 yaşındayım 3 kardeş çilek mobilya çocuk odamız vardı biri ranza çekmeceden de yuva yatak çıkıyordu isterseniz çekmece olarak kullanılıyordu bilgisayar masası kitaplığı şifonyer çok memnunduk terasta hâlâ kullanıyoruz biri kavanoz dolabı oldu biri babamın tamir dolabı eskisi gibi sağlam mıdır bilemem ama kaliteli yani

Aynen ya satış azaldı ya da prim alacak. Eni dar olabilir yazmış bi arkadaş 70 cm dar mı sizce onun dışında çok begendim masası komodini kitaplıgı var ve yerden yürümeye başladığında kendi inip çıkabilir üzerine diye düşünüyorum

Standart tek kişilik yataklar 90 cm eninde oluyor. 70 çok dar bence illa alacaksam 80 tercih ederdim

Çilek mobilya çok sağlamdır. Gözünüz kapalı alın derim. Bekarken genç odamı çilek mobilyadan almıştık. Hala sapasağlam duruyor. Uzun ömürlü sağlam birşey alayım diyorsanız mutlaka çilek alın

70 cm dar mı peki yatak hali için 10 yaşa kadar yatabiliyor dedi 70-160 ebatı dar gelir mi

Çileğin tasarımları çocuklar için çok uygun. Kenarları yuvarlak, çekmeceler elini sıkıltırsa bile en az hasar verecek şekilde, kapaklar sokulmayacak şekilde kapanıyor, kenarları köşeleri en az hasar verecek şekilde dizayn edilmiş ahşaplarının boyaları da öyle. Ben kullanıyorum memnunum hatta bazı parçalar ekleyeceğim kullandığım mobilyasına, gidip uygun şeyler bulabildiğim için de memnun kaldım. Uzun yıllar kullananları gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…